eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تارت محلبی رزبری(با میوه دلخواهتون میتونید درست کنید) مواد لازم؛ ۴لیوان شیر ۳ق غذاخوری نشاسته ۲ق غذاخوری ارد ۴ونیم ق غذاخوري شکر(نسبت به ذایقه تون کم و زیاد کنید) ۱پاکت وانیل ۱ق غذاخوری کره گیاهی ۱لیوان رزبری یخ زده(از هر میوه ی که دوست دارید میتونید استفاده کنیداگر از میوه تازه استفاده میکنید پوره اش کنید) ۱پاکت کرم شانتی برای خمیر تارت: ۲لیوان ارد ۳ونیم ق غذاخوری پودر قند ۱۲۵گرم‌کره گیاهی سرد ۱عدد تخم مرغ ۱پاکت وانیل ۱پینچ نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر تارت رو درست میکنیم.در ظرفی مناسب ارد و کره رو میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم تاکره رو به خورد ارد برود.بعد تمام مواد خمیر رو اضافه کنید و خمیری که به دست نمیچسبه درست کنید.خمیر رو داخل سفلون بپیچید و حداکثر ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید . بعد از استراحت خمیر رو با وردنه مناسب بین دو کاغذ روغنی اندازه قالب تارت باز کنید. قالب تارت رو چرب و ارد پاشی کنید خمیر رو داخلش قرار بدید و به ارامی فشار دهید. به کمک چنگال خمیر رو از چندجا سوراخ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا زمانی که کمی رنگ بگیره بپزید.تارت سرد شد به ارامی از قالب جدا کنید. برای محلبی شیر،ارد ،نشاسته،شکر را داخل قابلمه ای ریخته تا زمانی که غلظت بگیره بپزید وقتی شروع به جوش زدن کرد کره ،وانیل و رزبری رو اضافه کنیدو هم بزنید . بعد کرم شانتی رو هم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن ۱۰دقیقه بزنید. محلبی اماده شده رو روی تارت سرد شده بریزید و سطحش رو صاف کنید.و ۳ساعت در یخچال قرار دهید .بعد میتونید هر جور که مایلید تزیین کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: صد گرم کره سرد رو به همراه دویست گرم آرد و پنجاه گرم پودرقند در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان دریا. یک عدد زرده تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل و یک هشتم ق چ نمک اضافه و مخلوط کنید یک تا دو ق س آب سرد رو هم اضافه مخلوط کنید تا خمیر جمع شود خمیر را داخل نایلون گذاشته نیم ساعت استراحت داده با وردنه باز کرده به شکل قالب درآورده در فر صد و هشتاد تا وقتی که از اطراف خمیر جدا بشه میپزیم‌ به دلخواه میتونیم تزیین کنیم برای کرم داخلش من از استفاده کردم... دو عدد زرده تخم مرغ. یک قاشق غذاخوری آرد. یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت. یک پیمانه شیر. 1/4 پیمانه شکر. 1/4 قاشق چایخوری وانیل. کره 30 گرم طرز تهیه:  اول از  همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین. شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه. شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید. مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید. میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید. اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره. زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست. شی رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه. زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین. زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید. nahid.aa @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اين دوناتها بدون خمير مايه تهيه ميشه، دو عدد تخم مرغ و چهار قاشق روغن مايع و صد گرم شكر رو با همزن زدم تا سفيد بشه،سه قاشق مربا خوري بيكينگ پودر و يك چهارم قاشق مربا خوري نمك رو داخل يك پيمانه ماست غليظ ريختم و به مواد قبلي اضافه كردم دو قاشق مربا خوري دارچين و حدود يك قاشق چاي خوري جوز هندي رنده شده ريختم و كمي با همزن زدم ،حدود چهار پيمانه آرد رو الك كردم و كم كم اضافه كردم هم زدم تا به شكل خمير در بياد و به دست نچسبه ،روي خمير رو پوشوندم و حدود يك ساعت تو دماي اتاق استراحت كرد،خمير رو به ضخامت يك سانت با وردنه باز كردم وبا كاترگرد قالب زدم و وسطش رو با كاتر گرد كوچك دوباره قالب زدم و در روغن سرخ كردم،براي تزيين از شكلات ذوب شده و پودر پسته استفاده كردم . 🆔@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد نصف لیوان شکر نصف لیوان پوره پخته شده کدو حلوایی یک لیوان روغن مایع یک چهارم لیوان آب نصف لیوان گلاب نصف لیوان زعفران دم کرده به میزان لازم پودر هل نصف چ . ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید با مقدار کمی آب بگذارید تا پخته شود و آبش کشیده شود و سپس با غذا ساز یا میکسر کدو حلوایی را پوره کنید . درون قابلمه ای آب و شکر را روی حرارت بگذارید وقتی آب به جوش آمد و شکر در آب حل شد زعفران دم کرده و هل و گلاب را به ان اضافه کنید . آرد را درون تابه ای بریزید و با حرارت متوسط تف دهید ، زیاد آرد را تف ندهید که تیره شود ، در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود ‌کافی هست . سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به ان اضافه کنید. ‌ سپس پوره حلوا و شهد را کم کم به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا وسط ظرف جمع شود . سپس حلوا با صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید تا حلوا براق و یکدست شود و در ظرف کشیده و تزئین کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ مواد لازم: آرد 400 گرم (۳ و ۱/۵ پیمانه) شکر 280 گرم (تقریبا ۱ و نیم پیمانه) کره 100 گرم خامه ی صبحانه 150 گرم روغن مایع 180 میلی لیتر (تقریبا ۱ پیمانه) آب 1و نیم لیوان زعفران حل شده 5 تا 6 قاشق غذاخوری گلاب 1/4 پیمانه هل 1/4 ق چ طرز تهیه: ابتدا شهدِ حلوا رو درست میکنیم،برای درست کردنِ شهد،آب و شکر رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم می‌زنیم تا شکر حل شود،خب شهد ما آماده هست حرارت رو خاموش میکنیم و اون رو کنار میذاریم. حالا در ظرفی آردمون رو الک میکنیم و کنار میذاریم حالا در تابه ای روغن مایع و کره رو ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم،هم می‌زنیم کمی که با هم مخلوط شدند،خامه را افزوده و مخلوط میکنیم آردِ الک شده را به یکباره به موادِ تابه اضافه و سریع هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.بهتر این است با پشت قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهیم تا گلوله های آرد کاملا باز شوند،سپس حرارت را ملایم کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا آرد در مخلوطِ کره و روغن و خامه به خوبی سرخ شود(من آرد رو ۱۵ دقیقه سرخ کردم) وقتی بوی آرد سرخ شده بلند شد و کمی رنگ آن برگشت،شهد حلوا را همراه زعفران اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم و سپس گلاب و هل را نیز اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا زمانی ک حلوا از ظرف جدا شود و بعد گهواره میکنیم. برای تزیین همون‌طور که داغه حلوارو داخلِ ظرفی که می‌خوایم سروِش کنیم میریزیم و پشت قاشق رو روغن مالیده و سطح حلوارو صاف میکنیم ،اگر می‌خواین ماسوره بزنین باید همون طور داغ بزنین چون وقتی حلوا سرد بشه دیگه نمیشه ماسوره زد من برای تزیینِ حلوا،از حلوای لبو و حلوای اسفناج استفاده کردم. gile.dokhtar @shirini71