eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
من خودم هر وقت دلم #شیرینی بخواد دسترسی نداشته باشم بلند میشم این توپک ‌ها رو درست میکنم یعنی هر چیزی که توی خونه داشته باشی میشه بهش اضافه کرد مثل موز، گردو یا انواع مغزهای خرد شده، شکلات، پودر نارگیل، کره بادام زمینی، ارده و... مواد لازم: بيسکوئيت پتی‌بور 1 تا 2 بسته پودر قند 2 قاشق غذاخوری ارده 1/4 لیوان شیر نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا بیسکویت ها را کامل پودر کنید و 2 قاشق غذاخوری از آن را بردارید و کنار بذارید. پودر قند و ارده را به بیسکویت پودر شده اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس شیر را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا شکل بگیره. به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید. در نهایت توپک ها رو در بيسکوئيت پودر شده که اول کنار گذاشتیم بغلتونید. نوشجان🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_رول_گردو 👌 مواد لازم:👇 250 گرم مارگارین یا کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق چای خوری جوش شیرین آرد به میزان لازم مواد میانی:👇 2.5 لیوان گردوی خرد شده (250 گرم) 1 لیوان شکر 2 سفیده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری دارچین طرز تهیه:👇 مواد خمیر رو مخلوط کنید تا خمیری حاصل بشه که به دست نچسبد.خمیر رو به دوقسمت مساوی تقسیم کنید. مواد میانی را باهم مخلوط کنید. خمیر رو پهن کرده و برش بزنید.مواد میانی رو رویش بریزید و رول کنید و با زرده تخم مرغ رومال کنید.در فر 180 درجه بذارید تاطلایی شود.‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادام و گردو و فندق خام و خیس خورده....... از هر کدام 5 عدد توت و مویز خیس خورده ....... از هر کدام 1 ق غ انجیر خیس خورده ........ 5 عدد خرما خیس خورده و هسته گرفته .......4 عدد خرمالو ........ 2 عدد . خرماها را شسته و هسته هایش را درآورده و با انجیر و توت و مویز شسته شده در ظرفی بمدت 8 تا 24 ساعت خیس می کنیم سپس همراه آبی که دارد در مخلوط کن ریخته و گردو و فندق و بادام خیس خورده و پوست گرفته را افزوده و خوب میکس می کنیم و در مرحله اخر خرمالو های خرد شده و اگر بازم آب نیاز بود ، اضافه کرده و دوباره میکس نموده و نوش جان می کنیم.❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معجون پای سیب محتویات: سیب قرمز بزرگ ۲ عدد موز ۱ عدد شیر بادام ۱ فنجان دارچین ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل ۱ پینچ پودر میخک ۱ پینچ پودر جوزهندی ۱ پینچ یخ ۱ فنجان همه مواد را در بلندر ریخته و کاملا مخلوط نمایید. در صورت کم شیرین بودن معجون می توانید به دلخواه به آن عسل بیافزایید. @shirini71
معجون با طعمهای متفاوت 😋👆 ,به راحتی می تونید تهیه کنید و کنار خونواده لذتش رو ببریید👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ می خوام یه رسپی ترشی خیلی خوشمزه وساده رو براتون بزارم که به نظرم همه می تونن به راحتی درست کنید امیدوارم که خوشتون بیاد من که خیلی زیاد دوست دارم 😊😊😜 👇 کافیه یک ونیم پیمانه آب ویک ونیم پیمانه سرکه سفید اگر نداشتید قرمز رو با کمی دونه فلفل، ودونه خردل بزارید روی حرارت تا بجوشه بعد از دو دقیقه بهش نمک اضافه کنید وهمچنين گوجه کال خرد شده، پیاز خلالی شده، سیر خرد شده بعد که کمی گوجه نرم شد از روی حرارت بردارید بهش سیاه دونه واگر دوست داشتید فلفل دلمه وکمی هم فلفل تازه تنداضافه کنید واجازه بدید که بیست وچهار ساعت دردمای بیرون بمونه بعد داخل شیشه تمیز وخشک بریزید وبزارید یخچال بعد یکی دو روز میل کنید... به همین راحتی وخوشمزه گی 😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه ترشی متفاوت و خوش عطر و بو که از خوردنش سیر نخواهید شد.😋😋😋😋😊😊😊😊 اول گوجه ها رو شسته و خشک میکنیم و روی هر کدومشون رو با چاقو به شکل یک بعلاوه شکاف ایجاد میکنیم. سبزی ترشی رو که شامل نعنا،ترخون، مرزه، گشنیز،جعفری، ریحون هست رو ریز خورد کرده و چند تا فلفل تند رو هم ریز خورد میکنیم.و همینطور چنتا سیر رو .این مواد رو به همراه نمک و زردچوبه و گلپر ساییده شده مخلوط کرده و داخل شکاف گوجه ها رو به دقت با این مواد پر میکنیم و در شیشه چیده و روش رو با سرکه قرمز پر میکنیم. درش رو محکم کرده و میذاریم در جای خنک تا حدود یک هفته یا ده روز تا جا بیفته و بعد کنار انواع غذاهایی که با ترشی خورده میشن، سرو میکنیم و از کدبانو بودن خودمون حظ میبریم.😜😜😂😂 mamanbashi @shirini71