eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
امروز واستون یک خوراک هندی گذاشتم که هم آسون وهم خوشمزس، من خودم دوست داشتم😋😁 البته من میزان ادویه ها رو خیلی کم کردم وتوی دستور قارچ نداشت ولی من ریختم وعالی شد،اگه خوراک هندی وتند دوست دارید درست کنید خوشتون میاد 🤗🤗 . خانمای عزیز کدومتون مثل من خوراک هندی دوست داره؟ مخصوصاً پکورای هندی😋😋😋 میتونید توی این دستور 1 قاشق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید. مواد لازم : 2تا3 عددپیاز رنده شده 3تا4 عدد قارچ ریز (دلخواه) 1تا2 عدد فلفل سبز 3تا4 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز 1/2قاشق چایخوری پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری گراماسالا نمک اب برای تخم مرغ تفت دادن: روغن 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نمک کمی 5 عدد تخم مرغ آبپز شده طرز تهیه : 1.ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید. 2. یک تابه یا قابلمه ، کمی روغن بریزید ، پودر زردچوبه ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. 3. روی تخم مرغ آبپز شده با چاقو چند برش بزنید. 4. تخم مرغ ها را به تابه اضافه وبرای چند دقیقه در زردچوبه وفلفل تفت بدید،حدود 2 دقیقه،واز تابه خارج وبزارید کنار. 5. در همان تابه پیاز رنده شده،را بریزید وتفت بدید تا پیاز سبک شود و کمی قهوه ای شود، رنده زنجبیل را اضافه وباز کمی تفت داده وبعد قارچ وفلفل سبز وپودر فلفل وپاپریکا وتخم گشنیز وگراماسالا و نمک را اضافه وبا هم تفت داده واینجا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید. اگه دیدید مایه سفت هست کمی آب جوش اضافه کنید (من نریختم) وبزارید نیم ساعتی مواد با شعله کم پخته شود وبعد تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید وبزارید تا همه مواد به آرامی پخته وخوراک ما خوب به روغن بیفته، نوش جان 🤗 _tarfandashpazie_ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ  بادمجان : 6 عدد متوسط آب : نصف قابلمه + سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان) نمک : 1 قاشق هویج : 2 عدد سیر : 10 دونه رب انار : 2 قاشق پر شیره انگور یا شکر : 5 قاشق بادمجون رو با پوست حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید با گوشت کوب یا غذا ساز کاملا بادمجان ها را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید هویچ پخته رو رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌶🥒 👉🏽 @shirini71 1 عدد گل کلم 3 عدد کلم برگ (دوعدد سفید، یک عدد قرمز) 3 عدد هویج 4 عدد فلفل دلمه ای 5 عدد خیار 6 عدد بادنجان لوبیا سبز فلفل تازه به مقداره دلخواه سرکه به مقدار لازم نعنا خشک، گلپر ۱ ق م نمک ۲ق غ سیاه دانه حدودا یک مشت سبزی معطر (ترخون و گشنیز و جعفری و شوید) هر چیز دیگه ای رو هم که دوست داشتین میتونید اضافه کنید سبزی تره به مقدار لازم 👇🏽👇🏽
طرز تهیه: ابتدا همه ی مواد رو ریز میکنیم، (به جزء ۱ عدد کلم سفید و ۱ عدد کلم قرمز) همه ی مواد رو شسته میریزیم داخل قابلمه ی مورد نظر میگذاریم روی شعله گاز تا مواد کمی از حالت سفتی دربیاد،(مواظب باشید له ویاپخته نشه کامل) بعد از نرم شدن مواد رو داخل سبد قرار بدین ،تا کامل آبش خشک بشه من روی پارچه پهن کردم. تو این فاصله، کلم پیچ ها(کلم سفیدو کلم قرمز) رو با احتیاط از همه دیگه جدا میکنیم ، قسمت سفت انتهایی هم بهتره جدا شده و داخل ظرفی از آب داغ قرار میدیم تا برگ کلم ها از حالت شکنندگی بیرون بیاد و نرم و انعطاف پذیر بشن و برای پیچیدن آماده باشن. بعد از نرم شدن برگ کلم ها داخل سبد قرار