eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 ترشی مخلوط زیتون اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تا همینطوری بمونه و خنک بشه، اینطوری هواگیری میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه ،البته در این روش باید حتما درب شیشه ها فلزی باشه وحسابی محکم باشه ترشی بعد از دو هفته آماده ست ولی بهتره یکماه بمونه تا کاملا جا بیافته بعد از اینکه درشو باز کردین در یخچال نگهداری کنید  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 سینه مرغ نصف عدد سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست داریدبهترکه تازه باشه اگه در دسترس نداشتیدخشک بریزیدهرنوع سبزی که علاقه دارید )1 تا 2 ق غذاخوری ماست چکیده یک لیوان نمک وفلفل وپودرسیربه مقدارلازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👌 ‌ مواد لازم:👇 یک لیتر شیر چرب یک پیمانه خامه غلیظ پنج قاشق غذاخوری ثعلب  نصف پیمانه شکر یا عسل مغز پسته خردشده به میزان لازم‌ ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد را درون قابلمه ای سرد ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم.تا یکدست شود. بعد در قالب بریزید و به مدت حداقل 12 ساعت در فریزر بزارید. ‌ 🍟👩🏻‍🍳👨‍🍳 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه : آرد برنج 1.5 پیمانه آرد قنادی 1/2 پیمانه روغن صاف( قنادی) 1 پیمانه یا 180گرم(می تونید نصفشو کره بزنید نصفشو روغن جامد) پودرقند 1/2 پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل نوک ق چ بکینگ پودر 1 ق چ پودر هل 1 ق م ابتدا روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا پوک و کرم رنگ شود بعد زرده و هل و وانیل را اضافه میکنیم و کاملا با همزن میزنیم تا سبک شود بعد دو آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و با دست ورز می دهیم .خمیر یکم حالت چسبنده دارد مشکلی نیست و سعی کنید آرد اضافی بخورد خمیر ندید. خمیر را در نایلون گذاشته و 12 ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم.سپس قالب زده و یا در دست گرد کنید و رویش شکل بندازید و در فر 180 درجه به مدت ده دقیقه تا یکربع بپزید. می تونید روی شیرینیها زعفران و کنجد استفاده کنید. 🍟👩🏻‍🍳👨‍🍳 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نشاسته ذرت یک پیمانه ونیم پودر شکر نصف پیمانه بکین پودر یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ دوعدد کره ۱۲۵گرم ابتدا کره نرم شده رو باپودر شکر مرتب هم میزنیم تایکدست بشه بعد زرده تخم مرغ اضافه میکنیم ودر آخرهم مواد خشک اضافه میکنیم وبادست ورزمیدیم تایه خمیر نرم به دست بیاد اگه خمیر به دستتون چسبید میتونید دوباره نشاسته اضافه کنید بعد که خمیر آماده شد به اندازه گردو برمیداریم داخل دستمون گرد میکنیم وداخل تابه ازقبل چرب شده بافاصله میچینیم وبعد روی حرارت میزاریم بااستفاده ازشعله پخش کن وحرارت کم به مدت بیست یابیست پنج دقیقه که قرابیه هامون آماده بشه وقتی زیرشون طلایی شد زیر اجاق خاموش کنید واجازه بدید کمی خنک بشه بعد از تابه جدا کنید دماداخل فر ۱۸۰ ۲۰دقیقه 🍟👩🏻‍🍳👨‍🍳 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل های رنگی😜 فلافل آوردیم براتون رنگی رنگی😋😋😋😋