#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🍥🍃 بیست و دوم تیر ماه ۱۴۰۰ 🍃🍥
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
شکلات خانگی
۴/۱ فنجان کره کاکائو ذوب شده به شیوه بنماری
۴/۱فنجان و۱ قاشق غذاخوری پودرکاکائوخام
دو قاشق غذاخوری شربت افرا یا شهد نارگیل
یک قاشق چای خوری پودر ماکا « گیاهی از خانواده تربچه که ریشهاش خواص دارویی فراوانی دارد
کره کاکائو را به شیوه بن ماری ذوب کنید کره کاکائو را در کاسه کوچکی ریخته و کاسه را روی بخار آب جوش قرار دهید در یک کاسه بزرگ شیشهای، بقیه مواد را ریخته و کره ذوب شده کاکائو را به آن بیفزائید و سریعا هم بزنید
مخلوط حاصله را درون قالب های کوچک یا روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ پوستی بریزید و مواد طعمدهنده دلخواه خود را به آن اضافه کنید. در این دستور غذایی، از توتفرنگی تازه و بادامزمینی استفاده شده است مواد آماده شده را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کباب_بادمجان_با_پوره_سیب_زمینی
مواد لازم :
3 عدد بادمجان
150-200 گرم گوشت گاو
2 عدد پیاز متوسط
1-2 حبه سیر
2 عدد فلفل سبز
2 عدد گوجه فرنگی
1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه اگر فلفل سبزهاتون تند نیس کمی فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن
برای پوره سیب زمینی :
3 عدد سیب زمینی آب پز
3 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چای خوری کره
نمک و فلفل
برای روی غذا پنیر چدار
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
طرز تهیه :
اول از همه ، بادمجان ها را راه راه پوست گرفته و از وسط برش دهید. داخل آب نمک بزارید.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید ، آنها را به صورت مکعب خرد کرده و بجوشانید.
برای مواد گوشتی روغن را در ظرف مناسب بریزید و پیاز و سیر خرد شده را به مدت 1 دقیقه تفت دهید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کرده و کمی بیشتر تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید. در آخر ، نمک ، ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه شده و زمانی که گوجه فرنگی ها پخته شد از اجاق برداشته میشود.
بادمجان هایی را که در آب نمک خیسانده اید را خشک کرده و در روغن سرخ کنید(این کار را می توانید در فر نیز انجام دهید) بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس در ظرف مناسب فر بچینید سپس با قاشق کمی روی قسمت میانی بادمجان ها فشار دهید و مواد گوشتی که حاضر کردیم و کنار گذاشتیم را داخل بادمجان ها بریزید سیب زمینی های آب پز شده را داخل ظرفی ریخته و با چنگال له کنید. کره ، فلفل سیاه ، نمک و شیر را اضافه کنید. قوام باید نه خیلی سخت و نه روان باشد. سیب زمینی له شده را روی مواد گوشتی که روی بادمجان ها ریختیم بریزید و سطح ان را صاف کنید با قاشق. آب داغ و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه مخلوط کرده و روی غذا بریزید در آخر ، روی ان را با پنیر چدار رنده شده پوشانده و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه می پزیم تا قهوه ای طلایی شود.
@shirini71
فلفل دلمه پیتزایی🍕
مواد لازم:
500 گرم گوشت چرخ کرده
3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی یا هر ادویه مخلوط دیگه
1.5 لیوان گوجه فرنگی خرد شده یا پوره گوجه
1 لیوان سس کچاپ و یا رب گوجه
3 فلفل دلمه رنگی
1/4 لیوان زیتون سیاه حلقه ای خرد شده
1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا فر خود را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گذاشته. گوشت چرخ کرده، سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 9 دقیقه بپزید سپس ادویه،نمک و فلفل بزنید و پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده هم بزنیدو اجازه دهید روی حرارت کم بماند تا سس گوجه غلیظ شود.سس مارینارا را کف ظرفپخت بریزید و با یک قاشق آنرا پخش کنید. فلفل ها را از وسط برش داده و کف ظرف بچینید و با قاشق آنها را با مخلوط گوشت پر کنید و روی آنها پنیر بریزید و در آخر چند برش زیتون و سوسیس بگذارید و ظرف را برای حدود 15-20 دقیقه یا بیشتر تا زمانی که فلفل ها پخته و نرم شوند و پنیر ذوب شود در فر قراردهید.🤗
@shirini71