eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: برای ۶ نان تخم مرغ ۱ ع دمای محیط کره ۱۵ گ ذوب شده شیر ولرم ۱۲۵ گ شکر ۳۰ گ خمیر مایه ۴ گ وانیل ۱/۴ ق چ نمک ۱/۴ ق چ آرد ۲۴۰ گ رومال: زرده تخم مرغ زعفران غلیظ کمی برای روی نان کرمفیل و یا مثل من مارمالاد طرز تهیه: نصف شیر و یک قاشق از شکر و خمیر مایه رو مخلوط کرده درش رو بذارین حدود ۵ دقیقه تا عمل بیاد و کف کنه باقی شیر و شکر و تخم مرغ و کره و وانیل رو باهم مخلوط کنید خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و مخلوط کنید آرد رو همراه نمک به تدریج اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر منسجم بشه بسته به اندازه تخم مرغ و نوع آرد اگه خمیر شل بود میتونید یک تا دو قاشق آرد اضافه کنید ورز بدین تا خمیر کاملا یکدست بشه و به دست نچسبه خمیر آماده رو کمی ورز بدین به ۶ قسمت تقسیم کرده چانه کنید با اولین چانه شروع کنید به ضخامت نیم سانت باز کنید با کاردک ۸ برش دور خمیر ایجاد کنید و تکه ها رو به سمت داخل تا کنید داخل قالب پای کپسول گذاشته و خمیر رو داخلش قرار بدین روشونو پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین تو این فاصله فر رو روشن کنید فر گازی ۲۰۰ درجه و برقی ۱۸۰ درجه قسمتهای برجسته کناری نون رو رومال بزنید و داخل فر قرار بدین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا طلایی بشن بعد از خارج کردن از فر از قالب جدا کنید روی توری بذارین تا زیرشون عرق نکنه بعد از اینکه کمی از دما افتادن وسط نونها کرمفیل و یا مثل من مارمالاد بریزید و پودر پسته بپاشید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 😋 🔸مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم. 🔸بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش! نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد ۱ پیمانه پودر قند ۱/۴پیمانه کره ۱۰۰گرم پنیر کیبی ۳ عدد وانیل نوک ق چ پکینگ پودر ۱/۴ ق چ خرما ۱ لیوان پودر هل ۱ق چ پودر تخم گشنیز ۱/۴ق چ کنجد مقداری طرز تهیه: کره وپودر قند را باهم مخلوط کرده وخوب بزنید وبعد پنیر کیبی و وانیل را اضافه کنید وباهم زن مخلوط کنید آرد را الک کنید ودر چند مرحله به مواد بالا اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف به دست بیاد . پوست وهسته خرما را بگیرید وبا ته قاشق خوب له کنید وبعد در مقداری کمی کره تفت بدین حرارت باید کم باشه وبعد بهش کنچد وپودر تخم گشنیز و پودر هلرا اضافه کرده وخوب مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد از این مواد به اندازه یک فندق بزرگ بردارید و گرد کنید وآماده بزارید . حالا از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید و وسط خمیر را گود کنید ویک گردی از خرما را در وسط خمیر بزارید وخمیر را ببندید و قالب بزنید ودر سینی فر بچینید . فرا را بادرجه حرارت ۱۲۰ از یک ربع قبل روشن کنید وسینی فر را در فر بزارید وتا وقتی ته معمول طلایی شد از فر خارج کنید.وبا پودر پسته ویا پودر قنر تزیین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام 🙋وقتتون بخیر همراهان گل🌹 ✍🏻مواد لازم پودر كرم شانتي: (75 گرم )2بسته (همون پودر خامه هست )ميتونيد استفاده كنيد شير:2پيمانه براى مخلوط كردن كرم شانتى بيسكوييت پتي بور:1بسته شكلات اب شده:1استكان چ خ (50 گرمى)براى روى كيك فندق يا مغز گردو:1استكان چ خ توت فرنگي:يك كاسه خرد شده ✍🏻طرز تهيه شير و كرم شانتي را انقدر باهم هم بزنيد تا غليظ شود،بيسكوييت ها را خرد كرده و همراه با فندق يا گردو و توت فرنگيهاى خرد شده و تيكه هاى شكلات رو مخلوط و اضافه كنيد و ارام هم بزنيدداخل قالب مسطتيل شكل را با سلفون يا كيسه فريزر يك لا پوشانده و مواد را داخل ان بريزيد،روي ان را صاف كرده و سلفون روي ان قرار دهيد و يك روز در فريزر قرار دهيد.در اخر كيك را در ظرف سرو قرار داده و شكلات روي ان بريزيد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
قنادی بی بی در یوسف آباد تهران از قنادی های قدیمی و معروف است که کیک_شکلاتی آن طرفداران زیادی دارد. هرچند که رسپی اصلی مختص به قنادی بوده اما با این رسپی میتوانید کیک لذیذی بپزید که تا حد زیادی مشابه کیک_بی_بی است. ‌ کیک_شکلاتی_بی_بی🍫🍰 مواد لازم : کره حیوانی 120 گرم شکر 2/3 پیمانه تخم مرغ 3 عدد آرد 1 پیمانه وانیل 1/2 ق چ ماست 4 ق س جوش شیرین 1/4 ق چ پودر کاکائو 4 ق س پودر قهوه 1 ق س آب جوش 3 ق س بکینگ پودر 1 ق چ نمک 1 پنس گاناش🍫 خامه صبحانه 1 پاکت صورتی شکلات شیری یا تلخ 180 گرم بجای گاناش میتوانید از خامه استفاده کنید. ‌ طرز تهیه : قالب 20 سانتی را با کره چرب کنید، آردپاشی کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید. آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را 3 بار الک کنید. پودر قهوه را در آب جوش حل کنید. جوش شیرین را با ماست مخلوط کنید. کره به دمای محیط رسیده را با شکر 4 دقیقه بزنید. تخم مرغ اول را با وانیل اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید. تخم مرغ های بعدی را نیز تک تک اضافه و یک دقیقه بزنید. ترکیب ماست و قهوه را اضافه کنید و 30 ثانیه بزنید. مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید. مایه غلیظ را در قالب بریزید و صاف کنید و برای 35 تا 45 دقیقه در فر بپزید. پخت بیش از حد باعث سفت شدن بافت کیک میشود. کیک را بعد از 15 دقیقه از قالب خارج کنید تا روی توری خنک شود. بعد از خنک شدن به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید. برای این مدل تزیین مشابه تزیین قنادی_بی_بی : خامه صبحانه را در ظرفی روی شعله ملایم قرار دهید و همین که شروع به جوشیدن کرد شکلات های خرد شده را به آن اضافه کنید و از روی شعله بردارید. 5 دقیقه به همان حالت بماند سپس خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. ظرف را نیم ساعت در فریزر یا 1 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. از یخچال خارج کنید و چند دقیقه با همزن بزنید تا گاناش فرم بگیرد. یک لایه نازک از سطح کیک برش بزنید تا کیک کاملا صاف باشد. این قسمت را پودر و الک کنید. کیک را به دو لایه تقسیم کنید. لایه اول را در سینی گذاشته مقداری گاناش بمالید و صاف کنید، لایه بعدی را قرار دهید و سطح و اطراف کیک را با گاناش بپوشانید. خرده های کیک را روی سطح و اطراف بپاشید و کیک را بپوشانید. با گاناش_فرم_گرفته ماسوره بزنید. برای قسمت روشن از بیسکویت ساقه طلایی پودر شده استفاده کردم. ‌ ‌@shirini71