eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🌽 بهترين روش براي پخت ذرت، بخارپز، رُست و گريل کردن است؛ 🌽 ذرت زماني ميپزد که داغ شود؛ بنابراين، هيچ درجه حرارت خاصي براي پخت آن وجود ندارد. 🌽اين بار در هنگام پيک نيک، ظرف آب نمک را کنار بگذاريد و يک بلال خوشمزه و جديد تهيه کنيد. ميتوانيد يکي از شيوه هاي زير را انتخاب و بر اساس آن، بلال را تهيه کنيد؛ بلال را روي حرارت زياد قرار دهيد تا کباب شود سپس آن را به دلخواه کره اي، پنيري، خامه اي يا تنوري کرده و سرو کنيد. 🌽 بلال کره‌ای: 70 گرم کره + نمک + فلفل سیاه (پودر‌شده) 🌽 بلال خامه‌ای: 50 گرم سس مایونز + 50 گرم خامه + 1/4 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (پودر‌شده) + یک قاشق سوپ‌خوری گشنیز (پاک و خردشده) + 20 میلی‌لیتر آب‌لیموترش تازه + نمک و فلفل سیاه (پودرشده) 🌽 بلال پنیری: 70 گرم پنیر پارمزان (رنده‌شده) + نمک + فلفل سیاه (پودرشده) 🌽 بلال تنوری: 20 میلی‌لیتر آب‌لیموترش تازه + ½ قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا + ½ قاشق چای‌خوری آویشن (پودر‌شده) + 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون + نمک + فلفل سیاه (پودر‌شده)
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a ✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
👇👇 🍂آموزش نقاشی روی ماست😍 🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏 🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌 🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍 🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶 وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃‍♀جا نمونی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba @mivhe71😍😍 🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒 🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕 🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇 زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بهمراه انجام ورزشی🏄‍♀ 🍥🐌 سیزدهم مرداد ماه ۱۴۰۱🐌🍥 🍋ناشتا : 1 لیوان آب بخورید 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ + یک لیوان اب پرتقال 🍋چند حرکت ورزشی مخصوص اب کردن شکم و پهلو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک فنجان قهوه +یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 5 عدد پسته+یک عدد میوه فصل 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان اب 🍋ناهار : یک کاسه آبگوشت بدون چربی +ترشی به میزان خیلی خیلی کم 🍋عصرانه :یک عدد میوه +5 عدد مغز 🍋شام : یک کف دست نان+پنیر و 2 عدد گردو 🍋بعد از شام:یک لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 6 تا 8 لیوان آب میل شود. 🍋 نیم ساعت پیاده روی در روز حتما انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨📌 اگر سکنجبین توسط کاسنی و کمی گلاب تهیه شود اثرات مفید آن بیشتر هم خواهد شد و فواید زیادی برای افرادی که طبیعت گرم یا نفخ دارند به همراه خواهد داشت ✨📌 اما برای افرادی که از زخم معده رنج می برند ضرر دارد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستاي عزيزم،خوبيد؟ براتون اين املت خوشگل و خوشمزه رو آوردم ،اميدوارم ازش لذت ببريد. اول اينو بگم كه اگر ميخوايد املتتون مثل عكس برشته و طلايي باشه بايد توي فر بپزيد و در آخر يه كوچولوگريل رو روشن كنيد ولي در تابه با در بسته روي شعله ملايم هم ميتونيد بپزيدش اما اينجوري طلايي نميشه روش ولي در هر صورت خوشمزس😋 طرز تهيه: يك ق روغن در تابه بريزيد و يدونه كدوي بزرگ رو كه حلقه حلقه(ضخيم برش نزنيد) كرديد كمي تفت بديد تا نرم و يكم طلايي بشه.كدوها رو از تابه بيرون بياريدو يدونه پياز كوچيك كه خلالي كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه.حالا كدوها و نصف ليوان ذرت كنسروي يا پخته شده رو اضافه كنيد. پنج تا تخم مرغ رو در كاسه با نمك و فلفل مخلوط كنيد و به تا به اضافه كنيد و روي شعله يا داخل فر(صد و هفتاد و پنج درجه حدودا پانزده تا بيست دقيقه) بپزيد. ميتونيد در آخر پخت،كمي پنير موزارلا يا پنير_پيتزا هم روش بريزيد كه كاملا سليقه اي واختياريه. ashpazi_dostan ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این اندازه برا یه ماهیتابه به قطر ۲۰ سانت هستش به نسبت ماهیتابتون مواد رو کم و زیاد کنید . ۵ عدد تخم مرغ ۵ قاشق غذاخوری آرد و ۵ قاشق غذاخوری ماست سفت و یک پنس نمک و یک قاشق چایخوری پکینگ پودر و چند قطره زعفران دم کرده غلیظ رو با همزن زدم تا صاف و یکدست بشه ته ماهیتابه رو دوسه قاشق روغن ریختم و گذاشتم داغ شد نصف مواد رو ته ماهیتابه ریختم و ماهیتابه رو روی شعله پخش کن گذاشتم و روی درب ماهیتابه دم کنی گذاشتم و حرارت رو کم کردم تا خودش رو بگیره بعد کمی گردوی درشت خرد شده و پودر دارچین و زنجبیل رو مخلوط کردم روی مواد ماهیتابه ریختم و بعد باقی مواد رو روی گردوها ریختم و دوباره درب ماهیتابه رو با دم کنی گذاشتم تا خوب خودشو بگیره و بعد خاگینه رو برگردوندم تا طرف دیگش هم سرخ بشه و روش شهد خنک شده ریختم و گذاشتم چند جوش بزنه تا شربت جذب خاگینه بشه برا شربت هم ۲ لیوان شکر را با ۱ لیوان اب گذاشتم بجوشه و نصف لیوان گلاب و کمی هل و وانیل و زعفران و یه قاشق ابلیمو ریختم و از رو حرارت برداشتم و گذاشتم یخچال تا خنک بشه simin__nahani @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا