eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انبه لایه اول بیسکویت رو با کره مخلوط کردم و داخل یخچال گذاشتم لایه دوم پنیر خامه ایی و خامه صبحانه رو با کمی شکر مخلوط کردم و یک پیاله انبه خورد شده بهش اضافه کردم و مجدد داخل یخچال گذاشتم برای لایه رویی هم انبه رو له کردم و کمی ژلاتین بنماری شده بهش اضافه کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم ۲ پیمانه بستنی وانیلی ۱ پیمانه شیر ۱/۳ پیمانه شکلات چیپسی یا انواع مختلف شکلات ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ♨️طرزتهیه 🔹️برای شروع شیر، شکلات چیپسی و پودر کاکائو رو داخل مخلوط کن بریزین. و مخلوط کن رو چند پالس بزنین تا مواد با هم مخلوط بشن. 🔹️دقت کنین که داخل این میلک شیک خرده های ریز شکلات احساس میشه پس در صورتی که دوست ندارین شکلات زیر دندونتون بیاد شکلات چیپسی رو حذف کنین. 🔹️حالا بستنی رو اضافه کنین و باز مخلوط کن رو یکی دو پالس بزنین تا بستنی کاملا داخل مایه حل بشه. 🔹️دیگه میلک شیک حاضره و باید سریعا تا حالت کرمی و پفی خودش رو از دست نداده سروش کنیم. 🔹️پس میلک شیک رو داخل لیوان بریزین.با خامه ی اسپری ای یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین تزیینش کنین. حالا میلک شیک خوشمزه تون رو نوش جون کنین…😘 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک پرتقالی(رسپی نجمه جون) مواد لازم 👇 تخم مرغ 5 عدد ارد دو لیوان فرانسوی و نصف بکینگ پودر 2 ق م روغن مایع نصف لیوان فرانسوی اب پرتقال طبیعی یا صنعتی 1 لیوان فرانسوی شکر ۱ لیوان فرانسوی زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده رو داخل ظرفی بریزین و با لیسک هم بزنید بعد سفیده رو فرم بدید ، شکر را به صورت بارانی به سفیده اضافه کنید تا مثل خامه فرم بگیرد و سفت شود ، بعد  زرده رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ،‌ سپس  اب پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید در حین ، همزدن روغن رو به مواد اضافه کنید و به همزدن خود ادامه دهید ، سپس دور گیری کنید و بالیسک کمی هم بزنید تا بوی نامطبوع تخم مرغ گرفته شود. حالا ارد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و الک کنید و بالیسک به حالت زیر و رو هم بزنید در مرحله سوم (پایانی) بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید به صورت دورانی تا گلوله های ارد در ان باقی نماند سپس قالب مورد نظر را چرب کنید ، برای قالب. ها شارلوت ، میان تهی ، کیک عصرونه میتونید از روغن جداکننده یا ارده استفاده کنید . حالا مواد رو داخل قالب مورد نظر ریخته و سریعا درون فر از قبل گرم شده میگذاریم به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه سپس کیک را از قالب در میاریم و میگذاریم در دمای محیط سرد شود و یک پارچه نازک روی کیک میزاریم تا خشک نشود ، سپس سس را آماده میکنیم سس باید ولرم باشه ، یعنی طوری که انگشتمون رو داخلش بزنیم نسوزه ولی داغی ش احساس بشود. سپس روی کیک میریزیم  نوش جان🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان فتیر شیر ۱ لیوان روغن مایع ۱/۳لیوان (مایه خمیر ۱ق غذاخوری شکر ۱ق غذاخوری،باهم مخلوط بشه با ۳/۴لیوان آب گرم تو ظرف دربسته میذاریم بمدت ۷دقیقه تا فعال بشه ) زردچوبه ۱ ق چایخوری نمک‌ ۱ ق مرباخوری زرده و کنجد واسه رومال یه زرده کافیه واسه این مقدار آرد ۴ونیم پیمانه (البته مقدار آرد تقریبیه ممکنه بیشتر لازم باشه) شیر، روغن ، نمک ، و زردچوبه رو خوب باهم مخلوط میکنیم .ومقداری از آرد رو اضافه کرده هم میزنیم وقتی مایه خمیرمون فعال شد به موادمون اضافه میکنیم و تاجایی آرد اضافه میکنیم تا یه خمیر لطیف داشته باشیم چسبندگی خمیر رو باورز دادن بگیرین ارد اضافه سفت میکنه خمیرو از خمیر چونه های دلخواه میگیریم و استراحت میدیم تا حجم بگیره بعد یه مقدار بادست تخت میکنیم رومال میزنیم نقش دلخواهو میندازیم(من به زردم ی مقدار گلاب هم میزنم میتونید بار هم بزنید * و بعد تو فر بادمای ۱۶۰درجه به مدت ۱۰دقیقه تا یه ربع اجازه میدیم پخت بشه درآخر گیریل هم میزنیم ک رویه ش خوشرنگ بشه ‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍷 😋 🔸به ازای یک کیلو زرشک، یک و نیم لیتر آب بریزید و بیست و چهار ساعت در یخچال بذارید و بعد توی مخلوط کن بریزید بعد از ریختن توی مخلوط کن، سه بار از صافی عبور بدید و کمی نمک اضافه کنید و حداقل یکساعت تو یخچال بذارید ♦️در صورت تمایل علاوه بر نمک از گلپر هم می تونید استفاده کنید. (وقتی تو یخچال میره شفاف تر و خوشرنگ تر هم میشه) اگه بخواید مدت طولانی نگهداری کنید بعد از صاف کردن بجوشونید ♥ღ꧁ @shirini71ღ♥ ‍‌‎‎‌‎‌‌‎‍‌‎‎‌‎‌‌‎‌‌‍‍‌‎ ‍‌‎‎‌‎‌‌‎‍‌‎‎‌