آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بیسکوییت چای ترد و کم شیرین و خوشمزه با ماندگاری بالا
سلام دوستان 💖
امروز براتون بیسکوییت چای اوردم که علاوه بر ترد و خوشمزگیش ، کم شیرین هم هست
بیسکوییت چای با یه فنجون چای داغ بسیار دلچسبتر میشه 😋
ورق بزنید مراحل تهیه و بافتش رو ببینید
کپی با ذکر منبع لطفا
بیسکوییت چای
کره ۸۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
شیر ۲/۳ ق س
چای (مایع) ۱ ق س
پود بادام درختی ۲۰ گرم
چای کیسه ایی ۴ گرم یا ۲ عدد
آب جوش ۴۰ گرم
آرد سفید ۱۳۵ گرم
ابتدا محتویات دو عدد چای رو از کیسه اش خارج و با آب جوش مخلوط و درپوش گذاشته و پنج دقیقه ایی میذاریم کنار .
بعد با یه صافی چای و تفاله رو از هم جدا میکنیم .
کره رو با لیسک از هم باز میکنیم .
پودر قند رو در سه نوبت اضافه و با لیسک بخورد کره میدیم .
حالا با دور کند همزن دو دقیقه هم میزنیم تا رنگش روشن و صاف و یکدست بشه .
بعد چای مایع و شیر رو اضافه کرده و یک دقیقه با دور کند همزن میزنیم .
همزن برقی رو کنار میذاریم و از اینجا به بعد با لیسک کار میکنیم .
پودر بادام و تفاله چای رو به نوبت اضافه و هم میزنیم .
حالا آرد رو اضافه میکنیم ، دقت کنید که بیش از اندازه هم نزنید فقط در این حد که مواد یکدست بشه .
بعد خمیر رو به ضخامت یکی دو سانت باز و لای نایلون گذاشته و ۱۲ ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم .
Insta
shirinijat_mojgansalahshoorian
بعد استراحت خمیر رو بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۵ و ۶ میل با وردنه باز میکنیم .
خمیر رو که حالا نرم شده ۱۵ دقیقه تو فریزر استراحتش میدیم (یه نایلون روش بکشین تا خمیر خشک نشه) و بعد کاتر میزنیم .
و با کمی فاصله تو سینی چیده و میذاریم تو فر تا بپزه .
من تو فر برقی ۱۶۰ درجه با فن روشن و طبقه وسط که از قبل گرم کردم مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم تا کف بیسکوییت طلایی بشه .
شما با توجه به فر خودت بهش دما و زمان بده .
برای فرهای گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین .
نکات🎈
قاشقها استاندارد قنادیه .
مواد اولیه همدمای محیط باشن .
اضافات خمیر رو جمع و دوباره به ضخامت ۵ و ۶ میل باز کرده و میذاریم فریزر تا خنک بشه بعد کاتر میزنیم .
دقت کنید که خمیر موقع باز کردن و کاتر زدن خنک خنک باشه .
من برای احتیاط ابتدا کارتر رو آردی کردم ولی نیازی نیست خمیر که خنک باشه راحت از کاتر جدا میشه .
دوستان اگر مطلبی مفید واقع شد لطفا صلواتی نثار روح پدر و مادرم کنید 💕💕
@shirini71
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر طعمدار با ماست پخته👇👌
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پنیر طعمدار با ماست پخته👇👌
#پنیر_مزه_دار
#ماست_پخته
ماست رو تو شیشه بپز !!! فکر میکنی نتیجش چی میشه؟؟؟
کف یه قابلمه دستمال پهن کنید و دو عدد شیشه روش بزارید.
ظرف ماست رو خوب تکون بدید و توی شیشه ها بریزید و درشو ببندید .
من از ماست با سه درصد چربی استفاده کردم.
تا جایی که ماست داخل شیشه هست، قابلمه رو آب کنین و روی حرارت بذارید.
از زمانیکه آب به جوش اومد ، بیست دقیقه دیگه بذارید بجوشه بعدم حرارت رو خاموش کنین.
یه پارچه تمیزو داخل یه ابکش گذاشته و محتویات شیشه ها رو بریزید.
پارچه رو جمع کنید و یه جسم سنگین روش بذارید تا کامل آبش گرفته بشه و تبدیل به پنیر بشه😍
پنیر رو دو قسمت کنین و کمی نمک بهشون بزنید .
به یکی از اونا دو عدد پیازچه خرد شده و به اون یکی کمی زیره سیاه بزنین و مخلوط کنید و داخل ظرفهای درب دار بریزید.
این پنیرها تا چند روز داخل یخچال قابل استفادس.
نمیدونید با نون سنگک تازه چه طعم دلچسب و بی نظیری داره. حتما یبار امتحانش کنید. 😍😍😍
نوش جان
pluss_mag
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
🧆🥙#مرغ_سه_رنگ🥙🧆
🍖موادلازم
سینه مرغ چرخ شده ۳عدد(یک کیلو)
خامه۱۷۵گرم
هویج یک عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پوره اسفناج یک پیمانه
کره اب شده ۲۵گرم
نمک وفلفل وزعفران دم کرده به میزان لازم
🍗🥓طرزتهیه 🧇🧇🧇🧇
سینه مرغ ،نمک،فلفل،خامه وتخم مرغ راخوب ورز می دهیم وبه سه قسمت تقسیم می کنیم یک قسمت سفید ،یک قسمت را با پوره اسفناج مخلوط می کنیم وقسمت دیگررابازعفران رنگی می کنیم بعد درقالب کیک صبحانه ابتدا مرغ ساده بعدرنگ سبزودراخرهم زعفرانی می ریزیم کره اب شده راروی مواد می ریزیم روی قالب رابا فویل می پوشانیم ودرفر۱۸۰درجه به مدت یکساعت می پزیم ضمنا بین لایه ها می توانیم ازهویج بخارپزشده استفاده کنی
@shirini71
🥞🧇#نان_قندي 🧇🥞
شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
روغن مايع ١/٤ پيمانه
ارد ١/٥ پيمانه
بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين)
ماست ١/٤ پيمانه.
🥮🍴ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره
خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
@shirini71