#پیام_سلامتی
فواید سیرابی👇
💥ضد سرطان
💥درمان کم خونی
💥تقویت سیستم ایمنی
💥مفید برای مبتلایان به MS
💥سبب بلندی قد و پر پشتی مو میشود
💥بهترین برای تقویت معده و روده
💥بهبود افسردگی و بیماری های عصبی
@shirini71
🌹شیرکاکاعو بازاری 🌹
شیر 👈۴ پیمانه
پودرکاکاعو 👈 ۲ق غ
نشاسته ذرت 👈 ۱ق غ
شکر 👈 ۵ ق غ
موادخشک روباهم داخل ظرف مخلوط کرده وبعدمقدار خیلی کم شیراضافه میکنیم وموادراهم زده تاموادگلوله نشود ودرآخر مابقی شیررا اضافه میکنیم وهم میزنیم وروی شعله باحرارت ملایم قرارمیدهیم ومدام هم میزنیم تاشیر ته نگیره
وقتی روی شیر حباب زد یعنی شیربه غلظت مناسب رسیده موادراازروی حرارت تاخنک شود
نکته؛ موادراروی شعله نزارید که خیلی غلیظ بشه چون بعداز سردشدن غلیظتر هم میشه
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🌹شیرکاکاعو بازاری 🌹 شیر 👈۴ پیمانه پودرکاکاعو 👈 ۲ق غ نشاسته ذرت 👈 ۱ق غ شکر 👈 ۵ ق غ موادخشک روباهم
دستور ارسالی از کدبانوی کانال😍😍😍
کوكو سيب زميني و پيازچه با سس مخصوص
چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد سس گوجه:يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
@shirini71
بادام سوخته
یک پیمانه شکر _ یک پیمانه بادام خرد شده_ یه ق غ پر یا سی گرم کره صبحانه من از بادامزمینی استفاده کردم می تونید درختی هم استفاده کنید پوست بادام رو جدا کردم و ریختم توی یه نایلون و با گوشکوب کوبیدن روش تا بادام ها چند قسمتی بشه (خرد بشه)
بعد توی تابه شکررو ریختم و گذاشتم با شعله متوسط کاملا اب بشه و کاراملی بشه بعد کره رو اضافه کردم و مخلوط که شد بادام رو ریختم توش و با هم مخلوط کردم
یه سینی هم رو کفش کمی چرب کردم و همین طور وردنه رو مواد رو ریختم روش و با کمک وردنه کمی صاف کردم نازک کردنش سلیقه ای دوستان تا اونجایی که دوست دارید ضخامت بدید بعد همین طور که گرمه با کارد خط ایجاد کنید تا بعد خنک شدنش از جای برشش جدا بشه و تمیز دربیادبا انواع مغز ها به همین روش یا حتی گردو یا پسته
@shirini71
🍭🎂#پاپس_کیک🎂🍭
🍫شکلات (هر رنگی که دوست دارید میتونید استفاده کنید، شکلات تلخ ، انار، شیری، نعنایی و...)
کیک خونگی یا شرکتی من سه بسته استفاده کردم.
خامه صبحانه شکلاتی ۱ بسته
ترافل رنگی
سیخ چوبی
کیک هارو کامل له کنید ، بعد بهش خامه صبحانه شکلاتی بزنید یک بسته کافیه نباید زیاد شل بشه که بشه خمیر رو شکل داد.
بعد بذارید داخل یخچال ۲ ساعت یا فریزر نیم ساعت بمونه تا یکم خودش رو بگیره .
شکلات ها رو هم به روش بن ماری با بخار آب یا روی کتری آب کنید.
خمیر رو به گلوله های کوچک دربیارید و گرد کنید بعد داخل شکلات و بلافاصله تو ترافل بزنید .
@shirini71