eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
طرفداران شکلات عاشقش می‌شن🙈 شير: 500 میلی‌لیتر آرد برنج (الک‌شده): 1 قاشق سوپ‌خوري نشاسته ذرت (پودرشده): 1 قاشق سوپ‌خوري پودر كاكائو: 1 قاشق سوپ‌خوری شكر (نرم و دانه‌ريز): 4 قاشق سوپ‌خوري گلاب: به مقدار لازم روش تهیه:👇🏻 1. شیر، آرد برنج، نشاسته ذرت و پودر كاكائو را در ظرفي بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد خشک در شیر کاملاً حل شوند، سپس شكر و گلاب را به آن بيافزاييد و مجدداً هم بزنید. 2. مایه آماده‌شده را داخل قابلمه‌ای لعابي بریزید و روی حرارت ملایم، مرتب هم بزنيد تا جوش بيايد و مایه غليظی به‌دست آید. فرنی شکلاتی را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید. 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کلوچه گوشت🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 🎀 @shirini71❤️
@shirinisara 🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷 کتایف نوعی پنکیک مخصوص افطار در کشورهای عربی است که پس از پختن پنکیک آن را با لایه ای از شربت می پوشانند. مواد لازم برای خمیر آرد 2 فنجان شکر 1 ق غ شیر خشک 1 ق غ مخمر فوری 1 ق چ بیکینگ پودر یک دوم ق چ نمک یک هشتم ق چ آب گرم یک و سه چهارم فنجان مواد لازم برای مواد میانه فندق خرد شده یک سوم پیمانه کشمش یک سوم پیمانه شکر یک و یک دوم ق غ کره نرم شده 1 ق غ دانه کاج یک چهارم پیمانه مواد لازم برای شربت شکر 2 پیمانه آب 1 پیمانه آبلیمو ترش 1 ق چ همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده سپس در چند مرحله آب را اضافه کنید و هم بزنید خمیر به دست آمده خمیری رقیق می باشد. روی خمیر را پوشانده و 45 دقیقه استراحت دهید. تابه را روی حرارت گذاشته تا داغ شود. تابه را با چند قطره روغن داغ کنید و با اسکوپ یا قاشق از خمیر به صورت دایره حدودا به قطر 8 سانت آماده کنید. وقتی حباب هایی روی سطح پنکیک ایجاد شد آماده است. کتایف های آماده شده را روی سطح کار چیده و مواد میانه را با هم مخلوط کرده و کره را ذوب کرده و روی مواد بریزید و مقداری روی هر پنکیک قرار دهید. مواد میانه را روی سمت حباب دار پنکیک ها بریزید. پنکیک ها را تا کنید و لبه ها را با انگشت به هم بچسبانید. داخل تابه کوچکی را پر از روغن کرده و کتایف ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی شوند سپس آنها را داخل شربت ریخته تا شیره روی آنها را بپوشاند. سپس روی توری قرار داده تا شربت اضافه خارج شود. برای تهیه شربت آب و شکر و آبلیمو را روی حرارت قرار داده تا غلیظ شود. شیره را هم نزنید زیرا شکرک میزند. برای مواد میانه به دلخواه از انواع آجیل می توانید استفاده کنید. @shirini71❤️
@shirini71❤️ انجیرخشک 15 عدد در آب خیسانده شیر 300 گرم پودر شکر 1 پیمانه آرد نشاسته یک سوم پیمانه این دسر یک دسرمراکشی است که برای افطار سرو می شود. آب انجیر را دور نریزید و آن را هنگام افطار میل کنید برای کاهش کلسترول و رفع یبوست و تنظیم خواب مفید است. شیر را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید سپس انجیر را اضافه کنید و آرد نشاسته را با آب سرد شسته و داخل قابلمه بریزید و مداوم هم بزنید. پودر شکر را ریخته و وقتی مواد جا افتاد در مخلوط کن ریخته و پوره کنید. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با پودر پسته و یا گردو تزیین کنید. میتوانید از مربای انجیر هم برای تزیین استفاده میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚روز ششم ماه مبارک رمضان💚 🌞افطاری آب ولرم + دو عدد خرما + 3 کف دست نان سنگک یا بربری + 1 قوطی کبریت پنیر + 4 عدد بادام + سبزی ⭐️شام (یک ساعت بعد از افطار) یک کاسه سوپ + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + یک پیاله ماست + سبزی 🌟شام تا سحر 3 عدد میوه + 5 عدد مغز + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج 🌓سحری 10 قاشق لوبیا پلو + سالاد @shirini71❤️
🔝 📝مواد لازم تخم مرغ : 4 عدد سوسیس گوشت : 275 گرم آویشن : یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده : یک قاشق مرباخوری پیازچه ریز شده : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ زده شده : یک عدد آرد گندم : به مقدار لازم پودر نان یا آرد سوخاری : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم ♨️طرز تهیه ۱ - تخم مرغ ها را به مدت ۸ - ۱۰ دقیقه پخته و میگذاریم تا سرد شوند و پوست آنها را جدا میکنیم. ۲ - سوسیس، آویشن، جعفری و پیازچه را همراه نمک و فلفل مخلوط کرده و در دستگاه میریزیم تا خمیر یک دستی بدست آید و کلیه مواد کاملا با هم مخلوط شوند. ۳ - تخم مرغ را به صورت درسته وسط خمیر قرار داده و خمیر را دور آن یک دست میکشیم در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم. ۴ - هنگام سرو از وسط نصف کرده و در ظرف مناسب سرو مینماییم. نکات‼️ ۱ - مقدار مواد را به سلیقه خود میتوانید تغییر دهید یا از ادویه و یا سبزیجات دیگری نیز استفاده کنید. ولی دقت کنید که طعم سوسیس در این غذا مشخص باشد. ۲ - این صبحانه متفاوت را میتوانید با انواع سبزیجات و سس گوجه فرنگی تزیین کنید. @shirini71❤️
🔝 😋 📝مواد لازم خمیر نان ماست نصف پیمانه شیر نصف پیمانه روغن 1/4 پیمانه پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری آرد 2/5 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق ♨️طرز تهیه خمیر نان برای تهیه خمیر این نان به نصف پیمانه ماست و نصف پیمانه شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم. یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد. یک چهارم پیمانه روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم. دو و نیم پیمانه آرد داریم و یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم. خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم. 📝مواد لازم برای تهیه حلوا آرد (بهتر آرد سنگک باشه)۲۵۰ گرم روغن به میزان لازم میزان لازم آب ۱ پیمانه شکر ۲ پیمانه گلاب ۱ پیمانه ♨️ آب وشکر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا قوام بیاد بعد زیرشو خاموش میکنیم و زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم. آرد را توی تابه میریزیم و تفت میدیم تا رنگش تیره بشه و بوی خامی آرد از بین بره روغن را تا جایی میریزیم تا آرد روغن اضافی نداشته باشه و همه ی روغن را به خودش بگیره. اگر بخواهیم حلوای کاکائوی برای میان نان درست کنیم یک قاشق از آرد قبل از تفت دادن کم میکنیم و در عوض هنگامی که روغن را به آرد میخواهیم اضافه کنیم یک قاشق پودر کاکائو اضافه میکنیم. شربت را به آرد اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا شربت کاملا جذب آرد بشه. زیر شعله را خاموش میکنیم و حلوا را در تابه میغلطانیم. ♨️پیچیدن نان حلوایی زرده تخم مرغ ۱ عدد کنجد به میزان لازم خمیر نان را پس پف کردن به شش قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر قسمت را پهن میکنیم و یک گلوله از حلوا وسط آن میگذاریم. نان را میبندیم و در دست میچرخونیم تا گرد بشه. دوباره خمیر را پهن میکنیم و با قیچی یا چاقو مانند تصویر برش میزنیم. کف سینی آرد میپاشیم و نان ها را درون سینی قرار میدیم. روی نان ها زرده تخم مرغ میمالیم و وسط نان کنجد میریزیم. نان ها را به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ (فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده باشد) میپزیم. @shirini71❤️