#سالاد_سیب_زمینی_با_سس_رنچ_رژیمی
👩🍳مواد لازم
800 گرم سیب زمینی آبپز شده و مکعبی خرد شده
8 عدد تخم مرغ آب پز شده و حلقه ای خرد شده
2 قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده
مواد سس👇
2 لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده
2 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده یا شوید خشک
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
3 حبه سیر رنده شده یا مقداری پودر سیر
1/4 لیوان پیاز ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
#طرز_تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و مکعبی خرد کنید(فقط زمان پخت نباید زیاد باشد تا سیب زمینی خیلی نرم نشوند،حدود 5_10 دقیقه )سپس در یک کاسه تمام مواد سس را مخلوط کنید تا کامل با هم ترتیب شوند،بعد سیب زمینی خنک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا به سس آغشته شوند بعد تخم مرغ پخته و اسلایس شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و در آخر پیازچه خرد شده و فلفل سیاه را روی سالاد بپاشید .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#سس_تاتزیکی
👩🍳موادلازم
2 حبه سیر تازه له شده
1 خیار ا ، خیلی ریز خرد شده یا رنده شده
2-3 قاشق غذاخوری شوید تازه ، خرد شده
1 1/4 فنجان ماست یونانی ساده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 لیمو تازه ، آبدار
1 قاشق چایخوری پوست لیمو
نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده .
@shirini71
🍰کیک بستنی ژله اي😍
✔️مواد لازم
کیک از هر نوع که دلتون بخواد مثلا میتونه کیک اسفنجی باشه کیک صبحانه باشه یا حتی شیرینی تر باشه
بستنی وانیلی یک کیلو
میوه به میل خودتان من شلیل استفاده کردم شش عدد
ژله پرتغال یک بسته
🍰طرزتهیه
ابتدا بگم اگر تو قالب کمربندی درست کنید خیلی راحتر هستین اگه نداشتین داخل ظرف گرد کیسه فریزر قرار میدهید بعد یک لایه کیک میچینید بعد بستنی شل شده روش میریزید سپس میوه دلخواه را برش زده روی لایه بستنی قرارمیدهید دوباره بستنی میریزید ویک لایه ی دیگر کیک می چینید این کار را ادامه میدید تامواد تمام شود البته لایه اخر بستنی باشد در فریزر قرار میدهیم تا خوب بستنی سفت شود
ژله پرتغال را بایک لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم قالب را از یخچال بیرون آورده البته بعد سه تا چهارساعت ژله کاملا خنک شده را روی آن ریخته واین بارقسمت معمولی یخچال قرار میدهیم وقتی ژله گرفت کیک بستنی رو از قالب جدا کرده وتزیین میکنیم
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#دسر_پاناکوتا_ژله
👩🍳مواد لازم
شیر یک لیوان
خامه ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
#طرز_تهیه
پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
من از قبل ژلهی توتفرنگی رو آماده کردم و توی ظرفهای مورد نظرم ریختم و توش هم توتفرنگیهای خرد شده ریختم پس ژلهها کاملا سفت بودن. مایه پاناکوتا که کمی خنک شده ریختمشون روی ژله ها و گذاشتم توی یخچال تا خوب سفت بشه.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پودینگ_شکلات_و_انار ⛱
#شب_یلدا🍉
🔴مواد لازم🔻🍫
▫️شیر سرد دو لیوان
▫️پودر کاکائو دو ق غ
▫️نشاسته ذرت دو ق غ
▫️پنیر خامه ای 100 گرم
▫️شکر نصف تا سه چهارم لیوان
▫️وانیل نصف ق چ
▫️خامه صبحانه صد گرم
▫️کره ده گرم
▫️دانه ی انار
🔴طرزتهیه🔻🍮
⭕️شیر سرد و پودر کاکائو و نشاسته و شکر رو مخلوط کنید . بعد روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه .
⭕️بعد زیرشو خاموش کنید و خامه صبحانه و پنیر خامه ای نرم و کره و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا کرم یکدست بشه.
⭕️وقتی کرم خنک شد اونو لایه لایه با انار داخل لیوان یا ظرف دلخواه بریزید و بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره... خب این یه مدلش بود.
🔴برای یه مدل دیگه دو ق غ پودر کاکایو رو با پنج ق آب داغ مخلوط کنید. و بذارید کاملا خنک بشه
⭕️در یک کاسه یک لیوان خامه قنادی رو فرم بدین بعد دویست گرم پنیر خامه ای نرم بهش اضافه کنید و باز فرم بدین. در نهایت پنجاه گرم شکلات ذوب شده و خنک ( یا نوتلا) رو با چند ق پودر شکر و اون کاکائوب خنک شده به خامه اضافه و مخلوط کنید . و با انار لایه لایه داخل لیوان بریزید .
🔴در مدل سوم میتونید با پودینگ شکلاتی آماده این دسر رو درست کنید.
@shirini71