eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به       1کیلو شکر    900گرم جوهر لیمو   1ق م آب        حدود3 پيمانه دانه هل     تعدادی به را می شوئیم و خشک می کنیم. سپس چهارقاچ کرده و هسته هایش را می گیریم به شکل دلخواه خرد  می کنیم. سپس  به را درون قابلمه ریخته و با مقداري آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و کمی آبپز شود. (این مرحله اختیاری است، یعنی می توان بدون آبپز کردن به آن را مستقیم داخل شربت ریخت، ولی اگر به را به قطعات درشت خرد کرده باشیم، مرحله آبپز کردن و نرم شدن حتماً بایستی صورت پذیرد)سپس شکر را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آن حل بشود و شکر قوام بیاید. بعد جوهر لیمو را درون مقدار کمی آب حل می کنیم و به قابلمه می افزائیم. بعد حرارت را ملایم می کنیم و یک دمکنی یا دستمال روی در قابلمه قرار می دهیم. این جوشیدن ملایم با دمکنی و درون شربت غلیظ سبب خواهد شد که رنگ مربا قرمز شود. وقتی مربا روی حرارت به غلظت مناسب رسید (البته این مربا بایستی حتماً غلیظ باشد) به مدت 24 ساعت بهتر است درون قابلمه باقی بماند وقتی مربا سرد شد داخل ظرفاي در دار ريخته و جاي خنك نگه ميداريم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انار دان شده.    250 گرم رب انار ترش.   1 ق غ نبات.   1 تکه انارها را به صورت یکدست دان می کنیم و تمام قسمت های سفید رنگ بین دانه های انار را جدا می کنیم. در ادامه دانه های انار را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم. انار له شده را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب انار شروع به حباب شدن کند، سپس نسبت به ذائقه خود یک تکه نبات اضافه می کنیم. مواد را به صورت متداوم هم بزنیم تا به غلظت مناسب برشد. زمانی که ترشک غلیظ شد، رب انار را اضافه می کنیم میزاریم کمی بجوشه از رو حرارت برداشته در نهایت اجازه می دهیم ترشک خنک شود، سپس آنرا سرو می کنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انبه لایه اول بیسکویت رو با کره مخلوط کردم و داخل یخچال گذاشتم لایه دوم پنیر خامه ایی و خامه صبحانه رو با کمی شکر مخلوط کردم و یک پیاله انبه خورد شده بهش اضافه کردم و مجدد داخل یخچال گذاشتم برای لایه رویی هم انبه رو له کردم و کمی ژلاتین بنماری شده بهش اضافه کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم ۲ پیمانه بستنی وانیلی ۱ پیمانه شیر ۱/۳ پیمانه شکلات چیپسی یا انواع مختلف شکلات ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ♨️طرزتهیه 🔹️برای شروع شیر، شکلات چیپسی و پودر کاکائو رو داخل مخلوط کن بریزین. و مخلوط کن رو چند پالس بزنین تا مواد با هم مخلوط بشن. 🔹️دقت کنین که داخل این میلک شیک خرده های ریز شکلات احساس میشه پس در صورتی که دوست ندارین شکلات زیر دندونتون بیاد شکلات چیپسی رو حذف کنین. 🔹️حالا بستنی رو اضافه کنین و باز مخلوط کن رو یکی دو پالس بزنین تا بستنی کاملا داخل مایه حل بشه. 🔹️دیگه میلک شیک حاضره و باید سریعا تا حالت کرمی و پفی خودش رو از دست نداده سروش کنیم. 🔹️پس میلک شیک رو داخل لیوان بریزین.با خامه ی اسپری ای یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین تزیینش کنین. حالا میلک شیک خوشمزه تون رو نوش جون کنین…😘 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک پرتقالی(رسپی نجمه جون) مواد لازم 👇 تخم مرغ 5 عدد ارد دو لیوان فرانسوی و نصف بکینگ پودر 2 ق م روغن مایع نصف لیوان فرانسوی اب پرتقال طبیعی یا صنعتی 1 لیوان فرانسوی شکر ۱ لیوان فرانسوی زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده رو داخل ظرفی بریزین و با لیسک هم بزنید بعد سفیده رو فرم بدید ، شکر را به صورت بارانی به سفیده اضافه کنید تا مثل خامه فرم بگیرد و سفت شود ، بعد  زرده رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ،‌ سپس  اب پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید در حین ، همزدن روغن رو به مواد اضافه کنید و به همزدن خود ادامه دهید ، سپس دور گیری کنید و بالیسک کمی هم بزنید تا بوی نامطبوع تخم مرغ گرفته شود. حالا ارد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و الک کنید و بالیسک به حالت زیر و رو هم بزنید در مرحله سوم (پایانی) بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید به صورت دورانی تا گلوله های ارد در ان باقی نماند سپس قالب مورد نظر را چرب کنید ، برای قالب. ها شارلوت ، میان تهی ، کیک عصرونه میتونید از روغن جداکننده یا ارده استفاده کنید . حالا مواد رو داخل قالب مورد نظر ریخته و سریعا درون فر از قبل گرم شده میگذاریم به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه سپس کیک را از قالب در میاریم و میگذاریم در دمای محیط سرد شود و یک پارچه نازک روی کیک میزاریم تا خشک نشود ، سپس سس را آماده میکنیم سس باید ولرم باشه ، یعنی طوری که انگشتمون رو داخلش بزنیم نسوزه ولی داغی ش احساس بشود. سپس روی کیک میریزیم  نوش جان🌹 @shirini71