eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: چوب دارچین : یک عدد میخک : 6 عدد چای کیسه ای : 2 عدد آب پرتقال : یک فنجان شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری آب : 2 لیوان طرز تهيه: در یک تابه متوسط آب دارچین و میخک را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بردارید. چای کیسه ای را 5 دقیقه بگذارید در مایع بماند و سپس بیرون آورید. آب پرتقال و شکر را هم اضافه کنید سپس از طریق صافی در 4 لیوان یا فنجان دلخواه برای سرو بریزید. nooshidani_irani @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
امروز واستون یک خوراک هندی گذاشتم که هم آسون وهم خوشمزس، من خودم دوست داشتم😋😁 البته من میزان ادویه ها رو خیلی کم کردم وتوی دستور قارچ نداشت ولی من ریختم وعالی شد،اگه خوراک هندی وتند دوست دارید درست کنید خوشتون میاد 🤗🤗 . خانمای عزیز کدومتون مثل من خوراک هندی دوست داره؟ مخصوصاً پکورای هندی😋😋😋 میتونید توی این دستور 1 قاشق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید. مواد لازم : 2تا3 عددپیاز رنده شده 3تا4 عدد قارچ ریز (دلخواه) 1تا2 عدد فلفل سبز 3تا4 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز 1/2قاشق چایخوری پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری گراماسالا نمک اب برای تخم مرغ تفت دادن: روغن 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نمک کمی 5 عدد تخم مرغ آبپز شده طرز تهیه : 1.ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید. 2. یک تابه یا قابلمه ، کمی روغن بریزید ، پودر زردچوبه ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. 3. روی تخم مرغ آبپز شده با چاقو چند برش بزنید. 4. تخم مرغ ها را به تابه اضافه وبرای چند دقیقه در زردچوبه وفلفل تفت بدید،حدود 2 دقیقه،واز تابه خارج وبزارید کنار. 5. در همان تابه پیاز رنده شده،را بریزید وتفت بدید تا پیاز سبک شود و کمی قهوه ای شود، رنده زنجبیل را اضافه وباز کمی تفت داده وبعد قارچ وفلفل سبز وپودر فلفل وپاپریکا وتخم گشنیز وگراماسالا و نمک را اضافه وبا هم تفت داده واینجا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید. اگه دیدید مایه سفت هست کمی آب جوش اضافه کنید (من نریختم) وبزارید نیم ساعتی مواد با شعله کم پخته شود وبعد تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید وبزارید تا همه مواد به آرامی پخته وخوراک ما خوب به روغن بیفته، نوش جان 🤗 _tarfandashpazie_ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ  بادمجان : 6 عدد متوسط آب : نصف قابلمه + سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان) نمک : 1 قاشق هویج : 2 عدد سیر : 10 دونه رب انار : 2 قاشق پر شیره انگور یا شکر : 5 قاشق بادمجون رو با پوست حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید با گوشت کوب یا غذا ساز کاملا بادمجان ها را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید هویچ پخته رو رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌶🥒 👉🏽 @shirini71 1 عدد گل کلم 3 عدد کلم برگ (دوعدد سفید، یک عدد قرمز) 3 عدد هویج 4 عدد فلفل دلمه ای 5 عدد خیار 6 عدد بادنجان لوبیا سبز فلفل تازه به مقداره دلخواه سرکه به مقدار لازم نعنا خشک، گلپر ۱ ق م نمک ۲ق غ سیاه دانه حدودا یک مشت سبزی معطر (ترخون و گشنیز و جعفری و شوید) هر چیز دیگه ای رو هم که دوست داشتین میتونید اضافه کنید سبزی تره به مقدار لازم 👇🏽👇🏽
طرز تهیه: ابتدا همه ی مواد رو ریز میکنیم، (به جزء ۱ عدد کلم سفید و ۱ عدد کلم قرمز) همه ی مواد رو شسته میریزیم داخل قابلمه ی مورد نظر میگذاریم روی شعله گاز تا مواد کمی از حالت سفتی دربیاد،(مواظب باشید له ویاپخته نشه کامل) بعد از نرم شدن مواد رو داخل سبد قرار بدین ،تا کامل آبش خشک بشه من روی پارچه پهن کردم. تو این فاصله، کلم پیچ ها(کلم سفیدو کلم قرمز) رو با احتیاط از همه دیگه جدا میکنیم ، قسمت سفت انتهایی هم بهتره جدا شده و داخل ظرفی از آب داغ قرار میدیم تا برگ کلم ها از حالت شکنندگی بیرون بیاد و نرم و انعطاف پذیر بشن و برای پیچیدن آماده باشن. بعد از نرم شدن برگ کلم ها داخل سبد قرار بدین تاکامل آبش خشک بشه، داخل همان آب داغ تره های از قبل شسته روهم داخل آب قرار میدیم تا از حالت شکنندگی دربیاد. تره ها رو هم نیز داخل سبد قرار میدیم، بعد از خشک شدن آب موارد ذکرشده از مواد به اندازه یک قاشق برداشته وسط برگ کلم قرار میدیم و با قالب گل مینا یه گل با هویج و کلم درست میکنیم و با تره به صورت بقچه میپیچیم. سپس، سرکه رو همراهه نمک مخلوط میکنیم تانمک کامل حل بشه، بسته به ذائقه ⅓ آب هم ما اضافه میکنیم. چون خیلی ترش دوست نداریم به ترشی اضافه میکنیم، و به مدت یک هفته داخل طرف درب بسته قرار میدیم و آمادست😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☕️ 👉🏽 @shirini71 آرد 100گرم شیر خشک 20گرم پودر قند 20گرم اسانس وانیل یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ 1 عدد کره ی نرم 50 گرم مارمالاد یا ژله مغزی یک چهارم پیمانه پودر قند برای تزیین 1 ق س 👇🏽👇🏽👇🏽