eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد نان حدودا 500 گرم تخم مرغ 1 عدد میلی لیتر و گرم فرقی با هم ندارند شیر 125 میلی لیتر یا 1/2 پیمانه آب 125 میلی لیتر یا1/2 پیمانه روغن مایع 140 میلی لیتر یا 2/3 پیمانه نمک 1/2 قاشق چایخوری استاندارد شکر 120 گرم مخمر فوری 1قاشق سوپخوری + 1/2 قاشق چایخوری استاندارد برای رومال زرده تخم مرغ 1 عدد شیر 2 قاشق و روغن مایع 1 قاشق با هم ترکیب بشه در ابتدا فر را با درجه 180 درجه از 20 دقیقه قبل گرم کنید یه کاسه اب داخل فر قرار بدید . خمیر مایه و 1 قاشق از شکر و اب ولرم دستور را ( تا حدی که دست نسوزه سرد هم نباشه) در ظرف مناسبی با هم ترکیب و درش رو میزاریم و اجازه میدیم حباب بزنه و عمل بیاد حدودا 3 دقیقه. در ظرف گود دیگری تخم مرغ بقیه شکر شیر ولرم و نمک رو با هم مخلوط کرده مقداری ارد بهش اضافه میکنیم و بعد خمیر مایه اماده شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید روغن رو کم کم به همراه آرد اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید وقتی خمیر جمع شد روی سطحی که کمی ارد پاشی شده خیلی خوب ورز بدید اگر خمیر سفت بود شیر ولرم اگر خیلی چسبنده بود کم کم آرد بزنید یا اگه میکسر قویی دارید با سری خمیر گیرش همه ی این مراحل رو انجام بدید تا خمیر دور میله مفتول جمع بشه با دور متوسط بعد از اینکه خوب ورز دادید و سطح خمیر صاف و یکدست شد ظرفی که گنجایش دو برابر شدن خمیر رو داشته باشه و چرب شده قرار داده روش سلفون یا دستمال تمیز بکشید و در محیط اشپزخانه جایی که سرد نباشه من داخل مکروفر قرارمیدم به مدت 1 ساعت استراحت بدید بعد خمیر رو کمی ورز داده و هواگیری کنید و به چونه های 100 گرمی تقسیم کرده و کنار هم در قالب یا سینی مورد نظر بچینید یا به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید رومال بزنید و روش کنجد یا سیاه دانه بپاشید و در فر به مدت 20 دقیقه یا تا جایی که روی نان طلایی بشه بپزید rahelehsafari @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم يك كيسه چاي يك دانه هل مقداري فلفل سياه خرد شده دو عدد چوب دارچين يك عدد ميخك مقداري زنجيل تازه پوست كنده يك فنجان آب گرم يك فنجان شير يك قاشق عسل مقداري جوز و وانيل 1.  همه مواد به جز عسل و شير را در يك ظرف بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. بعد از آن شير و عسل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. بعد كه دوباره جوش آمد آن را از روي حرارت‌ برداريد و بگذاريد 10 دقيقه بماند تا مواد آن را ته‌نشين شود و بعد آن را در يك فنجان بريزيد و نوش جان كنيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کیک اسفنجی پایه مخصوص تزیین و خامه کشی برای انواع کیک تولد و مجالس ۶ عدد تخم مرغ متوسط ۱۰۰ میلی لیتر روغن ۲۵۰ گرم آرد معمولی ۱۰۰ میلی لیتر آب گرم ۲۵۰ گرم شکر ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر اول سفیده های تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کاملا پف کنه و سفید بشه تو یه کاسه هم زرده های تخم مرغ و شکر رو باهم مخلوط کنید بعد ترکیب آرد و بیکینگ پودر رو کم کم بهش اضافه کنید مقدار زیاد بکینگ پودر در کیک اسفنجی باعث می شه پفش بخوابه حتی تو خیلی از دستورهای کیک اسفنجی گفته شده که نیازی به اضافه کردن بکینگ پودر نیست روغن و آب گرم رو هم اضافه کنید باهمزن بزنید تا یه دست بشه حالا سفیده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید کف قالب رو چرب کنیدو کاغذ بزارید مواد رو داخلش بریزید و به مدت سی تا سی و پنج دقیقه با دمای صدوهشتادوپنج درجه سانتیگراد تو فری که از قبل گرم کردید بزارید و اجازه بدید تا بپزد خیلی آسونه فقط کمی دقت در اندازه گیری دقیق مواد اولیه نیازه برای جلوگیری از خشک شدن، باید روی کیک در معرض هوا نباشه و در حالت پوشیده نگهداری بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک شکلاتی از نوع اصل شکلاتیش😋 مواد لازم: 130 گرم شکلات تلخ (یا شیرین ) کره 120 گرم 2 عدد تخم مرغ 135 گرم شکر (اگر شکلات شیرین ​​مصرف کردید ، می توانید مقدار شکر را کاهش دهید) 140 گرم آرد سفید نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر شکلات و کره را روی بخار اب بزارید تا باز شود ، تخم مرغ ها را با شکر با همزن خوب بزنید ، شکلات ذوب شده و کره را اضافه کنید ، و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید. بزنید تا یکدست شود. مایع کیک را داخل کپسول ها بریزید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بزارید و به مدت 20-25 دقیقه می پزیم . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا