#روشهای_پخت_بلال
#بلال_مزه_دار
🌽 بهترين روش براي پخت ذرت، بخارپز، رُست و گريل کردن است؛ 🌽 ذرت زماني ميپزد که داغ شود؛ بنابراين، هيچ درجه حرارت خاصي براي پخت آن وجود ندارد.
🌽اين بار در هنگام پيک نيک، ظرف آب نمک را کنار بگذاريد و يک بلال خوشمزه و جديد تهيه کنيد. ميتوانيد يکي از شيوه هاي زير را انتخاب و بر اساس آن، بلال را تهيه کنيد؛ بلال را روي حرارت زياد قرار دهيد تا کباب شود سپس آن را به دلخواه کره اي، پنيري، خامه اي يا تنوري کرده و سرو کنيد.
🌽 بلال کرهای: 70 گرم کره + نمک + فلفل سیاه (پودرشده)
🌽 بلال خامهای: 50 گرم سس مایونز + 50 گرم خامه + 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز (پودرشده) + یک قاشق سوپخوری گشنیز (پاک و خردشده) + 20 میلیلیتر آبلیموترش تازه + نمک و فلفل سیاه (پودرشده)
🌽 بلال پنیری: 70 گرم پنیر پارمزان (رندهشده) + نمک + فلفل سیاه (پودرشده)
🌽 بلال تنوری: 20 میلیلیتر آبلیموترش تازه + ½ قاشق چایخوری پودر پاپریکا + ½ قاشق چایخوری آویشن (پودرشده) + 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون + نمک + فلفل سیاه (پودرشده)
🔴 #طلاعیه_مهم🔴
⚠️کانال #یت_الله_مجتهدی ا
فتتاح شد با کلی تنوع⚠️
🔶فرق #عُجب و #تکبر چیست⁉️
🔸فرق #حَسدو#حِرص چیست ⁉️
🔸#زن مظلوم در خانه،کیست⁉️
🔸#مرد مظلوم در خانه،کیست⁉️
♦️تاچهاندازهبای به #نماز_اول_وقت بهاءبدیم⁉️
♦️چرادعاها #مستجاب نمیشود⁉️
✍پاسخهای آیت الله در کانالشون👇
استاد: #زن بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق #مظلوم است، #مرد بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق #مظلوم است😔 #ادامه صوت👇😳
https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a
✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع #همسر_بد_اخلاق #سنجاق است در کانال☝️
#کانال_سفره_آرایی_افتتاح_شد👇👇
🍂آموزش نقاشی روی ماست😍
🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏
🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌
🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍
🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶
وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃♀جا نمونی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba
@mivhe71😍😍
🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒
🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕
🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇
زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
بهمراه #ویدئو انجام #حرکات ورزشی🏄♀
🍥🐌 سیزدهم مرداد ماه ۱۴۰۱🐌🍥
🍋ناشتا : 1 لیوان آب بخورید
🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ + یک لیوان اب پرتقال
🍋چند حرکت ورزشی مخصوص اب کردن شکم و پهلو
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک فنجان قهوه +یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 5 عدد پسته+یک عدد میوه فصل
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان اب
🍋ناهار : یک کاسه آبگوشت بدون چربی +ترشی به میزان خیلی خیلی کم
🍋عصرانه :یک عدد میوه +5 عدد مغز
🍋شام : یک کف دست نان+پنیر و 2 عدد گردو
🍋بعد از شام:یک لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 6 تا 8 لیوان آب میل شود.
🍋 نیم ساعت پیاده روی در روز حتما انجام شود.
@shirini71
#پیام_سلامتی
✨📌 اگر سکنجبین توسط کاسنی و کمی گلاب تهیه شود اثرات مفید آن بیشتر هم خواهد شد و فواید زیادی برای افرادی که طبیعت گرم یا نفخ دارند به همراه خواهد داشت
✨📌 اما برای افرادی که از زخم معده رنج می برند ضرر دارد
@shirini71
#املت_كدو_و_ذرت
#غذای_فوری
سلام دوستاي عزيزم،خوبيد؟
براتون اين املت خوشگل و خوشمزه رو آوردم ،اميدوارم ازش لذت ببريد.
اول اينو بگم كه اگر ميخوايد املتتون مثل عكس برشته و طلايي باشه بايد توي فر بپزيد و در آخر يه كوچولوگريل رو روشن كنيد ولي در تابه با در بسته روي شعله ملايم هم ميتونيد بپزيدش اما اينجوري طلايي نميشه روش ولي در هر صورت خوشمزس😋
طرز تهيه: يك ق روغن در تابه بريزيد و يدونه كدوي بزرگ رو كه حلقه حلقه(ضخيم برش نزنيد) كرديد كمي تفت بديد تا نرم و يكم طلايي بشه.كدوها رو از تابه بيرون بياريدو يدونه پياز كوچيك كه خلالي كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه.حالا كدوها و نصف ليوان ذرت كنسروي يا پخته شده رو اضافه كنيد. پنج تا تخم مرغ رو در كاسه با نمك و فلفل مخلوط كنيد و به تا به اضافه كنيد و روي شعله يا داخل فر(صد و هفتاد و پنج درجه حدودا پانزده تا بيست دقيقه) بپزيد.
ميتونيد در آخر پخت،كمي پنير موزارلا يا پنير_پيتزا هم روش بريزيد كه كاملا سليقه اي واختياريه.
ashpazi_dostan
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#خاگینه_تابه_ایی
#عصرونه
این اندازه برا یه ماهیتابه به قطر ۲۰ سانت هستش به نسبت ماهیتابتون مواد رو کم و زیاد کنید
.
۵ عدد تخم مرغ ۵ قاشق غذاخوری آرد و ۵ قاشق غذاخوری ماست سفت و یک پنس نمک و یک قاشق چایخوری پکینگ پودر و چند قطره زعفران دم کرده غلیظ رو با همزن زدم تا صاف و یکدست بشه
ته ماهیتابه رو دوسه قاشق روغن ریختم و گذاشتم داغ شد نصف مواد رو ته ماهیتابه ریختم و ماهیتابه رو روی شعله پخش کن گذاشتم و روی درب ماهیتابه دم کنی گذاشتم و حرارت رو کم کردم تا خودش رو بگیره
بعد کمی گردوی درشت خرد شده و پودر دارچین و زنجبیل رو مخلوط کردم
روی مواد ماهیتابه ریختم و بعد باقی مواد رو روی گردوها ریختم
و دوباره درب ماهیتابه رو با دم کنی گذاشتم تا خوب خودشو بگیره
و بعد خاگینه رو برگردوندم تا طرف دیگش هم سرخ بشه
و روش شهد خنک شده ریختم و گذاشتم چند جوش بزنه تا شربت جذب خاگینه بشه
برا شربت هم ۲ لیوان شکر را با ۱ لیوان اب گذاشتم بجوشه و نصف لیوان گلاب و کمی هل و وانیل و زعفران و یه قاشق ابلیمو ریختم و از رو حرارت برداشتم و گذاشتم یخچال تا خنک بشه
simin__nahani
@shirini71