آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_شکلاتی_بی_بی
#کیک_کافی_شاپی
قنادی بی بی در یوسف آباد تهران از قنادی های قدیمی و معروف است که کیک_شکلاتی آن طرفداران زیادی دارد. هرچند که رسپی اصلی مختص به قنادی بوده اما با این رسپی میتوانید کیک لذیذی بپزید که تا حد زیادی مشابه کیک_بی_بی است.
کیک_شکلاتی_بی_بی🍫🍰
مواد لازم :
کره حیوانی 120 گرم
شکر 2/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 پیمانه
وانیل 1/2 ق چ
ماست 4 ق س
جوش شیرین 1/4 ق چ
پودر کاکائو 4 ق س
پودر قهوه 1 ق س
آب جوش 3 ق س
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک 1 پنس
گاناش🍫
خامه صبحانه 1 پاکت صورتی
شکلات شیری یا تلخ 180 گرم
بجای گاناش میتوانید از خامه استفاده کنید.
طرز تهیه :
قالب 20 سانتی را با کره چرب کنید، آردپاشی کنید.
فر را با دمای 180 روشن کنید.
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را 3 بار الک کنید.
پودر قهوه را در آب جوش حل کنید.
جوش شیرین را با ماست مخلوط کنید.
کره به دمای محیط رسیده را با شکر 4 دقیقه بزنید.
تخم مرغ اول را با وانیل اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید. تخم مرغ های بعدی را نیز تک تک اضافه و یک دقیقه بزنید.
ترکیب ماست و قهوه را اضافه کنید و 30 ثانیه بزنید.
مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
مایه غلیظ را در قالب بریزید و صاف کنید و برای 35 تا 45 دقیقه در فر بپزید.
پخت بیش از حد باعث سفت شدن بافت کیک میشود.
کیک را بعد از 15 دقیقه از قالب خارج کنید تا روی توری خنک شود.
بعد از خنک شدن به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید.
برای این مدل تزیین مشابه تزیین قنادی_بی_بی :
خامه صبحانه را در ظرفی روی شعله ملایم قرار دهید و همین که شروع به جوشیدن کرد شکلات های خرد شده را به آن اضافه کنید و از روی شعله بردارید. 5 دقیقه به همان حالت بماند سپس خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. ظرف را نیم ساعت در فریزر یا 1 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
از یخچال خارج کنید و چند دقیقه با همزن بزنید تا گاناش فرم بگیرد.
یک لایه نازک از سطح کیک برش بزنید تا کیک کاملا صاف باشد. این قسمت را پودر و الک کنید.
کیک را به دو لایه تقسیم کنید.
لایه اول را در سینی گذاشته مقداری گاناش بمالید و صاف کنید، لایه بعدی را قرار دهید و سطح و اطراف کیک را با گاناش بپوشانید.
خرده های کیک را روی سطح و اطراف بپاشید و کیک را بپوشانید.
با گاناش_فرم_گرفته ماسوره بزنید.
برای قسمت روشن از بیسکویت ساقه طلایی پودر شده استفاده کردم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_گاتوشا
پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید فوق العاده خوشمزست
این کیک جزء کیکهای خیس محسوب میشه که سسش از مواد خودش آماده میشه و طعم و بافت فوق العاده ای داره
موادلازم
روغن مایع1پیمانه
شکرریز1پیمانه
شیر1/2پیمانه
پودرکاکائو1/2پبمانه
تخم مرغ2عدد
آرد1پیمانه
بکینگ پودر2ق.چ
نمک یک پنس
وانیل کمی
نسکافه1ق.س البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید کیک بینظریه
طرزتهیه:
ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه زدم تاشکرکامل باشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه کردم واونقدر زدم تاسس لطیف ویکدستی بشه چند قاشق ازسس روبرداشتم حدود شش قاشق وکنارگذاشتم بعد تخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه کردم وخوب زدم آردو نمک وب پ روالک کرده وبه مایع اضافه کردم ودرحدمخلوط شدن زدم و داخل قالب که کف قالب کاغذ روغنی گذاشتم ریختم و داخل فر180درجه که ازقبل گرم شده قراردادم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه البته بستگی به فر و دمای داخلی مدت زمان متفاوته
بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیاد داخل فربمونه چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی از فرخارج کردین بذارین از دمابیفته و کمی خنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بریزید .
برای این کیک رسپی رو دوبرابر کردم و داخل قالب بیست و پنج سانت با ارتفاع شش سانت ریختم. نکته :
من همیشه برای این کیک مقداری سس جداگانه طبق رسپی اولیه کیک آماده میکنم که کیک پرسس تر بشه و به بافت کیک نفوذ کنه.
شکر حتمن دونه ریز باشه از دونه درشت استفاده نکنید چون بعد از آماده شدن سس داخل سس کامل حل نمیشه و حالت خوبی نداره.
آردوبکینگ ونمک روفقط درحدمخلوط شدن بزنیدچون زیادبزنید بافت کیک سفت میشه.
my.sweet_kitchen
@shirini71
#ناگت_پاستا 😋
#فینگرفود
#فست_فود
ماکارونی فرمی دو لیوان ، شیر دو نیم لیوان ، کره پنجاه کرم ، پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا 200 گرم ، پنیر خامه ای ( من لبنه استفاده کردم ) دو ق س پر ( 100 گرم ) ، نمک و فلفل سیاه به اندازه ی کافی ، فلفل سبز تند ( مکزیکی ) 3_4 عدد ، سوسیس کوکتل سه عدد ( به جای بیکین سرخ شده ) پنیر چدار 150 گرم ( من نزدم ) پارمسان رنده شده دو ق س ( من نزدم ) روغن برای سرخ کردن ،
پودر سوخاری دو بسته ، آرد یک لیوان ، تخم مرغ درشت دوعدد .
طرز تهیه:
ماکارونی و شیر و باهم تو قابلمه میذاریم رو اجاق تا بپزه .. باید شیر کاملا جذب ماکارونی بشه ولی اگر ماکارونی ها کمی زنده بود ، نصف لیوان شیر دوباره اضافه کنین تا کاملا مغزپخت بشن .. تو این فاصله سوسیس هارو نگینی خرد کنین و سرخ کنین .. فلفل ها رو ریز خرد کنین .. وقتی از پخت کامل پاستا مطمئن شدیم ، اجاق و خاموش میکنیم و همه ی مواد و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .. داخل یه ظرف دیواره دار مثل ماهیتابه و یا یه ظرف پیرکس کیسه فریزر میذاریم و مواد و انتقال میدیم به ظرف و سطحشو صاف میکنیم و کیسه فریزر و میکشیم روی مواد و دو سه ساعت میذاریم فریزر .. از فریزر درمیاریم و به اندازه های دلخواه برش میزنیم و داخل آرد میغلتونیم بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری و بعد داخل روغن فراوان سرخ میکنیم .. از این مقدار مواد 24 #ناگت آماده شد ولی اگر برش هاتون کمی کوچکتر باشه بیشتر از اینم میده .. به نظرم یه خورده کوچکتر از این برش میزدم شیکتر هم میشد .. .
پ.ن. ظرفی رو که برا سرخ کردن ناگتها انتخاب میکنین ، حتما دیواره بلند باشه . .
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و چهارم اردیبهشت 1400
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
نصف قاشق ارده +یک قاشق شیره انگور+ یک کف دست نان سنگک +چای (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
1لیوان شیر کم چرب +۱عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + ۵قاشق خورشت کرفس ۵ قاشق برنج (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
دوعدد میوه یا ۶ عدد مغز+۲ عدد الوی خورشتی
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۱۵ قاشق سوپ جو و قارچ +یک کف دست نان سنگک (۳۰۰کالری)
@shirini71