eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون شیرمال دسپخت مدیر پز* آموزش هم میدم کدبانوهای که میخوان به پی وی مراجعه کنند آموزش هزینه یی هست😊😊😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : آرد سفید ۲/۵ لیوان ماست ۳/۴ لیوان روغن مایع یک لیوان پودر هل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری عسل یک قاشق غذاخوری گلاب ۱/۳ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر یک لیوان وانیل مقداری طرز تهیه : اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی می‌زنیم تا کرمی و کشدار بشه.بعد روغن رو بریزید و چند ثانیه بزنید. ماست و پودر هل وعسل و گلاب رو هم بریزید و مخلوط کنید.حالا آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردید طی سه مرحله اضافه کنید و هم بزنید.مواد رو داخل کپسول ها تا دو سوم پر کنید و روشو با چاقوی چرب شده بعلاوه بزنید و روشو کنجد بپاشید. حالا اینجای کار مهمه : فر رو از قبل روی ۱۹۰ درجه بذارید تا گرم بشه، کیک رو بذارید داخل فر و فقط ده دقیقه ی اول المنت بالا یا حرارت بالا روشن باشه تا کیک ها قله ای بشن. بعد از ده دقیقه حرارت بالا رو خاموش کنید و حرارت پایین رو با دمای ۱۷۰ روشن کنید ده دقیقه ی دیگه زمان بدید تا کیک ها بپزن. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خب اینم از طرز خشک کردن ساده و سریع آلبالوها🥰 ✔️اول اینکه نمیزارم زیاد خشک و سفت بشن کافیه ۳/۴ روز جلوی نور قرار بگیره و خشک در حدی که رویه شون چروکیده بشه و بعد میارم ميشورم ، گرد و خاكى كه روش نشسته تميز شه و ابكش كرده ، آبش که رفت دوباره تو‌سینی پهن میکنم و دوباره نمك ريز ميزنم میزارم تو هوای ازاد خشک بشه و یک روز تو دمای خونه نگه میدارم تا گرمای بیرون رو از دست بده و تو درب بسته در یخچال نگهداری میکنم، اگر البالوها زیاد بودن فریز کرده و هر بار برای مصرف بیرون اورده و‌نوش جان کرده در ظرف بسته در یخچال به این روش اصلا نه خراب نه کپک میزنه و همیشه هم تازگی خودش رو دارد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تو این روزای گرم تابستون حتما از خوردن زعفرانی لذت میبرید. 🍋🍹🍋🍹🍋🍹🍋 5لیوان آب 8قاشق غذاخوری شکر 3قاشق مرباخوری زعفران دم کرده نصف استکان آب لیموترش 5قاشق غذاخوری عرق نعناع مقدار کمی از آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر بطور کامل حل شود سپس از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم کمی خنک شود بقیه آب،آبلیمو،زعفران دم کرده و عرق نعناع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم برای زیبایی بیشتر میتوانید به شربت برگ نعنای تازه اضافه کنید لیموناد زعفرانی ما آمادس نوش جان.🌺🌺 نکته: در این شربت میتوانید از خاکشیر یا تخم شربتی نیز استفاده کنید. @shirini71