eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 آبان ماه ۱۴۰۱💗💗 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری) @shirini7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شلغم دارای مزاج گرم و معتدل بوده و ضمن خاصیت صاف کنندگی سینه، برای مبتلایان به سرفه نیز مفید است. از آنجایی که شلغم نفاخ و دیرهضم می‌باشد بهتر است آن را با آویشن یا زیره مصرف کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شاتوت: ½ پیمانه (تازه یا یخزده) شیره‌دلخواه: 1 قاشق‌سوپ‌خوری (جایگزین: عسل‌ارگانیک) موز یخزده و خردشده: 2 عدد شیربادام: 240 میلی‌لیتر (جایگزین: شیردلخواه) پودر خشک‌شده کلم‌قرمز: 1 قاشق‌چای‌خوری کره‌بادام‌درختی: 2 قاشق‌سوپ‌خوری (قابل جایگزینی با کره‌‌دانه‌ی دلخواه) شاتوت و شیرین‌کننده دل‌خواه رادر شیرجوش ریخته وروی شعله متوسط گذاشته تا بجوشد و نرم‌شود وسپس کنارگذاشته تا کاملا‌سرد‌شود همه‌ی مواد اسموتی را دربِلِندر پرسرعت ریخته و کاملا بِلِند می‌کنیم (درصورت دل‌خواه کمی خامه‌ی نارگیل فرم‌گرفته یا خامه‌ی دلخواه نیز به مواد اسموتی افزوده و مخلوط می کنیم) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
!! 👩‍🍳مواد لازم سینه مرغ: 3 عدد زرشک سرخ شده (می توانید پسته و خلال بادم اضافه كنيد): 3 قاشق غذاخورى زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا: 1 قاشق چایخوری ادویه جات مرغ: 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری پول بیبر: 1 قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق چايىخورى پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ گوجه فرنگی رنده شده: 3 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخورى آب زعفران: 3 قاشق غذاخورى آب پرتقال: 1/3 ليوان قند: 1-2 عدد (اختیاری) گاليلابلانكا سبزيجات: 1 عدد کره: 1 قاشق غذاخورى زردچوبه: 1/2 قاشق غذاخورى نمک و فلفل برای چشیدن برنج: 2 پيمانه (آبكش شده) سیب زمینی رنده شده (آبش گرفته بشه): 2 عدد آب زعفران: 4 پیمانه نمک براى طعم زرشک سرخ شده برای تزیین اول سينه ى مرغ تميز شده را ميكوبيد تا كمى نازك بشن! بعد درون ظرفى جدا سينه ى مرغ را با تمام ادويه هاى ذكر شده مزه دار ميكنيد و همونجور كه توى ويديو نشان داده شده روى پلاستيك سلفون پهن ميكنيد!! زرشك تفت داده شده را به صورت يك نوار روى مرغ ها ميچينيد و بعد با توجه به ويديو مرغ را رول ميكنيد و گوشه هاى رولتون را خوب ميبنديد و ميذاريد توى فريزر ١ ساعت بمونه! در اين حين سس مرغ را آماده ميكنيد! اول پیاز با زردچوبه رو تفت بدید بعد گوجه و رب رو سرخ کنید،بعد که مواد کامل سرخ شدند بقیه موادی که بالا ذکر شدند رو با کمی آب که اضافه کردید میزارید تا با دمای پایین سس جا بیفته.مرغ رو از فریزر در بیارید و کمی آرد روی اون بپاشید و حالا سرخ کنید؛خوب که همه طرف اون سرخ شد داخل سس قرار بدید و بگذارید ۱ ساعت کامل داخل سس در دمای کم بپزه و جا بیفته. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گیلان متشکل از هزاران منطقه که هر منطقه تنوع غذاهای خودشو داره برای همینه که معروف به متنوع ترین خوراکی ها در دنیا شده ماست بورانی بادمجون سه عدد سیر دو حبه نمک و فلفل به اندازه لازم نعناع یا خالیواش خشک یک ق.غ ماست یک کاسه یا یه ماست سایز کوچک نعناع یا درار شمالی یک ق.چ گردو هم خيلي كم چون بادمجون داخلش نکته یک ماست بورانی خوب هم اینه که دونه های بادمجون رو هم بگیرین که تلخ نشه🙏 و نکته بعدی اگه ماست پر چرب باشه بی نهایت خوشمزه تر میشه😉😉😉 و اينكه بادمجون بايد كبابي باشه تا اون طعم دوديش تو چاشني بمونه😉