eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥪🥪🥪 مواد لازم : نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی 😋 ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان تافتون یا لواش تخم مرغ ۲عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده ۲عدد سیر له شده ۱حبه قارچ اسلایس شده ۲عدد پنیر صبحانه ۲ق غ پنیر ورقه ای ۱عدد جعفری خرد شده در صورت تمایل ۱ق غ . طعم این املت بینظیره حتما امتحان کنید ،مخصوصا به این روشی که سرو میشه. سیرو تفت بدین. گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدین اب گوجه کشیده بشه و نرم بشه.قارچ و اضافه کنید بعد دو دقیقه تفت دادن نمک و فلفل بزنید و بزارید کنار.دوتا تخم مرغ و هم بزنید و در تابه بپزید. نون پیتا یا تافتون یا لواش و تو تابه چرب شده بزارید روش پنیر صبحانه.گوجه تفت خورده و تخم مرغ و پنیر ورقه و جعفری بریزید. نصف نون و روش برگردونید و بزارید دو طرف نون کمی تست بشه. حالا سروش کنید. قول میدم خیلی دوستش داشته باشید. cake_decorationss ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سیب ۲ عدد شیر نیم لیتر پودر کرم کارامل یک بسته صد گرمی نشاسته ذرت ۱ ق غ دارچین ۱/۲ ق چ ۱/۲ ق غ کره نرم شکر۱ق غ طرز تهیه: یک عدد سیب را پوست می کنیم خرد می کنیم داخل مخلوط کن ریخته و شیر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم بعد مواد را از صافی رد می کنیم داخل قابلمه میریزیم و کرم کارامل ونشاسته ذرت را اضافه می کنیم روی حرارت ملایم میزاریم و مرتب هم میزنیم وقتی جوشید و کمی غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم بعد داخل ظرف مورد نظر میریزیم بعد یک عدد سیب را نگینی خرد می کنیم و داخل تابه میریزیم بعد کره شکر و دارچین را میریزیم و با شعله ملایم به مدت ۱۲ دقیقه میپزیم تا آب سیب کشیده بشه بعد روی دسر میریزیم روی سیبها بادام پرک یا سس کارامل میریزیم نکته : دسر را دو ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره بعد سیب روش بریزید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شکلاتی درست کردم و گذاشتم داخل رینگ بعد یه قاشق ژلاتین و با کمی آب بن ماری کردم یه بسته کرم کارامل رو با یه لیوان شیر و سه قاشق شکر مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت بعد ژلاتینم اضافه کردم و بعد دودقیقه خاموش کردم گذاشتم خنک بشه تو این زمان یه بسته پنیر دویست گرمی ماسکارپونه رو با دویست گرم خامه قنادی زدم بعد همه موادو قاطی کردم و با همزن دستی یکم زدم بعد چند قاشق از مواد و برداشتم و پودر کاکائو زدم و گذاشتم رو بخار آب کم تا یکم روان شه مابقی مواد رو روی کیک ریختم گذاشتم یخچال وقتی تقریبا بست رفتم سراغ مابقی موادی که گذاشتم رو بخار اون سس کارامل که توی جعبه بود رو باز کردم و قاطی مواد کردم و ریختم روی چیز کیک و بعد کمی شکلات با خامه بن ماری کردم و خطوط قهوه ای رو زدم و بهش طرح دادم و دوباره گذاشتم یخچال @shirini71