😋یه صبحانه خوشمزه😋
4 عدد تخم مرغ
20 گرم خامه صبحانه
2 گرم نمک
6 گرم شکر
2 برش ژامبون پخته شده
4 برش پنیر
کره
🥚🍳 آماده سازی🥨🥖
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. زرده های تخم مرغ را با خامه بزنید. سفیده تخم مرغ را با کمی نمک و شکر ضرب کنید تا حالت کف پیدا کنه . زرده ها را با سفیده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
در قابلمه کمی کره ذوب کنید و مخلوط تخم مرغ را بپزید. با درب بپوشانید.
برش های ژامبون و پنیر را بگذارید. بگذارید تا بپزد تا پنیر ذوب شود.
@shirini71
#حلواي_زعفروني
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
مواد لازم: آرد دو ليوان،شكر دو ليوان،آب دو ليوان،كره پنجاه گرم،روغن نصف ليوان،گلاب دو استكان،زعفران مقدارى( هرچى بيشتر بهتر)،هل يك و نصفى ق چ.آرد رو توى يه قابلمه ميريزيم با شعله ملايم تفت ميديم توى اين فاصله شكر آب و هل رو مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميديم تا اينكه جوش بياد وقتى جوش اومد حرارت رو خاموش ميكنيم و گلاب و زعفران رو اضافه ميكنيم و سر قابلمه ميذاريم تا زعفرون خوب رنگ بياره .وقتى كه آرد خوب تفت خورد و ديگه بوى خامى نداد البته فقط كافيه كه آرد فقط يكم تغيير رنگ بده زياد نبايد رنگش تغيير كنه.حالا آرد رو الك ميكنيم و تا آرد يكدست بشه و ديگه گلوله نباشه و دوباره به قابلمه برميگردونيم و حالا كره و روغن رو اضافه ميكنيم بعداز باز شدن كره و مخلوط شدن روغن با آرد شربت رو طى چند مرحله به آرد اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم زمانى كه ديگه از ديواره ظرف جدا شد حلوا آمادس و داخل ظرف بريزين و تزئين كنيد و نوش جان كنيد.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلواي_زعفروني 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 مواد لازم: آرد دو ليوان،شكر دو ليوان،آب دو ليوان،كره پنجاه گرم،روغن نصف ليوان
#حلواي_زعفروني
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
مواد لازم: آرد دو ليوان،شكر دو ليوان،آب دو ليوان،كره پنجاه گرم،روغن نصف ليوان،گلاب دو استكان،زعفران مقدارى( هرچى بيشتر بهتر)،هل يك و نصفى ق چ.آرد رو توى يه قابلمه ميريزيم با شعله ملايم تفت ميديم توى اين فاصله شكر آب و هل رو مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميديم تا اينكه جوش بياد وقتى جوش اومد حرارت رو خاموش ميكنيم و گلاب و زعفران رو اضافه ميكنيم و سر قابلمه ميذاريم تا زعفرون خوب رنگ بياره .وقتى كه آرد خوب تفت خورد و ديگه بوى خامى نداد البته فقط كافيه كه آرد فقط يكم تغيير رنگ بده زياد نبايد رنگش تغيير كنه.حالا آرد رو الك ميكنيم و تا آرد يكدست بشه و ديگه گلوله نباشه و دوباره به قابلمه برميگردونيم و حالا كره و روغن رو اضافه ميكنيم بعداز باز شدن كره و مخلوط شدن روغن با آرد شربت رو طى چند مرحله به آرد اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم زمانى كه ديگه از ديواره ظرف جدا شد حلوا آمادس و داخل ظرف بريزين و تزئين كنيد و نوش جان كنيد.
@shirini71
#ماهی_کباب
🌟🌟🌟🌟🌟
فیله های ماهی(من از قزل آلا استفاده کردم) رو با روغن زیتون نمک فلفل آویشن زنجبیل پودرسیر و دارچین کاملا مزه دار کردم حدود یک ساعتی موند.گذاشتمشون لای توری و کباب کردم.روی اجاق هم میتدنین کباب کنین ولی روی ذغال ی چیزدیگس
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#آبغوره_خانگی
روز بخیر بچه ها 🙋تقریبا اخرهای فصل ابغوره گیریه تهیه ی آبغوره در خونه خیلی راحته و مقرون به صرفه ست وخیالت هم از بهداشتی بودن راحته تا دیر نشده دست بکار بشید و آبغوره طبیعی و خالص خونگی تهیه کنید چون آبغوره خیلی در آشپزی کاربرد داره.
بهترین غوره برای آبگیری اونایی هستن که درشتن چون خیلی آبدار هستن ،
طرز تهیه:
اول غوره رو پاک میکنیم بعد میشوریم و روی پارچه پهن کرده تا خوب آبش بره اگر خشک نشه ولی داشته باشه غوره کپک میزنه.
هر بارمقداری از غوره در مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم همینکه که غوره ها له شدن کافیه .
حالاغوره ی میکس شده رو با صافیکه توریش خیلی ریزه صافش میکنیم باب وسیله یک کیسه نخی میتونید غوره میکس شده را داخل کیسه ریخته واجازه بدید تاصاف شده واب وتفاله ازهمه جدا بشه
،سپس آبغوره رو روی حرارت میزاریم تا یه جوش بخوره درحد یک جوش خوردن ،نذارید زیاد بجوشه .،کف که موقع جوشیدن روش جمع میشه میگریم از روی حرارات برداشته اگر نیاز به صاف کردن مجدد داشت صافش کتید...معمولا نیاز نداره ولی اگر کف روش خوب نکرفتید دوباره صافش کنید ..در بطری های شیشه ای خشک و تمیز ریخته شیشه حتما باید خشک باشن....دوستان آب باعث کپک زدن غوره میشه پس هیچ آبی نباید داخل آبغوره باشه .بعضی از دوستان آب غوره رامیگرن وجلوی آفتاب میزارن من این روش امتحان نکردم اطلاعی ازش ندارم .بعضی نمک میزن که من نمیزنم معتقدم نمک به مرور خاصیت غوره را ازبین میبره بخصوص برای کسانی که فشار خون دارن نباید نمک اضافه کرد
البته میتونید بدین بیرون تا آبغوره رو بگیرن و بعد تو خونه صافش کنید و باقی مراحل. انجام بدید .من توصیه میکنم با دستگاه آبمیوه گیری خانگی اینکار نکنید چون به دستگاه فشار میاد وخراب میشه
@shirini71