eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم هنر کدبانوی کانال👏👏👏👏🙏🙏🙏😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
داخل ساندویچ رو هر موادی دوس دارین میتونید بریزید. من از ترکیب گوشت چرخکرده و قارچ و ذرت استفاده کرده. همه را با هم تفت دادم. خیلی کم رب گوجه زدم و ادویه های همیشگی. میتونید از مرغ ریش شده یا مرغ تفت داده شده و سوسیس نیز استفاده کنید. ولی پنیر پیتزا برای چسبندگی دو لایه نان حتما باید بریزید. ساندویچ سازتون رو چرب کنید. بذارید داغ بشه. قسمتای اطراف نان تست رو بگیرید. مواد داخلش رو کمی بریزید روی نون. پنیر پیتزا بریزید و لایه بعدی نون رو بذارید روی پنیر و بمدت ۵ دقیقه داخل ساندویچ ساز قرار بدید و پرس کنید تا گریل بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد کره ۲۰ گرم سوسیس ۱۵۰ گرم پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان دلخواه تخم مرغ ۱ عدد ✍اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ابتدا نون باگت ها رو از وسط برش داده سس قرمز زده پنیر پیتزا ریخته و به ترتیب سوسیس فلفل دلمه و ذرت و مجددا پنیر پیتزا گذاشته و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ گذاشته تا وقتی روی پیتزا طلایی بشه دوستان مواد داخلی سلیقه ای هستش شما میتونید از گوشت چرخ کرده یا مرغ و ....استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عدس : 2لیوان سیب زمینی : 1 عدد پیاز : 1عدد هویج نیمه پخته(کاملا دلخواه) :1 عدد تخم مرغ : 3 عدد آرد سوخاری : به مقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل :به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا عدس رو از چند ساعت قبل در آب خیس دهید، عدس خیس خورده رو همراه سیب زمینی چرخ کنید. پیاز رو رنده کنید و با دست کمی آبش رو بگیرید سپس عدس و سیب زمینی چرخ شده و هویج نیمه پخته رنده شده ،تخم مرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم‌مخلوط کنید تا مایه کتلت یکدست شود سپس آرد سوخاری رو اضافه کنید(تا اندازه ای آرد اضافه کنید که مایه سفت نشود و بتونید با دست به کتلت شکل دهید). پس از اینکه مایه آماده شد داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط بزارید، دستتان را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت رو بردارید و به شکل دلخواه حالت دهید و داخل روغن سرخ کنید و یا اینکه داخل قالب بریزید و شکل دهید. میتونید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی استفاده کنید @shirini71