eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کار خوب کدبانوی کانال😍😍😍👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کرمدار _با _کرمفیل مواد لازم: آرد _۴ تا 5پیمانه (البته آبخوری آردها فرق میکنه شاید بیشتر یا کمتر ببره) شکر _3 قاشق غذاخوری تخم مرغ _2عدد شیر : 1 ونیم پیمانه شیر خشک _2 قاشق غذاخوری خمیر مایه _ 1ونیم قاشق غذاخوری بهبود دهنده _1 قاشق چایخوری روغن مایع نصف نصف پیمانه کره آب شده _4 قاشق غذاخوری وانیل _کمی نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با نصف پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. 10 دقیقه بزارید تا به عمل بیاد. تخم مرغ،وانیل، بقیه شیر،روغن مایع و کره را در ظرفی ریخته و با چنگال یا همزن دستی به هم زده تا کاملا یکدست و مخلوط بشن سپس خمیرمایه عمل اومده رو به مواد ضافه کنید. در مرحله ی بعد آرد شیرخشک و بهبود دهند رو مخلوط کرده بعد الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و آن را ورز بدین تا نرم و لطیف شود سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن و چند بار کوبیدن از بین ببرید. سپس روی خمیر را پوشانده و در جای گرم به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا پف کند. پس از پف کردن،خمیر را دوباره به مدت چند ثانیه ورز دهید. تا خمیر پف نکرده است این کار را انجام ندهید. سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید. و بعد از خمیر چونه های کوچک برداشته و داخلش کرمفیل بزارید بعد به هرشکلی که دوست دارید درست کنید بعد بچینید داخل سینی فر یه پارچه بکشید و یه ربع یا بیست دقیقه استراحت بدین. بعد با زرده و زعفران و شربت بار که مخلوط کردید رومال کنید. و بزارید داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و 30 دقیقه البته باز حرارت فرها فرق میکنه خودتون چک کنید. نکته : من روشون رو با کرمفیل طرح زدم دستور کرمفیل رو هم قبلا گذاشتم. @shirini71
ارد قنادی......... ۴ ق غ شیر.............. 2پیمانه اسانس دلخواه.........۱-۲ قطره روغن صاف........1ونیم قاشق غذاخوری شکر............ ۶ق غ نشاسته..........۱/۲ ق غ گلوکز.........۱ق م وانیل......... نوک قاشق چایخوری به دو روش اماده میشود . ✍روش اول ابتدا آرد و شیر و شکرو روغن و نشاسته رو مخلوط کنید روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. در مرحله اخر گلوکز و اسانس رو اضافه کرده قاطی کنید اجازه دهید خنک شود بعد استفاده کنید . ✍روش دوم شیر و با نصف شکر بزارید بجوشه بعد جوش امدن بقیه شکر و نشاسته وارد و قاطی کنید و کم کم به شیر اضافه کنید هم بزنید تا کرم شکل شود ازروی حرارت بردارین و گلوکوز و اسانس و بهش اضافه کنید نکته: ✍گلوکز جایگزین ندارد . ✍ماندگاری این کرمفیل داخل یخچال نهایتا یک ماه ✍هر رنگی که دوست دارین میتونید استفاده کنید ✍جایگزین روغن صاف روغن جامد یا روغن محلی ✍اگر بخواهید کاکائویی شود به شیر پودر کاکائو اضافه کنید . ✍من زعفران و یکم رنگ سبز زدم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 👇 سلام دوست جوناخوبيد چندساله كه من از روغن مايع استفاده نميكنم واسه سرخ كردن روغن كنجد، واسه رو برنج روغن كره گاوي وتركيب كره گوسفندي وگاهي اوقات روغن زيتون واما واسه خورشتها وخوراك ها از روغن دنبه استفاده ميكردم !اما ايندفعه اومدم تركيبي زدم مثلا شحم گاو با دنبه گوسفند وكمي هم كوهان شتر كه ارزش غذاي بالاي داره ! حالا شحم گاو چي ودركجاي گاو قرار دارد شحم گاو به چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق شده رو شحم ميگن ! این روغن واقعا ارزش غذای بالای داره وجالب اینه که چاق هم نمیکنه واسه اونای که رژیم دارن جالبیش این تو رگها روسوب نمیکنه وواقعا زمان درست کردن این روغن بهم اثبات شد سریع به کاهش دما عکس العمل نشون میده . این روغن مانند روغن های صنعتی، در بدن حالت چسبندگی ندارد و در رگ ها و زیر پوست نمی بندد، بلکه روغن های قبلی را که در بدن شما انباشته شده اند را در خود حل کرده و به مرور زمان محو می کند. خواص و فواید روغن شحم گاو: – رشد و تقویت کننده عضلات بدن – تقویت کننده سیستم دفاعی بدن – افزایش رشد و تقویت استخوان – کاهنده فشار خون – بازگشایی عروق و رگ های بسته بدن – آب کننده چربی های زیر شکم و چربی های اضافی بدن – انرژی زا حالا میخوام بگم تو مصرف روغن ها افراط نکینید مثلا همین روغن زیتون به طبع کالری داره تو خوردن واشامیدن باید اعتدال رعایت بشه . حالا من روغن تركيبي درست كردم مثلا دوكيلو شحم داشتم يك كيلو چربي گوسفندي ونيم كيلو كوهان شتر كساني كه كلسترول بالا دارن چربيشون بالاي بهتون پيشنهاد ميكنم شحم گاو استفاده كنيد چند وقت پيش اومدم روغن شحم اماده بخرم دربشو باز كردم واي چشمتون روز بد نبينه از بوش هيچي نگم🤢🤢🤢🤢🤢بهم بر خورد رفتم شحمشو بگيرم گفتم يا خدا خداي خيلي بو ميداد ، با خودم گفتم تو ميتوني وقتي روغن دنبه اينقد راحت طبخ كردم اينو هم ميتونم بدون بو دربيارم به خودم پزي دادم🥴?