eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋یه صبحانه خوشمزه😋 4 عدد تخم مرغ 20 گرم خامه صبحانه 2 گرم نمک 6 گرم شکر 2 برش ژامبون پخته شده 4 برش پنیر کره 🥚🍳 آماده سازی🥨🥖 زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. زرده های تخم مرغ را با خامه بزنید. سفیده تخم مرغ را با کمی نمک و شکر ضرب کنید تا حالت کف پیدا کنه . زرده ها را با سفیده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. در قابلمه کمی کره ذوب کنید و مخلوط تخم مرغ را بپزید. با درب بپوشانید. برش های ژامبون و پنیر را بگذارید. بگذارید تا بپزد تا پنیر ذوب شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 مواد لازم: آرد دو ليوان،شكر دو ليوان،آب دو ليوان،كره پنجاه گرم،روغن نصف ليوان،گلاب دو استكان،زعفران مقدارى( هرچى بيشتر بهتر)،هل يك و نصفى ق چ.آرد رو توى يه قابلمه ميريزيم با شعله ملايم تفت ميديم توى اين فاصله شكر آب و هل رو مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميديم تا اينكه جوش بياد وقتى جوش اومد حرارت رو خاموش ميكنيم و گلاب و زعفران رو اضافه ميكنيم و سر قابلمه ميذاريم تا زعفرون خوب رنگ بياره .وقتى كه آرد خوب تفت خورد و ديگه بوى خامى نداد البته فقط كافيه كه آرد فقط يكم تغيير رنگ بده زياد نبايد رنگش تغيير كنه.حالا آرد رو الك ميكنيم و تا آرد يكدست بشه و ديگه گلوله نباشه و دوباره به قابلمه برميگردونيم و حالا كره و روغن رو اضافه ميكنيم بعداز باز شدن كره و مخلوط شدن روغن با آرد شربت رو طى چند مرحله به آرد اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم زمانى كه ديگه از ديواره ظرف جدا شد حلوا آمادس و داخل ظرف بريزين و تزئين كنيد و نوش جان كنيد. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلواي_زعفروني 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 مواد لازم: آرد دو ليوان،شكر دو ليوان،آب دو ليوان،كره پنجاه گرم،روغن نصف ليوان
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 مواد لازم: آرد دو ليوان،شكر دو ليوان،آب دو ليوان،كره پنجاه گرم،روغن نصف ليوان،گلاب دو استكان،زعفران مقدارى( هرچى بيشتر بهتر)،هل يك و نصفى ق چ.آرد رو توى يه قابلمه ميريزيم با شعله ملايم تفت ميديم توى اين فاصله شكر آب و هل رو مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميديم تا اينكه جوش بياد وقتى جوش اومد حرارت رو خاموش ميكنيم و گلاب و زعفران رو اضافه ميكنيم و سر قابلمه ميذاريم تا زعفرون خوب رنگ بياره .وقتى كه آرد خوب تفت خورد و ديگه بوى خامى نداد البته فقط كافيه كه آرد فقط يكم تغيير رنگ بده زياد نبايد رنگش تغيير كنه.حالا آرد رو الك ميكنيم و تا آرد يكدست بشه و ديگه گلوله نباشه و دوباره به قابلمه برميگردونيم و حالا كره و روغن رو اضافه ميكنيم بعداز باز شدن كره و مخلوط شدن روغن با آرد شربت رو طى چند مرحله به آرد اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم زمانى كه ديگه از ديواره ظرف جدا شد حلوا آمادس و داخل ظرف بريزين و تزئين كنيد و نوش جان كنيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا