#کورن_داگ_پنیری 🌭 😋
▫️سوسیس
▫️تکههای پنیر موزارلا
▫️پودر سوخاری
▫️پودر شکر 1 قاشق غذاخوری
▫️آرد 1 پیمانه
▫️بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
▫️نمک نصف قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شیر 1 پیمانه
🔸همه مواد خمیر رو تو یه کاسه با همزن دستی میزنیم تا کرمی رنگ و یکدست بشه. (خمیر رو ترجیحا توی لیوان بریزین تا مرحله بعد راحتتر انجام بشه) حالا سوسیس ها و تکههای پنیر رو داخل سیخهای چوبی میکنیم و به خمیر تهیه شده آغشته میکنیم. بعد توی پودر سوخاری میزنیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشن
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بورک_بوسنیایی
مواد لازم:
۵ لیوان آرد
۲ لیوان آب (تحت کنترل اضافه کنید)
۱ قاشق مرباخوری نمک
مواد میانی:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز
۱ قاشق مرباخوری رب
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
فلفل سیاه
پول بیبر
نمک
نصف لیوان روغن مایع
۱۰۰ گرم کره
طرز تهیه:
در ابتدا داخل ظرفی، آرد و نمک رو مخلوط کنید. سپس آب رو کمکم اضافه کنید و به خورد خمیر بدید. این مرحله رو به دقت انجام بدین. تاجاییکه خمیرتون آب رو جذب میکنه بهش آب اضافه کنید و خوب ورز بدین. درنهایت باید یک خمیر نچسب و سفت داشته باشید.
خمیر رو به ۴ چونه مساوی تقسیم کنید. میتونید به تعداد کوچکتر و بیشتری هم تقسیم کنید، بستگی به خودتون داره. بعد روش یه پارچه تمیز بکشید و نیمساعت استراحت بدید.
در این مرحله مواد میانی رو آماده کنید. به اینصورت که؛ گوشت چرخکرده رو ۵ دقیقه در ماهیتابه تفت بدید. سپس پیاز نگینی خردشده و روغن زیتون رو اضافه کنید و بعد رب و ادویهها رو بریزید و بپزید.
هر کدوم از چونههای خمیر رو بوسیله وردنه و یا با دست باز کنید. روی خمیرها روغن بمالید و این خمیرهای بازشده رو روی هم بچینید. بعد روی اونها رو بپوشونید و نیمساعت استراحت بدید.
حالا هر کدوم از خمیرها رو روی میز بذارید و با حرکات آروم انگشتاتون بازش کنید. خمیر اصولا به راحتی باز میشه. در این مرحله از وردنه استفاده نکنید(حسابی بازش کنید،مثل تصویر).
لبه خمیر یه مقدار از مواد گوشتی رو بصورت نوار باریک بریزید، سپس با دست شروع به رول کردن کنید. و بشکل حلزونی بپیچید.
وقتی همه خمیرها رو آماده کردید، داخل سینی فر بچینید و باقیمونده روغن رو روش بمالید. و در فر از قبل گرم شده، با حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه روش سرخ بشه، بپزید.
@shirini71
سالاد ماکارونی با مرغ و کرفس
ماکارونی فرمی سیصد تا چهارصد گرم،دو لیوان سینه مرغ پخته و خرد شده،سه لیوان بروکلی بدون ساقه(من بروکلی رو سه تا پنج دقیقه در آب و نمک میجوشونم)، یک سوم لیوان کشمش،یک لیوان ساقه کرفس خرد شده،سه تا چهار ق بادام خرد شده(بادام پرک)،چهار پیازچه خرد شده
مواد لازم برای سس:نصف لیوان مایونز کم چرب،نصف لیوان ماست(تا دو سوم لیوان هم میتونید بریزید)،یک قاشق غذاخوری سرخالی عسل،یک ق غ سس خردل،نمک،فلفل سیاه،آویشن:مواد سس رو مخلوط کنید و کنار بذارید طرز تهیه:ماکارونی رو طبق دستور روی پاکت بپزید و آبکش کنید.بهتره بعد از آبکش کردن یکی دو ق روغن با ماکارونی مخلوط کنید تا به هم نچسبن در یک کاسه بزرگ،تمام مواد سالاد رو ترکیب کنیدسس رو اضافه و بعد از نیم ساعت سرو کنید
@shirini71
کیک کره ای شکلاتی با پف ده سانت
مواد لازم
کره آب شده نصف لیوان(۱۰۰گرم)
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک و سه چهارم لیوان اگه دوست دارین شیرینتر بشه دو لیوان شکر بریزین
آرد دو و نیم لیوان
پودر کاکائو شش قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق غذاخوری
تخم مرغ پنج عدد
شیر یک لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه چون این کیک خیلی پف میکنه...قالب سایز 25 با ارتفاع 11سانت احتیاج داریم...
آرد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم،
شیر ولرم کرده، کره هم بهتره ولرم باشه،
تخم مرغ و شکر و وانیل با دور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه،
بعد شیر، کره، روغن، پودر کاکایو اضافه کرده و با همزن دو دقیقه میزنیم،
بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن، بعد با لیسک آروم و دورانی مخلوط میکنیم،
قالب با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم،
مواد تو قالب ریخته و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم،
فر هم حتما حدود دو تا سه دقیقه قبل گرم کنین.
@shirini71
موادلازم:
3-4 قطعه بادمجان
700 گرم گوشت مرغ یا گوشت فیله گوسفند
2 گوجه فرنگی
2 عدد پیاز
2 عدد فلفل سبز نمک ، فلفل ، فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1غذا روغن روغن
1 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری کره
برای سرخ کردن روغن مایع
برای موارد فوق ؛
پنیر چدار رنده شده
آماده سازی:
بادمجان ها را پوست بگیرید ، آنها را از وسط خرد کرده و در آب نمک نگه دارید.بعد آبکش و خشک کنید در تابه روغن بریزید و آن را سرخ کنید. گوشت رابه تابه داغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. بعد از خوب تفت دادن ، گوجه فرنگی ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و کره را اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. 1 فنجان آب اضافه کنید ، مخلوط کنید و پخت را ادامه دهید. ادویه ها را اضافه کنید ، مخلوط کنید و از اجاق گاز بردارید. بادمجان ها را سرخ کرده و روی ظرف مناسب فر قرار می دهیم. با له شدن داخل آنها را نرم کرده و گوشت را اضافه می کنیم. پنیر چدار را به آن اضافه می کنیم و آن را در فر با درجه حرارت 190 درجه به مدت 10-15 دقیقه می پزیم
@mivhe71
محلبی لیمویی🍋🍮
مواد لازم:👇
5 لیوان شیر
1 فنجان آرد
1 فنجان نشاسته
3 فنجان شکر دانه ریز
آب نصف لیمو
1 پوست رنده شده لیموترش
نصف ق چ وانیل
2 قاشق چای خوری مارگارین یا کره
زردچوبه کمی در صورت تمایل
شیر ، آرد ، نشاسته ، شکر ، پوست لیمو و زردچوبه را در قابلمه ای عمیق ریخته و با هم زدن روی حرارت متوسط می پزیم. بعد از غلیظ شدن ، آب لیمو ، کره و وانیل به آن افزوده و برای مدت کوتاهی روی اجاق گاز نگه داشته و در فنجان ها ریخته می شود.
(اگر آن را ساده ترجیح نمی دهید ، می توانید كیك های باقیمانده خود را در ته لیوان ها قرار داده و روی آن محلبی بریزید.)
نوش جونتون
@shirini71