راستي من تمام اين موارد كه اينجا نوشتم كلي تحقيق كردم از قديميها وبزرگترها واز كتاب ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ 🆔 @kadbanoofood 👩‍🍳🍝 نان روغنی سنتی کرمانشاه از سوغاتی های فراموش شده کرمانشاهه که با نان روغنی بقیه شهرها تفاوت داره ، این نان روغنی بخاطر استفاده زیاد از روغن حیوانی بجای آب بسیار ترد و خوش طعم و البته پر کالریه. رسپی دقیق نان روغنی سنتی کرمانشاه رو بسختی میشه گیر آورد و تقریبا توی هیچ سایت ، پیج یا کتابی این رسپی‌ وجود نداره ، حتما این نان روغنی رو توی خونه بپزید و برای عصرونه یا صبحانه با چایی میل کنید. . ✅ طرز تهیه نان روغنی سنتی کرمانشاه . این مقدار برای ۱ قرص نان روغنی میباشد. 🔴 مواد لازم : 🔸️آرد سفید : ۴۰۰ گرم 🔹️شکر : ۵۰ گرم 🔸️روغن حیوانی : ۱۵۰ گرم (میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید) 🔹️آب یخ : ۱۰۰ گرم . روغن رو از چند ساعت قبل داخل دمای محیط میزاریم 🔵 شکر رو با آب یخ مخلوط کنید و اونقدر هم بزنید که شکر حل بشه 🔵 آرد و روغنی رو اضافه میکنید و باهم مخلوط میکنیم 🔵 خمیر بدست اومده رو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بطور مدوام ورز بدید 🔵 خمیر رو به شکل گرد پهن کنید ، با انگشت روی خمیر شیار ایجاد کنید ، اونو داخل سینی فر بزارید 🔵 فر رو از قبل گرم کنید ، اگر دوس دارید نان روغنیتون نرم باشه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۷ دقیقه و اگه خشک دوس دارید با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدید تا نان روغنیتون آماده بشه kermanshah.gasht ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👇 👇 سلام دوست جوناخوبيد چندساله كه من از روغن مايع استفاده نميكنم واسه سرخ كردن روغن كنجد، واسه رو برنج روغن كره گاوي وتركيب كره گوسفندي وگاهي اوقات روغن زيتون واما واسه خورشتها وخوراك ها از روغن دنبه استفاده ميكردم !اما ايندفعه اومدم تركيبي زدم مثلا شحم گاو با دنبه گوسفند وكمي هم كوهان شتر كه ارزش غذاي بالاي داره ! حالا شحم گاو چي ودركجاي گاو قرار دارد شحم گاو به چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق شده رو شحم ميگن ! این روغن واقعا ارزش غذای بالای داره وجالب اینه که چاق هم نمیکنه واسه اونای که رژیم دارن جالبیش این تو رگها روسوب نمیکنه وواقعا زمان درست کردن این روغن بهم اثبات شد سریع به کاهش دما عکس العمل نشون میده . این روغن مانند روغن های صنعتی، در بدن حالت چسبندگی ندارد و در رگ ها و زیر پوست نمی بندد، بلکه روغن های قبلی را که در بدن شما انباشته شده اند را در خود حل کرده و به مرور زمان محو می کند. خواص و فواید روغن شحم گاو: – رشد و تقویت کننده عضلات بدن – تقویت کننده سیستم دفاعی بدن – افزایش رشد و تقویت استخوان – کاهنده فشار خون – بازگشایی عروق و رگ های بسته بدن – آب کننده چربی های زیر شکم و چربی های اضافی بدن – انرژی زا حالا میخوام بگم تو مصرف روغن ها افراط نکینید مثلا همین روغن زیتون به طبع کالری داره تو خوردن واشامیدن باید اعتدال رعایت بشه . حالا من روغن تركيبي درست كردم مثلا دوكيلو شحم داشتم يك كيلو چربي گوسفندي ونيم كيلو كوهان شتر كساني كه كلسترول بالا دارن چربيشون بالاي بهتون پيشنهاد ميكنم شحم گاو استفاده كنيد چند وقت پيش اومدم روغن شحم اماده بخرم دربشو باز كردم واي چشمتون روز بد نبينه از بوش هيچي نگم🤢🤢🤢🤢🤢بهم بر خورد رفتم شحمشو بگيرم گفتم يا خدا خداي خيلي بو ميداد ، با خودم گفتم تو ميتوني وقتي روغن دنبه اينقد راحت طبخ كردم اينو هم ميتونم بدون بو دربيارم به خودم پزي دادم🥴?راستي من تمام اين موارد كه اينجا نوشتم كلي تحقيق كردم از قديميها وبزرگترها واز كتاب ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا