آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بستنی_شکلاتی_با_طعم_نعنا
مواد لازم:
زرده تخممرغ: 4 عدد
شکر: 6 قاشق غذاخوری
آرد ذرت: 1 قاشق چایخوری
شیر کم چربی: نصف پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده: 200 گرم
آب نبات نعنایی: نصف پیمانه
نعنا تازه خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
خامه زده شده: یک و یک چهارم پیمانه
روش تهیه:
زرده های تخم مرغ، شکر و آرد ذرت را در کاسه ای بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا غلیظ شود و پف کند. شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بجوشانید. سپس شیر را به آرامی به مخلوط زرده، شکر و آرد ذرت اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را دوباره در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بجوشانید و آن را مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود. مخلوط را دوباره در کاسه بریزید و شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا آب شود. بگذارید مخلوط خنک شود سپس ظرف را در یخچال قرار دهید. آب نبات نعنایی را در یک کیسه فریزر بریزید و با وردنه آنها را خرد کنید. آب نبات خرد شده را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید. نعنای تازه خرد شده را نیز بیفزایید و هم بزنید. خامه را آنقدر بزنید تا غلیظ شود اما به راحتی از قاشق جدا شود. مخلوط، آب نبات و خامه را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را در یک قالب پلاستیکی و یا ظرف مخصوص بستنی بریزید و به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر قرار دهید. در این مدت زمان 1 یا 2 بار بستنی را با چنگال یا همزن برقی هم بزنید. بستنی آماده سرو است می توانید آن را با برگ های نعنا تزیین کنید.
@shirini71
.
#بستنی_نعنایی
من این بستنی رو با خامه قنادی درست کردم اما بدون هیچ مشکلی میتونید خامه صبحانه رو جایگزین کنید.
مواد لازم
دو پیمانه خامه.
شیر عسلی به میزان دلخواه.
یکی دوقطره اسانس نعنا.
یکی دو قطره قطره رنگ سبز خوراکی.
شکلات در صورت تمایل
خامه رو داخل یک کاسه بریزین. اگر خامه صبحانه هست که هیچ. ولی اگر خامه قنادی دارین کمی بزنید تا خودش رو بگیره.
بعد از اون شیر عسلی، اسانس نعنا و رنگ شبز رو اضافه کنید و هم بزنید.
میزانش رو هم تعیین نکی کنم. بر اساس ذائقتون هر چقدر خواستین بریزین. کم شیرین دوست دارین یا شیرین؟
.
مقداری شکلات رو به دلخواه خرد کنید و داخل کاسه بریزین.
.
مواد رو خوب مخلوط کنید و داخل یه ظرف مناسب بریزین و توی فریزر بزارین.
بعد از یکی دو ساعت بستنی نعنایی شما آماده میشه.
توی ظرف سرو بکشین و به شادی میل کنید.
این دستور فاقد گلوتن هست و اگر شما ممنوعیت استفاده از گلوتن رو دارین به راحتی میتونید این بستنی رو میل کنید.
@shirini71
🍆🍅 #ترشی_لیته 😋
✍مواد لازم:
بادمجان ۱ کیلو، سبزی معطر (شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری و نعناع) نیمکیلو، فلفلدلمهی سبز و قرمز هرکدام یک عدد، سیر رندهشده یک قس، فلفل سبز ٥٠ گرم، هویج ٣ عدد، کلمپیچ سفید ۲٥٠ گرم، سرکه یک لیتر، ادویهی ترشی یک قس، نعناع و پونه خشک هرکدام یک قس
طرز تهیه:
بادمجانها را بههمراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بپزید. سپس در صافی ریخته و تحت فشار قرار دهید تا آب لزج آن خارج شود. سپس آن را چرخ کنید. کلم، هویج، فلفلدلمهای سبز و قرمز و فلفلسبز تند را بهطور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزی معطر، ادویهی ترشی، نمک، زردچوبه، نعناع و پونهی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی بیافزایید. در این مرحله سرکه را به همهی مواد بالا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ترشی را در ظرفهای شیشهای بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
@shirini71
#پانوكوتا_توت_فرنگی🍓
يه جورايي اين دسر عسق به خدا
طعم بي نظيري داره
با توت فرنگي هم كه ديگه معركه شده
شير ١٨٠ ميلي ليتر
شكر ٥٥ گرم
ژلاتين ٢ ق چ
خامه ٣٠٠ گرم
اسانس توت فرنگي چند قطره
توت فرنگي ٥ عدد
رنگ خوراكي صورتي
شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه كمي كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگي پوره شده، اسانس و رنگ خوراكي در صورت تمايل اضافه كنين تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده من براي قسمت بالاش از پانوكوتا شكلاتي استفاده كردم
@shirini71