eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍥🍃 بیست و دوم تیر ماه ۱۴۰۰ 🍃🍥 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات خانگی ۴/۱ فنجان کره کاکائو ذوب شده به شیوه بن‌‌‌‏ماری ۴/۱فنجان و۱ قاشق غذاخوری پودرکاکائوخام دو قاشق غذاخوری شربت افرا یا شهد نارگیل یک قاشق چای خوری پودر ماکا « گیاهی از خانواده تربچه که ریشه‌‌‌‏اش خواص دارویی فراوانی دارد کره کاکائو را به شیوه بن ماری ذوب کنید کره کاکائو را در کاسه کوچکی ریخته و کاسه را روی بخار آب جوش قرار دهید در یک کاسه بزرگ شیشه‌‌‌‏ای، بقیه مواد را ریخته و کره ذوب شده کاکائو را به آن بیفزائید و سریعا هم بزنید مخلوط حاصله را درون قالب های کوچک یا روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ پوستی بریزید و مواد طعم‌‌‌‏دهنده دلخواه خود را به آن اضافه کنید. در این دستور غذایی، از توت‌‌‌‏فرنگی تازه و بادام‌‌‌‏زمینی استفاده شده است مواد آماده شده را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : 3 عدد بادمجان 150-200 گرم گوشت گاو 2 عدد پیاز متوسط 1-2 حبه سیر 2 عدد فلفل سبز 2 عدد گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه اگر فلفل سبزهاتون تند نیس کمی فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری روغن برای پوره سیب زمینی : 3 عدد سیب زمینی آب پز 3 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق چای خوری کره نمک و فلفل برای روی غذا پنیر چدار برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب طرز تهیه : اول از همه ، بادمجان ها را راه راه پوست گرفته و از وسط برش دهید. داخل آب نمک بزارید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید ، آنها را به صورت مکعب خرد کرده و بجوشانید. برای مواد گوشتی روغن را در ظرف مناسب بریزید و پیاز و سیر خرد شده را به مدت 1 دقیقه تفت دهید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کرده و کمی بیشتر تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید. در آخر ، نمک ، ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه شده و زمانی که گوجه فرنگی ها پخته شد از اجاق برداشته میشود. بادمجان هایی را که در آب نمک خیسانده اید را خشک کرده و در روغن سرخ کنید(این کار را می توانید در فر نیز انجام دهید) بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس در ظرف مناسب فر بچینید سپس با قاشق کمی روی قسمت میانی بادمجان ها فشار دهید و مواد گوشتی که حاضر کردیم و کنار گذاشتیم را داخل بادمجان ها بریزید سیب زمینی های آب پز شده را داخل ظرفی ریخته و با چنگال له کنید. کره ، فلفل سیاه ، نمک و شیر را اضافه کنید. قوام باید نه خیلی سخت و نه روان باشد. سیب زمینی له شده را روی مواد گوشتی که روی بادمجان ها ریختیم بریزید و سطح ان را صاف کنید با قاشق. آب داغ و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه مخلوط کرده و روی غذا بریزید در آخر ، روی ان را با پنیر چدار رنده شده پوشانده و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه می پزیم تا قهوه ای طلایی شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فلفل دلمه پیتزایی🍕 مواد لازم: 500 گرم گوشت چرخ کرده 3 حبه سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی یا هر ادویه مخلوط دیگه 1.5 لیوان گوجه فرنگی خرد شده یا پوره گوجه 1 لیوان سس کچاپ و یا رب گوجه 3 فلفل دلمه رنگی 1/4 لیوان زیتون سیاه حلقه ای خرد شده 1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا فر خود را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​گذاشته. گوشت چرخ کرده، سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 9 دقیقه بپزید سپس ادویه،نمک و فلفل بزنید و پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده هم بزنیدو اجازه دهید روی حرارت کم بماند تا سس گوجه غلیظ شود.سس مارینارا را کف ظرف‌پخت بریزید و با یک قاشق آنرا پخش کنید. فلفل ها را از وسط برش داده و کف ظرف بچینید و با قاشق آنها را با مخلوط گوشت پر کنید و روی آنها پنیر بریزید و در آخر چند برش زیتون و سوسیس بگذارید و ظرف را برای حدود 15-20 دقیقه یا بیشتر تا زمانی که فلفل ها پخته و نرم شوند و پنیر ذوب شود در فر قراردهید.🤗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا