9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پُف پُفی (مارشملو)😋
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نون شیرمال دسپخت مدیر پز* آموزش هم میدم کدبانوهای که میخوان به پی وی مراجعه کنند آموزش هزینه یی هست😊😊😊
#کیک_یزدی_ترک_دار
مواد لازم :
آرد سفید ۲/۵ لیوان
ماست ۳/۴ لیوان
روغن مایع یک لیوان
پودر هل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
گلاب ۱/۳ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک لیوان
وانیل مقداری
طرز تهیه :
اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.بعد روغن رو بریزید و چند ثانیه بزنید.
ماست و پودر هل وعسل و گلاب رو هم بریزید و مخلوط کنید.حالا آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردید طی سه مرحله اضافه کنید و هم بزنید.مواد رو داخل کپسول ها تا دو سوم پر کنید و روشو با چاقوی چرب شده بعلاوه بزنید و روشو کنجد بپاشید.
حالا اینجای کار مهمه : فر رو از قبل روی ۱۹۰ درجه بذارید تا گرم بشه، کیک رو بذارید داخل فر و فقط ده دقیقه ی اول المنت بالا یا حرارت بالا روشن باشه تا کیک ها قله ای بشن.
بعد از ده دقیقه حرارت بالا رو خاموش کنید و حرارت پایین رو با دمای ۱۷۰ روشن کنید ده دقیقه ی دیگه زمان بدید تا کیک ها بپزن.
@shirini71
خب اینم از طرز خشک کردن ساده و سریع آلبالوها🥰
✔️اول اینکه نمیزارم زیاد خشک و سفت بشن کافیه ۳/۴ روز جلوی نور قرار بگیره و خشک در حدی که رویه شون چروکیده بشه و بعد میارم ميشورم ، گرد و خاكى كه روش نشسته تميز شه و ابكش كرده ، آبش که رفت دوباره توسینی پهن میکنم و دوباره نمك ريز ميزنم میزارم تو هوای ازاد خشک بشه و یک روز تو دمای خونه نگه میدارم تا گرمای بیرون رو از دست بده و تو درب بسته در یخچال نگهداری میکنم، اگر البالوها زیاد بودن فریز کرده و هر بار برای مصرف بیرون اورده ونوش جان کرده
در ظرف بسته در یخچال به این روش اصلا نه خراب نه کپک میزنه و همیشه هم تازگی خودش رو دارد
@shirini71
تو این روزای گرم تابستون حتما از خوردن #لیموناد زعفرانی لذت میبرید.
🍋🍹🍋🍹🍋🍹🍋
5لیوان آب
8قاشق غذاخوری شکر
3قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
نصف استکان آب لیموترش
5قاشق غذاخوری عرق نعناع
مقدار کمی از آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر بطور کامل حل شود سپس از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم کمی خنک شود بقیه آب،آبلیمو،زعفران دم کرده و عرق نعناع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم برای زیبایی بیشتر میتوانید به شربت برگ نعنای تازه اضافه کنید لیموناد زعفرانی ما آمادس نوش جان.🌺🌺
نکته: در این شربت میتوانید از خاکشیر یا تخم شربتی نیز استفاده کنید.
@shirini71