eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: گوشت گوسفندی سبزی محلی(چوچاق،نعنا،گشنیزو جعفری) یا هر سبزی معطر دیگه مثل: نعنا و جعفری و گشنیز پیازو سیر کشک نمک و فلفل و زردچوبه گوجه فرنگی بادمجون محلی طرز تهیه: بادمجون رو بشورین،پوست بگیرین و نمک بزنین. سبزی و سرخ کنیبن. پیاز و گوشت و سیر و فلفل و زردچوبه رو تفت بدین. سبزی سرخ شده رو اضافه کنیین و با کمی آب بزارین بپزه بعد از دوساعت که پخت و حسابی جا افتاد،کشک و با آب خورش رقیق کنیبن و به خورش اضافه کنیبن. بادمجونای نمک زده رو حسابی سرخ کنیبن. گوجه فرنگی رو هم سرخ کنیبن. حالا برای چند دقیقه بادمجون و کنار خورش بزارین تا کمی نرم بشه خورش کشک بادمجون شما آماده ست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6003836630190785614.mp3
2.68M
🎵 👤استاد « چرا از اول لباس مشکی می‌پوشیم؟ » @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ @shirini71 کیک با مایونز شاید تو نگاه اول عجیب به نظر برسه ولی آنچنان عجیب هم نیست چون مایونز از تخم مرغ و روغن درست میشه یعنی همون موادی که توی کیک ریخته میشه. میگن توی دوران سخت اقتصادی بعد از جنگ جهانی که روغن نایاب بوده مایونز در دسترس بوده و مردم به جای روغن با مایونز کیک درست میکردن . حالا چچوری شکر و بقیه موادش رو گیر میاوردن خدا میدونه 😁 ✅مواد لازم: آرد سفید 2 پیمانه پودر کاکائو 1/2 پیمانه جوش شیرین 1 و 1/4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری قهوه فوری (نسکافه)1 قاشق چای خوری نمک یک پنسه تخم مرغ 3 عدد مایونز 1 پیمانه شکر 1 پیمانه آب 1 و 1/4 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری چیپس شکلات 1/2 پیمانه ✅طرز تهیه: دو عدد قالب گرد 22 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. آرد را همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و قهوه فوری داخل کاسه ای الک کنید. تخم مرغ ها و مایونز و شکر و آب ولرم و وانیل را داخل کاسه جداگانه ای با همزن دستی مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگه از همزن برقی استفاده میکنید حدود یکی دو دقیقه با دور کند کافیه. شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و مواد را بین دو قالب تقسیم کنید. کیک را حدود نیم ساعت یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍   @shirini71 با پودینگ موز🍌 ظاهرا کیک های یخچالی خیلی طرفدار دارن مخصوصا توی تابستون که روشن کردن فر توی خونه مثل روشن کردن بخاریه😥 برای اونایی هم که فر ندارن که دیگه عالیه 👍 🍌 مواد لازم: برای فیلینگ وانیلی: پنیر خامه ای 200 گرم شکر 1/2 پیمانه شیر 1/8 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری خامه قنادی 200 گرم یا خامه فرم گرفته 🍌مواد لازم فیلینگ موزی: پنیر خامه ای 200 گرم شکر 1/2 پیمانه شیر 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری پودر پودینگ فوری موز یک بسته خامه فرم گرفته قنادی یا معمولی 300 گرم 🍌بقیه مواد لازم: بیسکوئیت وانیلی یا موزی شیر 1/2 پیمانه موز 3 عدد خامه فرم گرفته برای تزئین @shirini71 🍌طرز تهیه: 1⃣برای فیلینگ وانیلی: پنیر خامه ای را همراه شکر با همزن بزنید تا کمی سبک و پوک شود. شیر و وانیل را هم اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن کنار بگذارید. خامه فرم گرفته را آماده کنید. خامه فرم گرفته را با لیسک داخل مخلوط پنیری فولد کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید. 2⃣برای فیلینگ موزی هم ابتدا پنیر خامه ای را با شکر بزنید تا سبک و پوک شود. شیر را هم اضافه کنید. بعد پودر پودینگ موزی را اضافه کرده مخلوط کنید. ممکن است مواد کمی چسبنده شوند. خامه فرم گرفته را آماده کنید و با لیسک داخل مواد پنیری فولد کنید. 3⃣برای درست کردن کیک: داخل و دیواره های یک قالب گرد کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید . اگر قالب کمربندی ندارید داخل یک قالب معمولی را کیسه پلاستیک بکشید طوری که لبه های پلاستیک از قالب بیرون بزند و بعد راحت بتونید این لبه های پلاستیک رو بگیرید و کیک رو از قالب خارج کنید. بعد نیمی از فیلینگ موزی را کف قالب بریزید و با لیسک صاف کنید. بعد نیمی از فیلینگ وانیلی را روی لایه قبلی بریزید. بیسکوئیت ها را داخل شیر بزنید و یک لایه روی دسر بچینید. بعد با یک لایه خیلی نازک از فییلینگ موزی روی بیسکوئیت ها را بپوشانید این کار فقط برای پر کردن فاصله بین بیسکوئیت ها هست و هنوز باید بتوانید بیسکوئیت ها را ببینید. بعد یک لایه موز حلقه شده بچینید و بقیه فییلیینگ موزی را روی موزها بریزید و روی آن را صاف کنید. در آخر بقیه فیلینگ وانیلی را داخل قالب بریزید . قالب را اقلا چهارساعت و ترجیحا یک شب داخل فریزرر قرار دهید. وقتی کیک را از فریزر خارج کردید گوشه های پلاستیک یا کاغذ روغنی را بگیرید و کیک را از قالب خارج کنید و کیک را با خامه فرم گرفته، بیسکوئیت و حلقه های موز تزئین کنید.