#خوراک_سنگدان
#خوراک
طرز تهیه شم اینطوریه که سنگدان ها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین . بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین ، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدان ها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه.....
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@shirini71
چیز کیک تکنفره یلدایی🍉🍉
لایه زیر کیک درست کنید هرنوع کیک رنگ سبز باشه میتونید چند قطره رنگ خوراکی بزنید یا کیک اسفناج لایه وسط خامه زده شده قنادی بزاریدیکم یخچال خودش گرفت و لایه بالا ژله انار بریزید کامل سرد باشه وبه آرامی بزارید یخچال بگیره و با شکلات تزیین کنید
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_هشتم_آذر_ماه ۱۴۰۱⛱⛱
💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی
💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو
💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز
💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت
💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما
💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز
💚بعد از شام 2 عدد خرما
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
#مغز
تقویت کردن مغز در صبح
🕰 با آرامش صبحانه بخوریم
🕰 حداقل ۵ دقیقه ورزش کنیم
🕰 حداقل ۵ دقیقه کتاب بخوانیم
🕰 حداقل ۵ دقیقه بازی فکری انجام دهیم
@MajalePezeshki71
#گل_کلم_چیلی_شیرین_ترد 🌶
موادلازم👩🍳
*یک عدد سر گل کلم، به صورت گلچه بریده شده است
* آرد برنج قهوه ای یا آرد •
* آب
*1 قاشق غذاخوری آمینو نارگیل یا سس سویا
*1/4 نارگیل ریز خرد شده و شیرین نشده•
* آرد سوخاری (اختیاری)
#لعاب_فلفلی_شیرین 🌶
• سس فلفل دلمه ای شیرین
• سس سیر
• کلم بروکلی، بخارپز
• فلفل دلمه ای قرمز، بخارپز
• دانه های کنجد سیاه
• گشنیز، ریز خرد شده
#طرز_تهیه
1️⃣ فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.
2️⃣ همه مواد برای خمیر به جز آرد سوخاری را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. خمیر باید کمی نازکتر از خمیر پنکیک باشد. گلهای گل کلم را به کاسه اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
3️⃣ گلچه ها را با چنگال از خمیر خارج کرده و اجازه دهید تا قطرات اضافی آن چکه شود و به ورقه های روغنی با پوشش روغنی منتقل کنید، و با آرد سوخاری بپاشید. با یک لایه روغن زیتون بسیار سبک اسپری کنید. (اختیاری برای تردی بیشتر!)
4️⃣ به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شود.
5️⃣ سس فلفل دلمه ای شیرین و سس سیر چیلی را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید. روی حرارت کم گرم کنید. مزه دار کنید.
6️⃣ گل کلم را از فر خارج کنید و بگذارید 3 تا 5 دقیقه خنک شود (این مرحله بسیار مهم است زیرا از خیس شدن گل کلم جلوگیری می کند!)
7️⃣ گل کلم را به یک کاسه منتقل کنید و به آرامی با سس بریزید. با کنجد و گشنیز بپاشید.
8️⃣ وبا برنج، بروکلی و فلفل سرو کنید .
@shirini71
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