آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خورش_کشک_بادمجون
مواد لازم:
گوشت گوسفندی
سبزی محلی(چوچاق،نعنا،گشنیزو جعفری)
یا هر سبزی معطر دیگه مثل:
نعنا و جعفری و گشنیز
پیازو سیر
کشک
نمک و فلفل و زردچوبه
گوجه فرنگی
بادمجون محلی
طرز تهیه:
بادمجون رو بشورین،پوست بگیرین و نمک بزنین.
سبزی و سرخ کنیبن.
پیاز و گوشت و سیر و فلفل و زردچوبه رو تفت بدین.
سبزی سرخ شده رو اضافه کنیین و با کمی آب بزارین بپزه
بعد از دوساعت که پخت و حسابی جا افتاد،کشک و با آب خورش رقیق کنیبن و به خورش اضافه کنیبن.
بادمجونای نمک زده رو حسابی سرخ کنیبن.
گوجه فرنگی رو هم سرخ کنیبن.
حالا برای چند دقیقه بادمجون و کنار خورش بزارین تا کمی نرم بشه
خورش کشک بادمجون شما آماده ست
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#کیک_شکلاتی_مایونز
کیک با مایونز شاید تو نگاه اول عجیب به نظر برسه ولی آنچنان عجیب هم نیست چون مایونز از تخم مرغ و روغن درست میشه یعنی همون موادی که توی کیک ریخته میشه. میگن توی دوران سخت اقتصادی بعد از جنگ جهانی که روغن نایاب بوده مایونز در دسترس بوده و مردم به جای روغن با مایونز کیک درست میکردن . حالا چچوری شکر و بقیه موادش رو گیر میاوردن خدا میدونه 😁
✅مواد لازم:
آرد سفید 2 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
جوش شیرین 1 و 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
قهوه فوری (نسکافه)1 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
تخم مرغ 3 عدد
مایونز 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب 1 و 1/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
چیپس شکلات 1/2 پیمانه
✅طرز تهیه:
دو عدد قالب گرد 22 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
آرد را همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و قهوه فوری داخل کاسه ای الک کنید. تخم مرغ ها و مایونز و شکر و آب ولرم و وانیل را داخل کاسه جداگانه ای با همزن دستی مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگه از همزن برقی استفاده میکنید حدود یکی دو دقیقه با دور کند کافیه. شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و مواد را بین دو قالب تقسیم کنید. کیک را حدود نیم ساعت یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#کیک_یخچالی با پودینگ موز🍌
ظاهرا کیک های یخچالی خیلی طرفدار دارن مخصوصا توی تابستون که روشن کردن فر توی خونه مثل روشن کردن بخاریه😥 برای اونایی هم که فر ندارن که دیگه عالیه 👍
🍌 مواد لازم:
برای فیلینگ وانیلی:
پنیر خامه ای 200 گرم
شکر 1/2 پیمانه
شیر 1/8 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
خامه قنادی 200 گرم یا خامه فرم گرفته
🍌مواد لازم فیلینگ موزی:
پنیر خامه ای 200 گرم
شکر 1/2 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
پودر پودینگ فوری موز یک بسته
خامه فرم گرفته قنادی یا معمولی 300 گرم
🍌بقیه مواد لازم:
بیسکوئیت وانیلی یا موزی
شیر 1/2 پیمانه
موز 3 عدد
خامه فرم گرفته برای تزئین
@shirini71
🍌طرز تهیه:
1⃣برای فیلینگ وانیلی:
پنیر خامه ای را همراه شکر با همزن بزنید تا کمی سبک و پوک شود. شیر و وانیل را هم اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن کنار بگذارید.
خامه فرم گرفته را آماده کنید.
خامه فرم گرفته را با لیسک داخل مخلوط پنیری فولد کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.
2⃣برای فیلینگ موزی هم ابتدا پنیر خامه ای را با شکر بزنید تا سبک و پوک شود. شیر را هم اضافه کنید. بعد پودر پودینگ موزی را اضافه کرده مخلوط کنید. ممکن است مواد کمی چسبنده شوند. خامه فرم گرفته را آماده کنید و با لیسک داخل مواد پنیری فولد کنید.
3⃣برای درست کردن کیک:
داخل و دیواره های یک قالب گرد کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید . اگر قالب کمربندی ندارید داخل یک قالب معمولی را کیسه پلاستیک بکشید طوری که لبه های پلاستیک از قالب بیرون بزند و بعد راحت بتونید این لبه های پلاستیک رو بگیرید و کیک رو از قالب خارج کنید.
بعد نیمی از فیلینگ موزی را کف قالب بریزید و با لیسک صاف کنید. بعد نیمی از فیلینگ وانیلی را روی لایه قبلی بریزید. بیسکوئیت ها را داخل شیر بزنید و یک لایه روی دسر بچینید.
بعد با یک لایه خیلی نازک از فییلینگ موزی روی بیسکوئیت ها را بپوشانید این کار فقط برای پر کردن فاصله بین بیسکوئیت ها هست و هنوز باید بتوانید بیسکوئیت ها را ببینید. بعد یک لایه موز حلقه شده بچینید و بقیه فییلیینگ موزی را روی موزها بریزید و روی آن را صاف کنید. در آخر بقیه فیلینگ وانیلی را داخل قالب بریزید .
قالب را اقلا چهارساعت و ترجیحا یک شب داخل فریزرر قرار دهید.
وقتی کیک را از فریزر خارج کردید گوشه های پلاستیک یا کاغذ روغنی را بگیرید و کیک را از قالب خارج کنید و کیک را با خامه فرم گرفته، بیسکوئیت و حلقه های موز تزئین کنید.