eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍥🍃 بیست و دوم تیر ماه ۱۴۰۰ 🍃🍥 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات خانگی ۴/۱ فنجان کره کاکائو ذوب شده به شیوه بن‌‌‌‏ماری ۴/۱فنجان و۱ قاشق غذاخوری پودرکاکائوخام دو قاشق غذاخوری شربت افرا یا شهد نارگیل یک قاشق چای خوری پودر ماکا « گیاهی از خانواده تربچه که ریشه‌‌‌‏اش خواص دارویی فراوانی دارد کره کاکائو را به شیوه بن ماری ذوب کنید کره کاکائو را در کاسه کوچکی ریخته و کاسه را روی بخار آب جوش قرار دهید در یک کاسه بزرگ شیشه‌‌‌‏ای، بقیه مواد را ریخته و کره ذوب شده کاکائو را به آن بیفزائید و سریعا هم بزنید مخلوط حاصله را درون قالب های کوچک یا روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ پوستی بریزید و مواد طعم‌‌‌‏دهنده دلخواه خود را به آن اضافه کنید. در این دستور غذایی، از توت‌‌‌‏فرنگی تازه و بادام‌‌‌‏زمینی استفاده شده است مواد آماده شده را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : 3 عدد بادمجان 150-200 گرم گوشت گاو 2 عدد پیاز متوسط 1-2 حبه سیر 2 عدد فلفل سبز 2 عدد گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه اگر فلفل سبزهاتون تند نیس کمی فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری روغن برای پوره سیب زمینی : 3 عدد سیب زمینی آب پز 3 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق چای خوری کره نمک و فلفل برای روی غذا پنیر چدار برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب طرز تهیه : اول از همه ، بادمجان ها را راه راه پوست گرفته و از وسط برش دهید. داخل آب نمک بزارید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید ، آنها را به صورت مکعب خرد کرده و بجوشانید. برای مواد گوشتی روغن را در ظرف مناسب بریزید و پیاز و سیر خرد شده را به مدت 1 دقیقه تفت دهید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کرده و کمی بیشتر تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید. در آخر ، نمک ، ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه شده و زمانی که گوجه فرنگی ها پخته شد از اجاق برداشته میشود. بادمجان هایی را که در آب نمک خیسانده اید را خشک کرده و در روغن سرخ کنید(این کار را می توانید در فر نیز انجام دهید) بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس در ظرف مناسب فر بچینید سپس با قاشق کمی روی قسمت میانی بادمجان ها فشار دهید و مواد گوشتی که حاضر کردیم و کنار گذاشتیم را داخل بادمجان ها بریزید سیب زمینی های آب پز شده را داخل ظرفی ریخته و با چنگال له کنید. کره ، فلفل سیاه ، نمک و شیر را اضافه کنید. قوام باید نه خیلی سخت و نه روان باشد. سیب زمینی له شده را روی مواد گوشتی که روی بادمجان ها ریختیم بریزید و سطح ان را صاف کنید با قاشق. آب داغ و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه مخلوط کرده و روی غذا بریزید در آخر ، روی ان را با پنیر چدار رنده شده پوشانده و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه می پزیم تا قهوه ای طلایی شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فلفل دلمه پیتزایی🍕 مواد لازم: 500 گرم گوشت چرخ کرده 3 حبه سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی یا هر ادویه مخلوط دیگه 1.5 لیوان گوجه فرنگی خرد شده یا پوره گوجه 1 لیوان سس کچاپ و یا رب گوجه 3 فلفل دلمه رنگی 1/4 لیوان زیتون سیاه حلقه ای خرد شده 1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا فر خود را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​گذاشته. گوشت چرخ کرده، سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 9 دقیقه بپزید سپس ادویه،نمک و فلفل بزنید و پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده هم بزنیدو اجازه دهید روی حرارت کم بماند تا سس گوجه غلیظ شود.سس مارینارا را کف ظرف‌پخت بریزید و با یک قاشق آنرا پخش کنید. فلفل ها را از وسط برش داده و کف ظرف بچینید و با قاشق آنها را با مخلوط گوشت پر کنید و روی آنها پنیر بریزید و در آخر چند برش زیتون و سوسیس بگذارید و ظرف را برای حدود 15-20 دقیقه یا بیشتر تا زمانی که فلفل ها پخته و نرم شوند و پنیر ذوب شود در فر قراردهید.🤗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ تردسوخاری تخم مرغ شیر روغن زیتون پاپریکانمک فلفل آرد راباهم مخلوط کرده مرغ خردشده را اضافه کرده ومیزاریم یخچال یک شب بمونه بعدبه سیخ چوبی کشیده درپودرسوخاری غلطانده ودرفرمیزاریم تاطلایی بشه غذا ها و شیرینی های بیشتر در لینک زیر 👇👇👇👇👇👇 @maryambano85