🍔املت کاپ کیکی🧁
🍴مواد لازم🍴
بیکن یا ژامبون 6 ورقه
تخممرغ 6 عدد
شیر 1/3 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
جعفری تازه به میزان لازم
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن زیتون به ميزان لازم
🧂🥢🧂🥢🧂
🍴1. ابتدا فر را از قبل روشن کنید روی 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد سپس تخممرغها را در یک ظرف بزنید.
2. جعفری را خرد کنید و همراه با پنیر پارمسان و نمک و فلفل به تخممرغ اضافه کنید.
3. شیر را به آن اضافه کرده هم بزنید بیکن یا ژامبون را در تابه سرخ کنید.
4. آن را خرد کرده به مواد اضافه کنید. مواد را در قالب کاپ کیک بریزید. و حدود 15 دقیقه در فر بگذارید. آن را از قالب خارج کنید.
0 @shirini71
🥘خورش داوود پاشا
🔶مواد لازم به ازای هر نفر:
▫️گوشت چرخکرده 250 گرم
▫️پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
▫️پیاز نگینی سرخ کرده نصف 1 عدد
▫️آرد سفید 1-2 ق غ
▫️نعنا خشک 2 ق س
▫️رب انار 1.5 ق س
▫️روغن مایع مقداری
▫️زردچوبه،پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
🥘مراحل تهیه :
گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده و ادویهها مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید.گوشت را به صورت قلقلی شکل داده و آنها را داخل روغن سرخ کنید.بعد از آنکه گوشتها کمی سرخ شدند، پیاز های نگینی سرخکرده و نعنا خشک و مقداری زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.در یک ظرف دیگر رب انار را به همراه یک پیمانه آب با آرد مخلوط کرده و مایع به دست آمده را به قابلمه اضافه کنید.اجازه دهید تا مخلوط داخل قابلمه به آرامی پخته شده و جا بیفتد.هنگامی که غذا پخته شد میتوانید دانههای انار قرمز را برای تزیین روی آن بپاشید.
@shirini71
#کیک_شیره_توت_گردو
آرد دو لیوان
شکر یک سوم لیوان (میتونید هم نریزید )
گردو رنده درشت شده یک لیوان
شیره توت یک لیوان (از شیره انگور ، انجیر ، خرما هم می تونید استفاده کنید.)
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ شش عدد
دارچین یک ق غ
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل نوک ق چ
نمک یک پینس
آرد ، ب پ ، نمک و دارچین را سه بار الک کرده کنار میگذاریم.
فر را با دمای ۱۸۰ از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.
من از قالب ۲۵ در ۳۵ استفاده کردم و کف قالب کاغذ روغنی انداختم.
تخم مرغ ها,وانیل و شکر را بقدری هم میزنیم تا کرم و کشدار شود.
شیره توت ، روغن را به ترتیب اضافه کرده و هم میزنیم.
آرد الک شده را در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک دورانی هم میزنیم.
در آخر کار گردو رنده شده را اضافه کرده و خیلی کم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
به مقدار دلخواه گردو ها را در اندازه درشت تر خرد کنید و سپس در مقدار کمی آرد بغلتانید، آرد اضافه آن را بگیرید و در آخر روی مایع کیک پخش کنید.
مایه کیک را درون قالب آماده شده میریزیم و به مدت چهل دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم.
بعد از سی و پنج دقیقه با سیخ چوبی میزان پخت کیک را امتحان کنید.
بعد از اطمینان از پخت کیک در آخر یک دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
@shirini71
🌮ساندویچ هندی
🍖سوسیس 600 گرم
🍖 پیاز درشت 2 عدد
🍖فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد
🍖 رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
🍖نمک. فلفل قرمز. زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ هندی:🌮🌯🫔
ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. و با مقداری روغن تفت بدهید. آن ها را خارج کنید و پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. پس از اینکه پیازها طلایی شدند. رب گوجه را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدهید کمی جوش بخورد سوسیس ها را به آن اضافه کنید در تابه را بگذارید و اجازه بدهید سس به خورد مواد بروند.
🌯سپس آن را با نان باگت، خیارشور و گوجه و کاهو یا کلم میل کنید.
@shirini71