#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_سوم آبان ماه ۱۴۰۱💗💗
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
@shirini7
#پیام_سلامتی
شلغم دارای مزاج گرم و معتدل بوده و ضمن خاصیت صاف کنندگی سینه، برای مبتلایان به سرفه نیز مفید است.
از آنجایی که شلغم نفاخ و دیرهضم میباشد بهتر است آن را با آویشن یا زیره مصرف کنید.
@shirini71
#اسموتی_شاتوت_کلمقرمز
#کمپوت_شاتوت
شاتوت: ½ پیمانه (تازه یا یخزده)
شیرهدلخواه: 1 قاشقسوپخوری
(جایگزین: عسلارگانیک)
#اسموتی
موز یخزده و خردشده: 2 عدد
شیربادام: 240 میلیلیتر
(جایگزین: شیردلخواه)
پودر خشکشده کلمقرمز: 1 قاشقچایخوری
کرهبادامدرختی: 2 قاشقسوپخوری
(قابل جایگزینی با کرهدانهی دلخواه)
#طرز_تهیه_کمپوت_شاتوت
شاتوت و شیرینکننده دلخواه رادر شیرجوش ریخته وروی شعله متوسط گذاشته تا بجوشد و نرمشود
وسپس کنارگذاشته تا کاملاسردشود
#طرز_تهیه_اسموتی
همهی مواد اسموتی را دربِلِندر پرسرعت ریخته و کاملا بِلِند میکنیم
(درصورت دلخواه کمی خامهی نارگیل فرمگرفته یا خامهی دلخواه نیز به مواد اسموتی افزوده و مخلوط می کنیم)
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#زرشك_پلو_با_رول_مرغ_شكم_پر!!
👩🍳مواد لازم
#رول_مرغ
سینه مرغ: 3 عدد
زرشک سرخ شده (می توانید پسته و خلال بادم اضافه كنيد): 3 قاشق غذاخورى
زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
ادویه جات مرغ: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
پول بیبر: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چايىخورى
#سس
پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی رنده شده: 3 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخورى
آب زعفران: 3 قاشق غذاخورى
آب پرتقال: 1/3 ليوان
قند: 1-2 عدد (اختیاری)
گاليلابلانكا سبزيجات: 1 عدد
کره: 1 قاشق غذاخورى
زردچوبه: 1/2 قاشق غذاخورى
نمک و فلفل برای چشیدن
#برنج
برنج: 2 پيمانه (آبكش شده)
سیب زمینی رنده شده (آبش گرفته بشه): 2 عدد
آب زعفران: 4 پیمانه
نمک براى طعم
زرشک سرخ شده برای تزیین
#طرز_تهیه
اول سينه ى مرغ تميز شده را ميكوبيد تا كمى نازك بشن! بعد درون ظرفى جدا سينه ى مرغ را با تمام ادويه هاى ذكر شده مزه دار ميكنيد و همونجور كه توى ويديو نشان داده شده روى پلاستيك سلفون پهن ميكنيد!! زرشك تفت داده شده را به صورت يك نوار روى مرغ ها ميچينيد و بعد با توجه به ويديو مرغ را رول ميكنيد و گوشه هاى رولتون را خوب ميبنديد و ميذاريد توى فريزر ١ ساعت بمونه! در اين حين سس مرغ را آماده ميكنيد!
اول پیاز با زردچوبه رو تفت بدید
بعد گوجه و رب رو سرخ کنید،بعد که مواد کامل سرخ شدند بقیه موادی که بالا ذکر شدند رو با کمی آب که اضافه کردید میزارید تا با دمای پایین سس جا بیفته.مرغ رو از فریزر در بیارید و کمی آرد روی اون بپاشید و حالا سرخ کنید؛خوب که همه طرف اون سرخ شد داخل سس قرار بدید و بگذارید ۱ ساعت کامل داخل سس در دمای کم بپزه و جا بیفته.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#ماست_بورانی_بادمجون
گیلان متشکل از هزاران منطقه که هر منطقه تنوع غذاهای خودشو داره برای همینه که معروف به متنوع ترین خوراکی ها در دنیا شده
ماست بورانی
بادمجون سه عدد
سیر دو حبه
نمک و فلفل به اندازه لازم
نعناع یا خالیواش خشک یک ق.غ
ماست یک کاسه یا یه ماست سایز کوچک
نعناع یا درار شمالی یک ق.چ
گردو هم خيلي كم چون بادمجون داخلش
نکته یک ماست بورانی خوب هم اینه که دونه های بادمجون رو هم بگیرین که تلخ نشه🙏
و نکته بعدی اگه ماست پر چرب باشه بی نهایت خوشمزه تر میشه😉😉😉
و اينكه بادمجون بايد كبابي باشه تا اون طعم دوديش تو چاشني بمونه😉