5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه 👇
مواد لازم:
قارچ
پیاز
جعفری خورد شده
نمک و ادویه
گوجه فرنگی
موزارلا رنده شده
میشه از گوشت چرخ کرده هم استفاده کرد بعد از اضافه کردن پنیر فقط یک تفت بدید و خاموش کنید
دستور واضح و با صدا داخل کلیپ هستش حتما گوش بدید😍
#کلیپ_تصویری
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر ذغالی
.
.برگر ذغالی
گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
پودر پیاز یک قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری سس خردل
نمک یک قاشق مرباخوری
تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم آب پیاز رو حتما بگیرید در غیر اینصورت برگرا وا میرن و طعم کباب کوبیده میگیره.
پودر سوخاری برای نیم کیلو ۱ قاشق کافیه که برگرا جمع نشن. اگر زیاد بریزید خشک میشه.
برگر باید خوش نمک باشه در غیر اینصورت طعمش دلچسب نمیشه.
برگرای خارجی از گوشت گوساله به تنهایی آماده میشه اما میتونید گوشت میکس گوسفند و گوساله استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و با یه دونه تخم مرغ:
مواد لازم:
📍250 گرم زردالو
20 گرم کره
1 ق غ شکر
📍1 عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل شکری
شکر 60 گرم
50 میلیلیتر روغن مایع
100 میلیلیتر شیر
160 گرم آرد
8 گرم بکینگ پودر