eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ۵ عدد یوفکا ٧، ٨ عدد سیب‌زمینی ٢ عدد پیاز یک قاشق غذاخوری رب روغن مایع نمک، آویشن، نعناع، فلفل سیاه، پول بیبر برای سس: نصف لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر ٢ عدد تخم‌مرغ نمک برای روش: کنجد، سیاهدانه طرز تهیه : پوست سیب‌زمینی‌ها رو بگیرید، خرد کرده و آب‌پز کنید. له شون کنید، ادویه‌ها رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. پیاز رو نگینی خرد کرده و در روغن تفت بدید. رب رو به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. حالا سیب‌زمینی های آب‌پز له‌ شده رو اضافه کنید و ۴، ۵ دقیقه هم بزنید. سپس زیر اجاق رو خاموش کنید و بذارید سرد بشه. مواد سس رو داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا سس آماده بشه. یک عدد یوفکا رو به چهار قسمت مثلث‌ شکل ببرید(این یوفکا دایره است) یک قسمتش رو بردارید و ابتدا سس رو روش بمالید. مواد میانی رو روی خمیر بریزید(مانند ویدئو)، رول کنید و دور خودش بپیچید. بقیه یوفکاها رو هم به‌همین‌ ترتیب درست کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. بقیه سس رو با فرچه روی بورک ها بمالید. روشون کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه با حرارت از بالا و پائین تا زمانیکه روشون و کفشون سرخ بشه(تقریباً ٣۵ الی ۴٠ دقیقه) بپزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: نخود پخته و له شده: بک و نیم لیوان گوشت دو بار چرخ شده:۶۰۰گرم تخم مرغ:۲عدد پیاز رنده شده:۲ عدد بزرگ (هم برای داخل دست پیچ و هم برای سس ) آرد نخودچی:۲ق غ نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن آب لیمو:۲ق غ رب گوجه:۲ق غ روغن مواد لازم برای داخل دست پیچ: مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو:به میزان لازم طرز تهیه : نخود رو چند ساعت خیس کنیبن .گاهی آبش رو خالی کنیبن و کاملا بپزین و له کنیبن. حالا ،گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، تخم مرغ ، نخود پخته و له شده ، آرد نخود چی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنین و خوب ورز بدین. مایه گوشت را در دستتون‌به صورت گرد یا لوله ایی یا شامی فرم بدین و مقداری از مواد داخل دست پیچ رو داخل اون‌ قرار بدین و جمعش کنیبن . دست پیچ های آماده شده را داخل یخچال نیم ساعت استراحت بدین. داخل ماهیتابه ، پیاز رنده شده و رب رو تفت بدین ،نصف لیوان آب ، آبلیمو ، و مقداری نمک و فلفل و آویشن اضافه کنین و روی حرارت قرار بدین و در تابه را ببندین تا اب جوش بیاد. دست پیچ ها (کوفته ها ) رو یکی یکی داخل آب جوش بزارید. یک ساعت زمان بدین که دست پیچ ها پخته بشن و سس اون حسابی غلیظ بشه. کمی نخود پخته داخل سس بریزین. الو و برگه هم داخل سس بریزید تا حسابی سس خوشمزه بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪 مواد لازم ✏️ ارد برنج ۵۰۰ گرم روغن جامد۲۵۰ گرم پودرقند ۱۶۰ گرم گلاب ۴قاشق غذاخوری هل 1قاشق غذاخوری زعفران ۱ قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد پودر کاکائو ۲قاشق مربا خوری طرز تهیه 🥣👩🏻‍🍳 ابتدا روغن وپودرقندخوب بزنیدتاپوک شه 5دقیقه بعدگلاب وزرده رواضافه کنید1دقیقه بزنید همزن خاموش کرده پودرهل و نصف ازدبرنج اضافه کنیدبالیسک خوب مخلوط کنید همینطورکم کم ارداضافه کنیدبالیسک هم بزنیداخرکارخمیرجمع کنیدخمیرکمی چسبناک اصلا نگران نباشیدبااستراحت مشکل حل میشه 12ساعت بهش زمان استراحت بدید اگه میخواین اگر سه رنگ درست کنید قبل استراحت خمیر را به سه قسمت کرده به یکی از قسمت زعفرون بزنید به یکی دیگری پودر کاکائو اضافه کنید دیگری هم ساده انگشت دست ورز بدیدتا مخلوط شه خمیررو درجایه خنک بزاریدتا استراحت کنه بعد ازاستراحت خمبرازان به اندازه یک گردویه کوچک برداشته تودست گردکنیدبزاریدداخل سینی توستو روش مهربزنیدتا اطرافش ترک برداره حتما مهررو تویه اردبرنج بزنیدبعدروشیرینی مهربزنیدداخل توستر میگذاریم 🌺 بفرمایید اینم از شیرینی برنجی های ما 😋 نوش جان 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بلغور ريز 1 ليوان سيب زميني آبپز شده 2 عدد پياز رنده شده 1 عدد تخم مرغ 1 عدد آرد 4 ق غ رب گوجه فرنگي 1 ق غ رب فلفل 1 ق غ نمك و پودر فلفل قرمز بميزان لازم پودر نعنا خشك 1 ق غ سيب زمينهاي ابپز رو پوستشو گرفته و رنده ميكنيم بلغور رو داخل ظرفي ريخته كمي نمك ريخته بعد 1 ليوان اب روش ريخته در ظرف رو گزاشته ميزاريم تا اب جذب بلغور بشه حالا در ظرفي سيب زميني رو ك همراه پياز رنده كرده ريخته و بلغور رو هم همراه نمك،فلفل،تخم مرغ،نعنا خشك و آرد و رب فلفل و رب گوجه مخلوط كرده با دست خوب ورز ميدهيم حالا اين مخلوط رو ب مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار داده داخل ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته از مواد اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده اگه ب دستتون چسبيد دستمون رو خيس ميكنيم و فرم ميدهيم و داخل ماهيتابه قرار داره هر دو طرفشو سرخ كرده بعد تو ظرف سرو قرار داده همراه ماست سير ميل فرماييد، Ashpazi_r_sh_sh @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا