#کیک_گوشت
تخم مرغ چهار عدد
نمک یک ق چ
بیکینگ پودر یک ق غ
ماست یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
مواد گوشتی به میزان لازم
ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم و ماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد را میریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری و نمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود
@shirini71
#فالوده_رشته_ای
امروز میخوایم باهم فالوده ی خوشمزه درست کنیم که تو این هوای گرم تابستان خیلی میچسبه
مواد لازم برای درست کردن شهد:
۳ لیوان شکر
۲ لیوان آب
۱ لیوان گلاب
مواد لازم برای درست کردن فالوده:
رشته فالوده ( بصورت خشک لوازم قنادیا می فروشن می تونید تهیه کنید)
آبلیمو
شربت آلبالو
بستنی سنتی ( دلخواه )
امیدوارم از این آموزش لذت برده
@shirini71
#نودل_پنیری
پياز رو نگينى خرد مى كنيم و تفت ميديم، زردچوبه و نمك و فلفل اضافه مى كنيم و گوشت چرخ شده رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا بپزه.
حالا ميريم سراغ سس نودل، دو قاشق پر رب،دو ليوان ابجوش،صد گرم خامه صبحانه،اويشن،پاپريكا و فلفل سياه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و كنار بذاريد...
حالا توى يه ظرف گود مستطيل يا مربع شكل نودل هارو مى چينيم (سالم و خام) بعد روش مايه گوشتى رو بريزيد و روش نصف سس رو بريزيد و بعد يه لإيه پنير موزارلا و بعد دوباره يه لإيه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه و سس و بعد كلى پنير و ميذاريم توى قرى كه از قبل با دماى ١٩٠درجه گرم شده تا بپزه و روى پنير طلايى بشه
@shirini71
#حلوا_سوهان
موادلازم :
ارد الك شده ٣ ليوان ،هراردي ميشه(اردسنگك زدم)
روغن مايع ١ ليوان سرخالي
كره وياروغن جامد ٥٠ گرم
شير ١ ليوان
شربت حلوا:
١/٥ ليوان شكر(٢ ليوان هم ميشه)
١ ليوان شير و١/٢ ليوان گلاب
پودرهل،،١/٢ ق چ،،
،زعفران به ميزان لازم
طرز تهيه :
اردويك ليوان شيروروغن وكره روداخل ظرفي بريزين وبذارين روي حرارت ملايم ومرتب هم بزنين(اردحتماالك شده باشه)حرارت رواصلا بالا نبرين (ميسوزه)مرتب هم بزنين ،اولش كمي سفته ولي صبورباشين
وهم بزنين،حدود٤٥ تايك ساعت زمان ميبره،بعدازنيم ساعت كم كم حلوانرم ميشه ودون دون ،بازهم بزنين تابه يك مايع كرم رنگ برسين وروون ،حالا شروع به سرخ شدن ميكنه تاكم كم قهوه اي ميشه،اگررنگ حلواروتيره ميخواين،قهوه اي تركه شد،شربت روتودومرحله اضافه كنين ،من اين رنگ رودوست ميدارم.بعدازاضافه كردن شربت هم بزنين تاجمع بشه وبه اصطلاح گهواره بشه
حلواروداخل ظرف بذارين وبه دلخواه تزيين كنين.
@ashirini71
کیک_باقلوا_کادایف
شکر یک لیوان، آب ۳/۴ لیوان و گلاب ۱/۴ لیوان داخل قابلمه بریزید روی حرارت بذارید تا شکر آب شه زعفرون و یک ق مربا آبلیموترش اضافه کنید از روی حرارت بردارید.
سه عدد تخم مرغ ، ۳/۴لیوان شکر و نصف ق چای وانیل رو بزنید نصف لیوان روغن مایع و دو ق زعفرون دمکرده و یک ق پودر هل هم اضافه کرده هم بزنید نصف لیوان آرد الک شده و یک ق غذا بکینگ پودر بریزید هم بزنید رر آخر ۱۰۰ گرم رشته کادایف مخلوط کنید قالب چرب کرده مایه رو بریزید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه بد حرارت ۱۷۰ درجه بپزید از فر خارج کرده یک دقیقه بعد شربت بار روی کیک بریزید
@shirini71
بستنی یخی طالبی
🍈طالبی ۱ لیوان
🥄شکر ۱ ق غ
🥄خامه ۱ ق غ
🔸همه مواد رو میکس کنید و بذارین توی فریزر تا کاملا یخ بزنه.(حدود ۷-۸ ساعت)
چون طالبی خودش آب داره نیازی به شیر یا آب اضافی نداره.
🔹میتونین از قالب سیلیکونی، پلاستیکی، لیوان یکبار مصرف و یا کپسول کاغذی کاپ کیک بجای قالب استفاده کنید. داخل لیوان یکبار مصرف یا کپسول کاغذی اگه خواستین درست کنین بذارین بستنی نیم بند شه بعد داخلش چوب بستنی بذارین.
@shirini71