eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍁🍁🍁 آبان ماه ۱۴۰۰❄️❄️ ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💝:  اسفناج 2 فنجان  خیار ½ عدد  سر کرفس¼ عدد  جعفری نصف دسته نعنا1 دسته هویج3 عدد سیب2 عدد پرتقال¼عدد لیمو¼عدد آناناس¼عدد دستور تهیه نوشیدنی سبز برای لاغری : همه مواد را در مخلوط کن بریزید و از این نوشیدنی لذت ببرید! 💝:@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
💝: از خانم نیکا .دوستان گلم برا رنگ کردن پلوها اصلا از رنگهای خوراکی استفاده نمیکنم تمام رنگها طبیعی هستن..برا رنگ زرد زعفران را با شکر سابیده و در کاسه میزارم و یک تکه یخ روش میزارم و بیست و چهارساعت تو فضای آشپزخانه میزارم خیلی خوشرنگ میشه بعضیا با آب جوش دم میکنن تجربه شخصی من میگه یخ بهتره (زعفران هم مارک بهرامن استفاده میکنم) برا رنگ صورتی تو فصل زمستان لبو را تمیز شسته و آبپز میکنم...ابش را فریز میکنیم ...اصلا مزه نداره...میتونید لبو را ورقه های نازک کنید و تو سینی فویل پهن کنید و روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید (زیر نور آفتاب نباشه) بعد آسیاب کنید و مثل زعفران دم کنید و استفاده کنید روش دیگه برای رنگ کردن برنج کلم بنفش هست.کلم بنفش را چرخکرده کرده و از آبش استفاده کنید. کلم بنفش+کمی آبلیمو=صورتی کلم بنفش+کمی بکینگ پودر=آبی رنگ آبی+صورتی=بنفش پررنگ صورتی+زرد زعفران=نارنجی رنگ آبی+زرد زعفران=سبز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یک و نیم پیمانه آرد دو پیمانه شیر پودر سوخاری به اندازه لازم ۲۰۰ گرم پاستا ۲۰۰گرم پنیر چدار چهار قاشق کره دوتا عدد تخم مرغ (همزده) نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه : پاستا رو همراه کمي نمک، توی قابلمه‌‌ آبجوش میریزیم و میذاريم 8 تا 10 دقيقه، روي حرارت بجوشه تا نرم بشه، بعد آبکشش میکنیم. یک چهارم پيمانه از آرد رو داخل تابه‌ با کره روي حرارت ملايم به‌مدت ۲ دقيقه تفت میدیم،شير، مقداري نمک و فلفل سياه رو بهش اضافه و هم میزنیم تا سس يکدست و غليظي بدست بیاد پنير چدار رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا پنير ذوب بشه،پاستا رو به سس اضافه میکنین و هم میزنیم تا پاستا به سس کاملاً آغشته بشه بعد تابه رو از روي حرارت برمیداریم مخلوط رو کف سيني که کاغذ روغني داره میریزیم و سطحشو صاف میکنیم و به‌ مدت 2ساعت توی فريزر قرار میدیم. بعد از اين مدت، سيني رو از فريزر خارج کرده، مک اند چيز رو روي تخته کار برمیگردونیم، کاغذ رو از اون جدا کرده و به‌صورت مكعب‌ مستطيل برش میزنیم با دست گرد میکنیم توپک هارو توی ظرف آرد میغلتونیم و به تخم‌مرغ آغشته میکنیم و در آخر، تو پودر سوخاري میغلتونیم و در قابلمه‌كوچیك روغنِ داغ فراوون سرخ میکنیم تا طلايي‌ رنگ بشه،بعد روي حوله کاغذي قرار میدیم تا روغن اضافيشون گرفته بشه و بعد با سس دلخواه نوش جانش کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا