eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونر مرغ خانگی مواد لازم: 1 کیلو پیرزولای مرغ(گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات ، ران مرغ هم میشه، با مخلوط ران و سینه یا فقط سینه هم میشه درست کرد) 1 کاسه کوچک ماست 5_4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز ، آویشن ، نعناع ، به دلخواه فلفل قرمز پرک شده برای سرو: لواش کاهو خیارشور گوجه فرنگی طرز تهیه: اینجا پیرزولای مرغ بدون استخوان و بدون پوست که از وسط برش زده شده استفاده شده است. با ران مرغ هم میتوانید درست کنید. تمام مواد را داخل کاسه گودی بریزید و خوب هم بزنید. سلفون را روی میز باز کنید و مرغ ها را روی سلفون بذارید. و طوری که هوا نگیرد رول کنید .برای رول خوب ، یک لایه سلفون کافی نیست با 3_2 لایه سلفون رول کنید . داخل فریزر بذارید و تا وقتی که خوب سفت شود صبر کنید. سپس برش های نازکی بزنید و داخل ماهیتابه با روغن کم بپزید. میتوانید با لواش و گارنیتور(سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده و نخود فرنگی آب پز شده که معمولا به صورت کنسرو میخرن استفاده میکنند) یا به صورت ساده سرو کنید. نوش جان ❣نکته: دونر را آماده کنید و یک شب در فریزر گذاشتم و صبح روز بعد در یخچال گذاشتم کمی که نرم شد برش زدم و پختم. برای مهمان میتوانید به این صورت آماده کنید. با لواش حدود 9_8 ‌عدد دونر میشود. Turk.yemekler @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: کره 2-3 قاشق غذاخوری 5 حبه سیر (رنده شده) 2 عدد پیاز بزرگ(رنده شده) 250 گرم فیله سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده (مکعبی ریز خردشده) 250 گرم هویج نگینی 65 گرم ورمیشل یا نودل آبپز و آبکش شده 50 گرم قارچ نگینی سوسیس 3 عدد نگینی آب مرغ 600 گرم 150 گرم نخودفرنگی 200 گرم سس بشامل 3 قاشق چایخوری عصاره مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل به اندازه سرانگشت جوز هندی 250 گرم کالباس (نگینی) تخم مرغ ورقه شده 3-4 تخم مرغ آب پز سفت ورقه ای نازک پوره سیب زمینی: 750 گرم سیب زمینی آبپز کره 3 قاشق غذاخوری 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان (اختیاری) زرده تخم مرغ طرز تهیه : پوست سیب زمینی های آبپز رو بکن، با گوشتکوب سیب زمینی ها رو کاملا له کن، سپس کره رو به همراه پنیر و مقداری نمک و فلفل سیاه و به سیب زمینی ها اضافه کن، موادُ خوب با هم مخلوط کن تا یکدست بشن، کنار بذار تا طعم ها به خورد هم برن. پیاز + سیر رو با مارگارین تفت بده تا معطر بشن. مرغ یا گوشت چرخ شده رو اضافه کن و تفت بده، سوسیس، کالباس ، هویج، نخود فرنگی، قارچُ اضافه کن و خوب مخلوط کن. و تفت بده،. داخل آب مرغ، نمک، فلفل، جوز هندی، عصاره مرغ بریز، و به بقیه مواد اضافه کن،در آخر که آبش کشیده شد،سس بشامل رو افزوده ورمیشل یا نودل های خردشده رو اضافه کن بپز تا آبش کاملاً جذب بشه و هیچ آبی نداشته باشه، حرارتُ خاموش کن. یک ظرف فویل آلومینیومی آماده کن یا پیرکس 24*24 ، مخلوط مرغ و سبزیجات رو اضافه کن، تخم مرغای ورقه ای رو، روش بچین، روشُ با مخلوط سیب زمینی بپوشون (میتونی داخل قیف بریزی و مانند کلیپ به صورت حصیری شکل بدی) ، روشو با زرده تخم مرغ رومال بزن ، سپس با حرارت 180 به مدت 30 دقیقه بپز تا سطحش طلایی بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: دو لیوان شیر 3 قاشق غذا خوری شکر 4 قاشق غذاخوری پودر کاسترد بیسکوییت پتی بور شیری و کاکائویی پودر ژلاتین 2ق غ طرزتهیه: 1 لیوان ونیم از شیر رو با شکر قاطی میکنیم و میزاریم روی حرارت، هم میزنیم تا شکر کاملا تو شیر حل بشه. شعله رو کم میکنیم تا جوش بیاد، شیر و شکر رو نیازی نیست مدام هم بزنید، چون ته نمیگیره. پودر کاسترد رو تو نصف لیوان شیر سرد باقیمانده حل میکنیم و به شیر و شکر درحال جوش اضافه میکنیم. و خیلی سریع و مدام هم میزنیم،ودر اخر پودر ژلاتین رو بشکل بن ماری حل کرده و ب موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم داخل و دیواره های یه ظرف پیرکس رو چرب میکنیم، مقدار کمی از موادمون رو ته ظرف میریزیم و بیسکوئیت شیری رو روش میچینیم ودوباره مقدار کمی مواد روی بیسکوئیت ها میریزیم و این بار بیسکوییت کاکائویی رو دقیقا روی بیسکوییت های قبلی میزاریم و همین طور تکرار میکنیم تا ارتفاع ظرف بالا میاریم. آخر سر هم بقیه ی مواد رو دور تا دور بیسکویت ها میریزیم تا ظرف کاملا لب به لب پر بشه. سه الی چهار ساعت تو یخچال میزاریم تا کاملا ببنده. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰👩‍💼 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی 🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته 🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ 🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فواید سیرابی👇 💥ضد سرطان 💥درمان کم خونی 💥تقویت سیستم ایمنی 💥مفید برای مبتلایان به MS 💥سبب بلندی قد و پر پشتی مو میشود 💥بهترین برای تقویت معده و روده 💥بهبود افسردگی و بیماری های عصبی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹شیرکاکاعو بازاری 🌹 شیر 👈۴ پیمانه پودرکاکاعو 👈 ۲ق غ نشاسته ذرت 👈 ۱ق غ شکر 👈 ۵ ق غ موادخشک روباهم داخل ظرف مخلوط کرده وبعدمقدار خیلی کم شیراضافه میکنیم وموادراهم زده تاموادگلوله نشود ودرآخر مابقی شیررا اضافه میکنیم وهم میزنیم وروی شعله باحرارت ملایم قرارمیدهیم ومدام هم میزنیم تاشیر ته نگیره وقتی روی شیر حباب زد یعنی شیربه غلظت مناسب رسیده موادراازروی حرارت تاخنک شود نکته؛ موادراروی شعله نزارید که خیلی غلیظ بشه چون بعداز سردشدن غلیظتر هم میشه