27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونر_کباب_مرغ
#دونر_مرغ
#ساندویچ_دونر
#ساندویچ_مرغ
دونر مرغ خانگی
مواد لازم:
1 کیلو پیرزولای مرغ(گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات ، ران مرغ هم میشه، با مخلوط ران و سینه یا فقط سینه هم میشه درست کرد)
1 کاسه کوچک ماست
5_4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز ، آویشن ، نعناع ، به دلخواه فلفل قرمز پرک شده
برای سرو:
لواش
کاهو
خیارشور
گوجه فرنگی
طرز تهیه:
اینجا پیرزولای مرغ بدون استخوان و بدون پوست که از وسط برش زده شده استفاده شده است. با ران مرغ هم میتوانید درست کنید. تمام مواد را داخل کاسه گودی بریزید و خوب هم بزنید. سلفون را روی میز باز کنید و مرغ ها را روی سلفون بذارید. و طوری که هوا نگیرد رول کنید .برای رول خوب ، یک لایه سلفون کافی نیست با 3_2 لایه سلفون رول کنید . داخل فریزر بذارید و تا وقتی که خوب سفت شود صبر کنید. سپس برش های نازکی بزنید و داخل ماهیتابه با روغن کم بپزید. میتوانید با لواش و گارنیتور(سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده و نخود فرنگی آب پز شده که معمولا به صورت کنسرو میخرن استفاده میکنند) یا به صورت ساده سرو کنید. نوش جان
❣نکته: دونر را آماده کنید و یک شب در فریزر گذاشتم و صبح روز بعد در یخچال گذاشتم کمی که نرم شد برش زدم و پختم. برای مهمان میتوانید به این صورت آماده کنید. با لواش حدود 9_8 عدد دونر میشود.
Turk.yemekler
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاستل_پنیری
مواد لازم:
کره 2-3 قاشق غذاخوری
5 حبه سیر (رنده شده)
2 عدد پیاز بزرگ(رنده شده)
250 گرم فیله سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده (مکعبی ریز خردشده)
250 گرم هویج نگینی
65 گرم ورمیشل یا نودل آبپز و آبکش شده
50 گرم قارچ نگینی
سوسیس 3 عدد نگینی
آب مرغ 600 گرم
150 گرم نخودفرنگی
200 گرم سس بشامل
3 قاشق چایخوری عصاره مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل
به اندازه سرانگشت جوز هندی
250 گرم کالباس (نگینی)
تخم مرغ ورقه شده
3-4 تخم مرغ آب پز سفت ورقه ای نازک
پوره سیب زمینی:
750 گرم سیب زمینی آبپز
کره 3 قاشق غذاخوری
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان (اختیاری)
زرده تخم مرغ
طرز تهیه :
پوست سیب زمینی های آبپز رو بکن، با گوشتکوب سیب زمینی ها رو کاملا له کن، سپس کره رو به همراه پنیر و مقداری نمک و فلفل سیاه و به سیب زمینی ها اضافه کن، موادُ خوب با هم مخلوط کن تا یکدست بشن، کنار بذار تا طعم ها به خورد هم برن.
پیاز + سیر رو با مارگارین تفت بده تا معطر بشن.
مرغ یا گوشت چرخ شده رو اضافه کن و تفت بده، سوسیس، کالباس ، هویج، نخود فرنگی، قارچُ اضافه کن و خوب مخلوط کن. و تفت بده،.
داخل آب مرغ، نمک، فلفل، جوز هندی، عصاره مرغ بریز، و به بقیه مواد اضافه کن،در آخر که آبش کشیده شد،سس بشامل رو افزوده ورمیشل یا نودل های خردشده رو اضافه کن بپز تا آبش کاملاً جذب بشه و هیچ آبی نداشته باشه، حرارتُ خاموش کن.
یک ظرف فویل آلومینیومی آماده کن یا پیرکس 24*24 ، مخلوط مرغ و سبزیجات رو اضافه کن، تخم مرغای ورقه ای رو، روش بچین، روشُ با مخلوط سیب زمینی بپوشون (میتونی داخل قیف بریزی و مانند کلیپ به صورت حصیری شکل بدی) ، روشو با زرده تخم مرغ رومال بزن ، سپس با حرارت 180 به مدت 30 دقیقه بپز تا سطحش طلایی بشه.
@shirini71