😍🤗
#دلمه_کلم 🥬 😋
🔸برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن
🎀 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_فطیر_مغزدار_تابه_ایی
#نان_بدون_فر
آرد 4 پیمانه
آب ولرم 2 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر میانی:
آرد 100 گرم
کره 100 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
#دستور_تهیه :
مایه خمیر را به همراه یک قاشق چایخوری #شکر در ظرف کوچکی ریخته و حدود ۴-۳ قاشق غذاخوری آب ولرم روی آن بریزید.ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا مایه خمیر #پف کند.
آب ولرم را در ظرفی که قصد دارید خمیر را در آن درست کنید، بریزید، سپس شکر، نمک، روغن و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.آرد را به تدریج به محلول فوق اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری یک دست حاصل شود و به دست نچسبد. در صورتی که با این مقدار آرد، خمیر به دست میچسبد، کمی آرد و روغن مازاد بر دستور ارائه شده (به ازای ۱/۳ پیمانه آرد، ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع) اضافه کنید.خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را چانه بگیرید، کف سینی کمی آرد بپاشید و چانهها را در سینی قرار دهید. حدود ۲۰-۱۵ دقیقه فرصت دهید تا چانهها حجیم شوند.
برای درست کردن مواد میانی نان، آرد را در ماهیتابه تفت دهید و پس از اینکه رنگ آن طلایی شد، کره و ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.هر چانه را به شکل یک کاسه گود کرده و یک قاشق از مواد میانی را در آن قرار دهید و سر آن را ببندید.
روی سطح کار، کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت حدود ۱ سانتیمتر روی آن باز کنید.روی سطح خمیر، کمی روغن مایع بمالید و کنجد بپاشید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، خمیر را در آن قرار دهید و برای زیر ماهیتابه از شعله پخش کن استفاده کنید.
برای هر طرف نان به مدت ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا بپزد و رنگ آن طلایی شود.
نوش جان😊❤
ashpazgram_net
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
بیست و نهم مرداد ماه ۱۴۰۰💖💖
🔵ناشتا
2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۵ قاشق حلیم+ یک کف دست نان سنگک(۲۴۰کالری)
🔴میان وعده
1 عدد میوه+یک فنجان قهوه
🔵یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۱۰۰ گرم ساندویچ همبرگر + سالاد بدون سس هر مقدار میل دارید+ یک لیوان دلستر (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک لیوان شیر +یک قطعه شکلات
یا 2 عدد میوه یا 6 عدد مغز
🔵یک ساعت قبل از شام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
یک بشقاب سوپ جو و شیر+یک کف دست نان سنگک +سبزی خوردن+ سالاد بدون سس(۲۵۰کالری
@shirini71
#دمنوش_آویشن_پونه
آب جوش پیمانه
آویشن خشک 2ق غ
پونه کوهی 1ق غ
عسل و نبات به میزان لازم
آویشن و پونه را بشویید سپس در ظرف مناسب گودی بریزید و اب جوش اضافه کنید در دستگاه قرار بدید
مایکرو 180 وات زمان 12 الی 15 دقیقه زمان بدید تا دم بکشه
بعد آن را صاف کرده با نبات یا عسل شیرین کنید و میل کنید
یه نوشیدنی گرم برای این روزای کرونایی 👍👍👍
#داروخانه_گیاهی🌿
@shirini71