#دلمه_کلم قالبي
اول برگهای کلم رو يكي يكي بادقت در مياريم بعد از شستن تو قابلمه آب جوش نصف استكان سركه سفيد و مقداري نمك و زرچوبه اضافه ميكنيم و برگها رو تو اب جوش انتقال ميديم و درش رو ميزاريم تا بپزه مواد دلمه ها از تركيب پياز داغ و گوشت چرخ شده و سبزي معطر و لپه و برنج نيم پز شده و تركيب شده استفاده ميكنيم و مقداري هم ترشي براي مزه دار كردنه مواد دلمه استفاده ميكنيم برگهارو بعد از پخت ابكش ميكنيم ته نواري و زبر برگهاي كلم رو با چاقو جدا ميكنيم و يه قالب ميان تهي رو انتخاب كفش رو خوب چرب ميكنيم برگها رو دور تا دور قالب ميچينيم به صورتي كه لبه هاي برگ كلم از قالب بيرون باشه مواد دلمه رو وسط برگها داخل قالب ريخته و برگها رو برميگردونيم روي هم تا فيكس بشهو مواد مياني مشخص نشه و روش رو فويل ميگيريمو چند تا سوراخ ايجاد ميكنيم و داخل فر قرار ميديم با دماي صدو هشتاد درجه
@shirini71
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پُف پُفی (مارشملو)😋
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نون شیرمال دسپخت مدیر پز* آموزش هم میدم کدبانوهای که میخوان به پی وی مراجعه کنند آموزش هزینه یی هست😊😊😊
#کیک_یزدی_ترک_دار
مواد لازم :
آرد سفید ۲/۵ لیوان
ماست ۳/۴ لیوان
روغن مایع یک لیوان
پودر هل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
گلاب ۱/۳ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک لیوان
وانیل مقداری
طرز تهیه :
اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.بعد روغن رو بریزید و چند ثانیه بزنید.
ماست و پودر هل وعسل و گلاب رو هم بریزید و مخلوط کنید.حالا آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردید طی سه مرحله اضافه کنید و هم بزنید.مواد رو داخل کپسول ها تا دو سوم پر کنید و روشو با چاقوی چرب شده بعلاوه بزنید و روشو کنجد بپاشید.
حالا اینجای کار مهمه : فر رو از قبل روی ۱۹۰ درجه بذارید تا گرم بشه، کیک رو بذارید داخل فر و فقط ده دقیقه ی اول المنت بالا یا حرارت بالا روشن باشه تا کیک ها قله ای بشن.
بعد از ده دقیقه حرارت بالا رو خاموش کنید و حرارت پایین رو با دمای ۱۷۰ روشن کنید ده دقیقه ی دیگه زمان بدید تا کیک ها بپزن.
@shirini71
خب اینم از طرز خشک کردن ساده و سریع آلبالوها🥰
✔️اول اینکه نمیزارم زیاد خشک و سفت بشن کافیه ۳/۴ روز جلوی نور قرار بگیره و خشک در حدی که رویه شون چروکیده بشه و بعد میارم ميشورم ، گرد و خاكى كه روش نشسته تميز شه و ابكش كرده ، آبش که رفت دوباره توسینی پهن میکنم و دوباره نمك ريز ميزنم میزارم تو هوای ازاد خشک بشه و یک روز تو دمای خونه نگه میدارم تا گرمای بیرون رو از دست بده و تو درب بسته در یخچال نگهداری میکنم، اگر البالوها زیاد بودن فریز کرده و هر بار برای مصرف بیرون اورده ونوش جان کرده
در ظرف بسته در یخچال به این روش اصلا نه خراب نه کپک میزنه و همیشه هم تازگی خودش رو دارد
@shirini71