بدین تاکامل آبش خشک بشه، داخل همان آب داغ تره های از قبل شسته روهم داخل آب قرار میدیم تا از حالت شکنندگی دربیاد. تره ها رو هم نیز داخل سبد قرار میدیم، بعد از خشک شدن آب موارد ذکرشده از مواد به اندازه یک قاشق برداشته وسط برگ کلم قرار میدیم و با قالب گل مینا یه گل با هویج و کلم درست میکنیم و با تره به صورت بقچه میپیچیم. سپس، سرکه رو همراهه نمک مخلوط میکنیم تانمک کامل حل بشه، بسته به ذائقه ⅓ آب هم ما اضافه میکنیم. چون خیلی ترش دوست نداریم به ترشی اضافه میکنیم، و به مدت یک هفته داخل طرف درب بسته قرار میدیم و آمادست😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☕️ 👉🏽 @shirini71 آرد 100گرم شیر خشک 20گرم پودر قند 20گرم اسانس وانیل یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ 1 عدد کره ی نرم 50 گرم مارمالاد یا ژله مغزی یک چهارم پیمانه پودر قند برای تزیین 1 ق س 👇🏽👇🏽👇🏽
👇🏽👇🏽 آردو شیر خشک رو الک کنین.پودر قند+زرده+کره ی نرم رو در ظرفی ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست بشه.مخلوط ارد و شیر خشک رو اضافه و با کمک قاشق چوبی ترکیب کنین خمیر رو داخل نایلون به مدت نیم ساعت توی یخچال خنک کنید.فر را با دمای 170درجه سانتی گراد روشن کنید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و قالب بزنید نیمی از بیسکوییت ها رو حفره دار درست کنید بیسکویت ها رو به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که کمی تغییر رنگ بدهند توی فر گرم شده بپزید بعد از خنک شدن بیسکویتها به اندازه نصف قاشق چایخوری از ژله مغزی یا مارمالاد را روی بیسکویتهای ساده بگذارید و روی بیسکویتهای حفره دار پودر قند الک کنید و دو را به هم بچسبانید. این مقدار حدود ۱۴ عدد شیرینی میده. 👉🏽 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تارت محلبی رزبری(با میوه دلخواهتون میتونید درست کنید) مواد لازم؛ ۴لیوان شیر ۳ق غذاخوری نشاسته ۲ق غذاخوری ارد ۴ونیم ق غذاخوري شکر(نسبت به ذایقه تون کم و زیاد کنید) ۱پاکت وانیل ۱ق غذاخوری کره گیاهی ۱لیوان رزبری یخ زده(از هر میوه ی که دوست دارید میتونید استفاده کنیداگر از میوه تازه استفاده میکنید پوره اش کنید) ۱پاکت کرم شانتی برای خمیر تارت: ۲لیوان ارد ۳ونیم ق غذاخوری پودر قند ۱۲۵گرم‌کره گیاهی سرد ۱عدد تخم مرغ ۱پاکت وانیل ۱پینچ نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر تارت رو درست میکنیم.در ظرفی مناسب ارد و کره رو میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم تاکره رو به خورد ارد برود.بعد تمام مواد خمیر رو اضافه کنید و خمیری که به دست نمیچسبه درست کنید.خمیر رو داخل سفلون بپیچید و حداکثر ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید . بعد از استراحت خمیر رو با وردنه مناسب بین دو کاغذ روغنی اندازه قالب تارت باز کنید. قالب تارت رو چرب و ارد پاشی کنید خمیر رو داخلش قرار بدید و به ارامی فشار دهید. به کمک چنگال خمیر رو از چندجا سوراخ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا زمانی که کمی رنگ بگیره بپزید.تارت سرد شد به ارامی از قالب جدا کنید. برای محلبی شیر،ارد ،نشاسته،شکر را داخل قابلمه ای ریخته تا زمانی که غلظت بگیره بپزید وقتی شروع به جوش زدن کرد کره ،وانیل و رزبری رو اضافه کنیدو هم بزنید . بعد کرم شانتی رو هم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن ۱۰دقیقه بزنید. محلبی اماده شده رو روی تارت سرد شده بریزید و سطحش رو صاف کنید.و ۳ساعت در یخچال قرار دهید .بعد میتونید هر جور که مایلید تزیین کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا