eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هشتم مرداد ۱۴۰۱🥗🥗 🔵ناشتا 2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۲قاشق املت +۲کف دست نان جو +چای (۲۰۰کالری) 🔴میان وعده 1 لیوان شیر کم چرب +یک بیسکوئیت ساقه طلایی 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ساندویچ مرغ(۱۰۰گرم سینه مرغ آبپز +یک نان بت کوچک )+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید +یک لیوان دلستر (۳۰۰ کالری) 🔴میان وعده عصر یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز یا یک عدد میوه 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام یک بشقاب سوپ رشته و سبزیجات+یک کف دست نان سنگک (۲۵۰ کالری) @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معجزه مصرف یک قاشق سرکه سیب ▪️کمک به گوارش ▫️مفید برای دیابت ▪️پیشگیری ازبیماری قلبی ▫️سم زدایی کلیه ها ▪️پیشگیری ازیبوست ▫️رفع گرفتگی بینی ▪️کمک به کاهش وزن ▫️بدن را قلیایی میکند @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترشی آلبالو از اون دسته ترشی هایی هست که در کنار انواع پیش غذا و غذاها خورده میشه، هم طعم ملسی داره هم زینت بخش سفره هاست. درست کردنش هم فوق العاده راحت و آسونه. مقداری آلبالو رو شسته و میزاریم تا کاملا خشک بشه، بعد داخل شیشه ریخته و یک ق چ نمک و یک ق چ شکر روش ریخته و شیشه رو با سرکه سفید پر میکنیم و درش رو میبندیم و داخل یخچال قرار میدیم. بعد از یک هفته ترشی ما آماده و قابل خوردن در کنار انواع خوراک ها و خورشت هاست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: گوشت گوسفندی سبزی محلی(چوچاق،نعنا،گشنیزو جعفری) یا هر سبزی معطر دیگه مثل: نعنا و جعفری و گشنیز پیازو سیر کشک نمک و فلفل و زردچوبه گوجه فرنگی بادمجون محلی طرز تهیه: بادمجون رو بشورین،پوست بگیرین و نمک بزنین. سبزی و سرخ کنیبن. پیاز و گوشت و سیر و فلفل و زردچوبه رو تفت بدین. سبزی سرخ شده رو اضافه کنیین و با کمی آب بزارین بپزه بعد از دوساعت که پخت و حسابی جا افتاد،کشک و با آب خورش رقیق کنیبن و به خورش اضافه کنیبن. بادمجونای نمک زده رو حسابی سرخ کنیبن. گوجه فرنگی رو هم سرخ کنیبن. حالا برای چند دقیقه بادمجون و کنار خورش بزارین تا کمی نرم بشه خورش کشک بادمجون شما آماده ست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6003836630190785614.mp3
2.68M
🎵 👤استاد « چرا از اول لباس مشکی می‌پوشیم؟ » @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ @shirini71 کیک با مایونز شاید تو نگاه اول عجیب به نظر برسه ولی آنچنان عجیب هم نیست چون مایونز از تخم مرغ و روغن درست میشه یعنی همون موادی که توی کیک ریخته میشه. میگن توی دوران سخت اقتصادی بعد از جنگ جهانی که روغن نایاب بوده مایونز در دسترس بوده و مردم به جای روغن با مایونز کیک درست میکردن . حالا چچوری شکر و بقیه موادش رو گیر میاوردن خدا میدونه 😁 ✅مواد لازم: آرد سفید 2 پیمانه پودر کاکائو 1/2 پیمانه جوش شیرین 1 و 1/4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری قهوه فوری (نسکافه)1 قاشق چای خوری نمک یک پنسه تخم مرغ 3 عدد مایونز 1 پیمانه شکر 1 پیمانه آب 1 و 1/4 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری چیپس شکلات 1/2 پیمانه ✅طرز تهیه: دو عدد قالب گرد 22 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. آرد را همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و قهوه فوری داخل کاسه ای الک کنید. تخم مرغ ها و مایونز و شکر و آب ولرم و وانیل را داخل کاسه جداگانه ای با همزن دستی مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگه از همزن برقی استفاده میکنید حدود یکی دو دقیقه با دور کند کافیه. شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و مواد را بین دو قالب تقسیم کنید. کیک را حدود نیم ساعت یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍   @shirini71 با پودینگ موز🍌 ظاهرا کیک های یخچالی خیلی طرفدار دارن مخصوصا توی تابستون که روشن کردن فر توی خونه مثل روشن کردن بخاریه😥 برای اونایی هم که فر ندارن که دیگه عالیه 👍 🍌 مواد لازم: برای فیلینگ وانیلی: پنیر خامه ای 200 گرم شکر 1/2 پیمانه شیر 1/8 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری خامه قنادی 200 گرم یا خامه فرم گرفته 🍌مواد لازم فیلینگ موزی: پنیر خامه ای 200 گرم شکر 1/2 پیمانه شیر 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری پودر پودینگ فوری موز یک بسته خامه فرم گرفته قنادی یا معمولی 300 گرم 🍌بقیه مواد لازم: بیسکوئیت وانیلی یا موزی شیر 1/2 پیمانه موز 3 عدد خامه فرم گرفته برای تزئین @shirini71 🍌طرز تهیه: 1⃣برای فیلینگ وانیلی: پنیر خامه ای را همراه شکر با همزن بزنید تا کمی سبک و پوک شود. شیر و وانیل را هم اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن کنار بگذارید. خامه فرم گرفته را آماده کنید. خامه فرم گرفته را با لیسک داخل مخلوط پنیری فولد کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید. 2⃣برای فیلینگ موزی هم ابتدا پنیر خامه ای را با شکر بزنید تا سبک و پوک شود. شیر را هم اضافه کنید. بعد پودر پودینگ موزی را اضافه کرده مخلوط کنید. ممکن است مواد کمی چسبنده شوند. خامه فرم گرفته را آماده کنید و با لیسک داخل مواد پنیری فولد کنید. 3⃣برای درست کردن کیک: داخل و دیواره های یک قالب گرد کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید . اگر قالب کمربندی ندارید داخل یک قالب معمولی را کیسه پلاستیک بکشید طوری که لبه های پلاستیک از قالب بیرون بزند و بعد راحت بتونید این لبه های پلاستیک رو بگیرید و کیک رو از قالب خارج کنید. بعد نیمی از فیلینگ موزی را کف قالب بریزید و با لیسک صاف کنید. بعد نیمی از فیلینگ وانیلی را روی لایه قبلی بریزید. بیسکوئیت ها را داخل شیر بزنید و یک لایه روی دسر بچینید. بعد با یک لایه خیلی نازک از فییلینگ موزی روی بیسکوئیت ها را بپوشانید این کار فقط برای پر کردن فاصله بین بیسکوئیت ها هست و هنوز باید بتوانید بیسکوئیت ها را ببینید. بعد یک لایه موز حلقه شده بچینید و بقیه فییلیینگ موزی را روی موزها بریزید و روی آن را صاف کنید. در آخر بقیه فیلینگ وانیلی را داخل قالب بریزید . قالب را اقلا چهارساعت و ترجیحا یک شب داخل فریزرر قرار دهید. وقتی کیک را از فریزر خارج کردید گوشه های پلاستیک یا کاغذ روغنی را بگیرید و کیک را از قالب خارج کنید و کیک را با خامه فرم گرفته، بیسکوئیت و حلقه های موز تزئین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  🍨 بستنی خیلی خیلی آسون کاملا انبه ای و خوشمزه 🍨 مواد لازم: انبه 2 عدد یک قوطی 400 گرمی شیرعسلی خامه 2 پاکت یا کلا 400 گرم در صورت تمایل 2 قطره رنگ زرد خوراکی @shirini71 🍨طرز تهیه: انبه ها را از فیله کنید یعنی گوشت انبه را از پوست آن جدا کنید بعد با غذاساز انبه ها را له کنید. اگه از غذاساز استفاده میکنید همه مواد را چند دقیقه داخل غذاساز خوب مخلوط کنید. یا میتونید با همزن دستی یا برقی چند دقیقه مواد را بزنید. بعد مواد را داخل یک ظرف مستطیل شکل در دار بریزید و اقلا 4 ساعت داخل فریزر قرار بدید. قبل از استفاده دو سه دقیقه بزارید بیرون فریزر بمونه بعد راحت میشه بستنی رو اسکوپ زد. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نهم مرداد ماه ۱۴۰۱🌟🌟 🌝صبحانه ۲۵گرم پنیر + ۱خیار و۱ گوجه +۲ کف دست نان سنگک +چای + یک شکلات تلخ(۵۰۰کالری) 🔴میان وعده یک مشت آجیل یا 2 عدد میوه 🌞ناهار سالاد بدون سس +۶ قاشق ته چین گوشت و بادمجان(۲۳۰کالری) 🔴میان وعده عصر یک فنجان شیر + دو عدد میوه یا یه تیکه کیک شکلاتی 🌚شام یک بشقاب سوپ شیر و جو+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید 🔵قبل ازخواب 1لیوان شیر با دو عدد خرما یا یک قاشق عسل @shirin71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
٣٨٠ گرم اب يا يك و نيم پيمانه ١-٢ ق غ سركه سيب apple cider vinegar ١ ق غ اب ليمو ترش تازه ١ ق چ دارچين ١ -٢ ق غ عسل نصف يك عدد سيب خرد شده ترجيحا سبز طرز تهيه: همه مواد رو با هم مخلوط كنيد و بعد نوش جون كنيد . بعدشم سيبا رو بخوريد. نكته: شما ميتونيد از چوب دارچين استفاده كنيد. ١/٤ ليمو رو كمى توى يك پارچ فشار بدين و بعد ليمو رو بندازين توى پارچ كنار چوب دارچين. بعد سيبا رو بريزيد توش پارچ رو پر از اب كنيد. بذارين حداقل يك ساعت بمونه . بعد توش سركه سيب رو بريزين و عسلم اينجا دلخواه. يه هم بزنين و نوش جان كنيد. اگر اينطورى كه گفتم درستش كنيداز صبح تا شب ميتونين راحت ٣ تا پارچ بخوريد. حواستون باشه، از ديتاكس ها به جاى اب اصلى استفاده نكنيد و اب رو هم جداگانه اما نه همزمان در كنارش در حد توانتون بنوشيد. فقط ده روز صبح به جاى چاى و ناشتا بنوشيد و تاثيرشو ببينيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بلغور ريز 1 ليوان سيب زميني آبپز شده 2 عدد پياز رنده شده 1 عدد تخم مرغ 1 عدد آرد 4 ق غ رب گوجه فرنگي 1 ق غ رب فلفل 1 ق غ نمك و پودر فلفل قرمز بميزان لازم پودر نعنا خشك 1 ق غ سيب زمينهاي ابپز رو پوستشو گرفته و رنده ميكنيم بلغور رو داخل ظرفي ريخته كمي نمك ريخته بعد 1 ليوان اب روش ريخته در ظرف رو گزاشته ميزاريم تا اب جذب بلغور بشه حالا در ظرفي سيب زميني رو ك همراه پياز رنده كرده ريخته و بلغور رو هم همراه نمك،فلفل،تخم مرغ،نعنا خشك و آرد و رب فلفل و رب گوجه مخلوط كرده با دست خوب ورز ميدهيم حالا اين مخلوط رو ب مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار داده داخل ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته از مواد اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده اگه ب دستتون چسبيد دستمون رو خيس ميكنيم و فرم ميدهيم و داخل ماهيتابه قرار داره هر دو طرفشو سرخ كرده بعد تو ظرف سرو قرار داده همراه ماست سير ميل فرماييد، Ashpazi_r_sh_sh @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند. پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس، فلفل دلمه‌ای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته می‌توانید استفاده نمایید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا