هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چرا بایدخیار بخوریم؟🧐
#آیا میدانستید ران مرغ ضد سرطان هست؟😳🌺
#آیا مصرف اسفناج با ماست ممنوع هست؟🤓🧐😱
# کدوم مواد غذایی باعث کنترل اشتها میباشد!🙄🤔😋
#کدوم مواد باعث رفع سیاهی دورچشم میشود؟!!!🌸🌺
💥جواب سولات خودتون در این کانال پیدا کنید👇👇👇👇👇😍😍😍
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
@MajalePezeshki71
#دمی_باقلا 🍛 😋
▫️برنج - ۲ و ۱/۳ پ
▫️نمک – ب.م.ل
▫️باقلا زرد خشک ۱پ
▫️زردچوبه ۱ ق.چ
▫️پیازداغ ۱۵ گ
▫️کره ۸۰ گ
▫️روغن مايع ب.م.ل
🔸برنج را به همراه کمی نمک، از ۳ ساعت قبل و باقلا را از ۸ ساعت قبل جداگانه خیس کنید سپس هنگام پخت آبِ روی آنها را خالی کنید.
در قابلمه ای، باقلا را با مقداری آب جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد سپس در آبکش بریزید (هنگام جوشیدن، کفِ روی آن را با قاشق جمع کنید و دور بریزید).
زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن کاملاً تفت دهید سپس پیازداغ را بیافزایید، مخلوط کنید و پس از ۵۰ تا ۶۰ ثانیه آن را از روی حرارت بردارید.
باقلا، کره، نیمی از مخلوط پیازداغ و ۵ پیمانه آب را به برنج بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید و آبِ برنج کاملاً تبخیر شود (هنگام پخت، یکی دو بار آن را هم بزنید). وقتی آبِ برنج تبخیر شد درِ قابلمه را بگذارید تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزد و دم بکشد. بعد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و بقیه پیازداغ را با کمی از پلو مخلوط کنید و روی آن ریخته و سرو کنید.
♦️زمان پخت باقلازرد متفاوت است. بنابراین بهتر است جداگانه پخته یا نیمپز شود
@shirini71
#قهوه با پشمک☕️
مواد لازم:
2 فنجان اسپرسو
1/2 لیوان شیر
یک اسکوپ بستنی وانیلی
پشمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر را داخل لیوان ریخته پشمک را به مقداری که از سر لیوان کمی بزرگتر باشد به صورت توپ در می آوریم . از وسط آن یک چوب باریک رد کرده دو سر چوب را روی ایوان قرار می دهیم به طوری که پشمک وسط دهانه لیوان قرار گیرد. سپس اسپرسو را آهسته روی پشمک می ریزیم. مخلوط را هم زده و سرو میکنیم😍
@shirini71
#دسر_کشکول
شیر 1 لیتر
آرد 3قاشق سوپ خوری
شکر 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
اسانس موز 4قطره
همه مواد رو روی گاز هم زده مثل فرنی شود بعد ته ظرف رو یک لایه موز حلقه شده چیده وگردو میریزیم واز مایع کشکول روش میریزیم در یخچال گذاشته..
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کلوچه_سیب
🍎🍎🍎🍎🍎🍎
مواد لازم
آرد 300 گرم
تخم مرغ یک عدد کامل و یک عدد زرده برای رومال زدن کلوچه
شکر نصف لیوان(۱۲۰ گرم)
روغن مایع یک سوم لیوان(۷۰گرم)
ماست یک سوم لیوان(۸۰گرم)
وانیل یکچهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق م(۵گرم)
سیب ۲عدد
دارچین به میزان دلخواه
🍎🍎🍎🍎🍎
مواد به دمای محیط برسه تخم مرغ و شکر رو ۳_۴ دقیقه با همزن زدم،وانیل ریختم،روغن مایع و ماست رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم.ارد و بکینگ پودر رو مخلوط کردم الک کردم ک کم کم داخلش ریختم. خمیر ورز دادن نمیخاد،آرد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه،البته اگه کمی چسبنده بود ایرادی نداره با استراحت رفع میشه.نیم ساعت استراحت داخل یخچال قرار دادم.
سیب رو پوست گرفتم و رنده ریز کردم،دارچین اضافه کردم و کمی شکر در حد یکی دو قاشق،بعد روی حرارت قرار دادم تا آب سیب گرفته بشه و بعد از حرارت برداشتم و کنار قرار دادم تا از دما بیفته،از خمیر به اندازه دلخواه برداشتم،من هر کدوم رو ۵۰گرمی برداشتم، سایز دست خودتون هستش،کف دست پهن کردم و مواد میانی قرار دادم و جمع کردم و بعد کمی پهن کردم.
داخل سینی با فاصله چیدم، رومال دلبخواهی هست،که من یک عدد زرده تخم مرغ همراه کمی دارچین مخلوط کردم و رومال زدم.با چنگال هم روش طرح انداختم
فر رو از قبل روشن کردم، داخل فر۱۷۰درجه۲۰تا۲۵ دقیقه قرار دادم.دمای فرها فرق داره حتما چک کنید ..
پ ن: میتونید داخل مواد میانی از گردوی ریز خرد شده هم استفاده کنید کلا مواد میانی نوع و اندازه دست خودتونه و هر چیز دیگه ای رو میتونید جایگزین کنید
❤نوش جان❤
@shirini71