#کیک_قاشقی
بدون فــــــــر
مواد لازم:
1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل
طرز تهیه:
همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم .
@shirini71
#پلو_شوشتری_با_گوشت
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
لوبيا چشم بلبلی پخته شده ۲ پیمانه
شويد خشک نیم پیمانه
پياز ۱ عدد
زعفران ۱ ق چ
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه کاری گوشت به ميزان لازم
اول چشم بلبلی که قبلا خیس کرده بودمو گذاشتم پخته شد بعد برنج توی آبجوش ریختم وبعد چند قل زدن لوبیا رو هم ریختم توی برنج بعد برنج ابکش کردم ولابه لای برنج شوید خشک ریختم و گذاشتم دم بکشه و در ماهیتابه دیگر پیاز سرخ کردم با گوشت ونمک فلفل ادویه رو زدم وقتی قشنگ سرخ شد روی برنج ریختم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بستنی_سنتی زعفرانی مغز دار
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا ۲ لیوان)
شکر ۱۵۰ گرم (حدودا ۳/۴ لیوان)
ثعلب ۲ گرم (حدودا ۱ ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب ۴ ق غ
زعفران ۱ ق غ
خامه ۵۰ گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه .
ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه .
از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید .
این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه .
دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا ۵ بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر .
خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم .
نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا ۳ الی ۴ ساعت
@shirini71
#بستنی_دبل_چاکلت🍦🍫
شیر ٢ پ
شکر ۶ ق غ
پودر کاکائو ٢ ق غ
نشاسته ذرت ٢ ق غ
موز ١ عدد
فندق به میزان لازم
شکلات تلخ ١۰۰ گرم
خامه ١۵۰ گرم
ابتدا شیر, شکر, نشاسته و کاکائو رو باهم مخلوط و روی حرارت میذاریم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه از روی حرارت برداشته خامه رو میریزیم کمی که خنک شد موز و فندق رو میریزیم داخل قالب بستنی رو پر کرده به مدت ۶-٧ساعت داخل فریزر میذاریم سپس از قالب خارج کرده داخل شکلات ذوب شده میزنیم
@shirini71
دسر نسكافه و كارامل ☕️
خامه صبحانه ٢٥٠ گرم
دريم ويپ يا پودر خامه يك بسته
شير سرد سه چهارم پيمانه
نسكافه دو ق چ
پودر كرم كارامل يك بسته
پنير خامه اي يك ق غ سر پر
شيرعسلي يك ق غ سر پر
آب جوش دو ق غ براي حل كردن نسكافه
بيسكويت پتي بور ساده يا كاكائويي يك بسته
شير به ميزان لازم براي خيس كردن بيسكويتا
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
طرز تهيه:
نسكافه رو تو آب جوش حل مي كنيم و ميزاريم كنار كه خنك بشه، خامه، پنير، دريم ويپ، شير، شيرعسلي و پودر كرم كارامل رو با هم كاملا با همزن مخلوط مي كنيم، نسكافه رو هم بهش اضافه مي كنيم و مجددا با همزن مي زنيم، يك لايه از مواد رو كف ظرف مي ريزيم بيسكويت پتي بور رو توي شير مي زنيم كه يكم خيس شه و روي موادمون مي چينيم، همينجور لايه لايه تا وقتي تموم شه، در آخر با كرم لوتوس يا نوتلا تزيين مي كنيم و چند ساعت ميزاريم تو يخچال كه قشنگ جا بيفته، به همين سادگي و خوشمزگي
👉🏽 @shirini71