#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_پنجم_دی_ماه_1400🙅♀
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ
🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با سبزیجات کرفس و هویج و نخود
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی
🍋بعد از شام یک عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن
@shirini71
#پیام_سلامتی
🍊 پرتقال خونی در
🔸ایمنی بدن
🔸درمان بیماری ها
🔸و تضمین سلامتی
موثرتر از نوع معـمولی آن است❗️
👈 پرتقال با گوشت و ماهی سازگار نیست ،4 ساعت بعد از خوردن ماهی خورده شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_اتریشی
موادلازم:
شیر ولرم 1 لیوان
پودر خمیر مایه 1 ق غ
شکر 4 ق غ
کره یا روغن مایع 50 گرم
تخم مرع 1 عدد
آرد سفید تقریبا 3،5 لیوان
طرز تهیه :
نصف شیر و یه قاشق شکر رو توی ظرفی ریختم و یه کوچولو هم زدم و پودر خمیر مایه رو ریختم و یه کوچولو هم زدم ، هم نزنین هم میشه. درش رو گذاشتم تا ده دقیقه بمونه تا به عمل بیاد، خوب بعد از ده دقیقه اگه درش رو باز کنین حجمش دو برابر و شاید بیشتر شده ، این یعنی خمیر مایه تون سالمه و کیفیتش رو از دست نداده.
تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد. بقیه شیر و شکر و کره نرم شده در محیط و خمیر مایه به عمل اومده رو همه رو مخلوط کردم. آرد رو الک کردم. اول سه لیوان آرد رو ریختم به تدریج و با دست ورز دادم، دیدم به دستم می چسبه نصف لیوان رو به تدریج ریختم تا جایی که خمیربه دست نچسبه. خمیر رو خوب ورز دادم و طوری که چسبندگی رو با ورز دادن بر طرف کردم ، ده دقیقه.
خمیر رو در ظرف تمیز قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت گذاشتم استراحت کنه.
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم. هر جوردوست داشته باشین میتونین شکل بدین. من به این صورت در آوردم.
اول یه قالب گرد رو کفش کاغذ روغنی انداختم، چونه هایی از خمیر برداشتم و وسط قالب گذاشتم، دو تا خمیر رو توی دستم لوله کردم و دور هم پیچیدم و دور اون چونه ها پیچیدم و در آخر خمیر رو با وردنه باز کردم و بعد برش ایجاد کرده و بعد رول کردم و اطراف چیدم.
روش رو پوشوندم و گذاشتم 20 دقیقه استراحت کنه و بعد از استراحت دوم برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شیر رو مخلوط و با قلمو رومال زدم. روش هم کمی کنجد پاشیدم.
خمیر رو در فر یه ربع از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم.
یه ظرف آب هم توی طبقه فر گذاشتم تا فر مرطوب بمونه و نون خشک نشه.
@shirini71
#حلیم_بادمجان
مواد لازم برای۴نفر:
▫️بادمجان نیم کیلو
▫️گوشت سیصد گرم
▫️برنج خیس شده نصف پیمانه
▫️پیاز داغ، نعنا داغ، کشک ب مقدار لازم
▫️نمک، فلفل ب مقدار لازم
▫️ زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
▫️چوب دارچین ۱ تکه
▫️گردو ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
🔸اول از همه گوشت را با ادویه و ۱ پیاز کوچک ۴ قاچ شده و اب میپزیم( آب تا جایی ک روی گوشت رو بگیره)
بادمجان رو تو این زمان سرخ میکنیم.
گوشت را ریش ریش کرده و برنج رو با مقداری آب گوشت میپزیم بعد ب برنج بادمجان و گوشت و گردو و پیاز داغ و ادویه و آب گوشت را اضافه میکنیم. بعد با گوشت کوب حسابی له میکنیم. نیم ساعت زمان میدهیم (روی حرارت کم) بعد مقداری کشک اضافه کرده و مجدد میکوبیم تا کشدار شود. نیم ساعت دیگه تایم میدهیم و بعد آمادس
🍔 @shirini71
#کیک_لبو
#کیک_لبو_با_سس_لبو
#کیک_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
موادلازم
آرد ۱/۵ پیمانه
تخممرغ ۲عدد
شکر۳/۴ پیمانه
روغن نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
پودرهل نصف ق چ
بکینگ پودر دو ق م
پوره لبو ۳/۴ پیمانه
آب لبو وگلاب باهم یک چهارم پیمانه
گردوی خوردشده در صورت تمایل به دلخواه
ابتدالبوروباآب وکمی شکر پخته بعد پوره کنید.(ازاین آب که هست برای داخل کیک وسس استفاده میشه)
شکروتخممرغ ووانیل رو باهمزن زده تاحجیم وکشدارشود بعد روغن وآب لبووگلاب رو اضافه کرده کمی بزنید بعد پوره لبو واگر گردو هم خواستید بریزید دراین مرحله اضافه کنید بعد آردوبکینگ پودر و هل الک شده رو به مواد اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید وتوی قالب چرب وآردپاشی شده ریخته ودر فر ازقبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه بادمای ۱۸۰ درجه بپزید .
🌸من طبق معمول با فردستساز توی قابلمه روی گاز ۵۰ دقیقه پختم😊
🌸سایز قالبم برای این مواد ۱۶ هستش.
@shirini71
+ توی زندگی در مورد دو چیز نباید اصلا خسیس بود؛ تشکر کردن و عذرخواهی کردن.
واقعا هیچ هزینهای برای ما ندارند و خیلی از مشکلات رو هم به سرعت و راحتی حل میکنند.
#سس_لبو
آب لبو یک لیوان
نشاسته ذرت یاگندم ۱ قاشق غ
دوقاشق غ شکر
وانیل نوک ق چ
۱ ق غ گلاب
۱ ق م کره
باهم مخلوط کرده بگذارید روی گاز تا غلیظ بشه
بعدکره وگلاب بریزید وبذارید از دما بیفته وروی کیک که از داغی افتاده بریزید.
🌸من گذاشتم سرد شد بعد روی کیک داغ ریختم
🌸میتونید آب لیمو یا رنده پوست لیمو یا پرتقال هم بریزید.
🌸این سس کمی غلیظتر بشه یه کوچولو خامه هم زده بشه یه دسر خوشمزه ایه برا خودش😋😄
به نظرم با بیسکوییت وگردو لایه لایه جذاب هم میشه باید امتحان کنم😅
@shirini71