#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_هشتم_دی_ماه_۱۴۰۱👯👯
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل
دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
#پیام_سلامتی
◻️ماش بخورید و از آن غافل نشوید👇
◽️ماش این دانه ریز دارای خواص بسیار موثری است موجب شستشوی کلیه ها شده و پایین آورنده درجه اسیدی خون است
◽️به دلیل داشتن پتاسیم موجب منظم شدن ضربان قلب می شود، همچنین به دلیل داشتن فسفر و کلسیم برای رشد کودکان بسیار مفید است و چون دارای آهن بالایی ست به کسانی که کم خونی دارند توصیه می شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ماش_پلو_با_مرغ (قاطی پلو)
👩🍳مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
ماش ۳/۴پیمانه
سینه یا ران مرغ(فیله شده)۱ عدد
هویج ۲ عدد
کشمش مقداری
پیاز ۱ عدد
زعفران،نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
کره
آبغوره
#طرز_تهیه
۱/ابتدا ماش ها را خیس کنید ۱۰ دقیقه و سپس بپزید تا زمانی که نرم شود ولی له نشود ۲/مرغ را میتونید به دو روش تهیه کنید یا مثل من نواری برش بزنید و با روغن زیتون و زعفران و ادویه مزه دار کنید و سپس در تابه با کره و زعفران و آبغوره با حرارت بالا سرخ کنید ولی زیاد نه که مرغ خشک نشود و آبدار باشه زمانش خیلی کوتاهه،یا میتونید مرغ رو آبپز کنید و بعد ریش ریش کنید و با کره و زعفران در تابه تفت بدید،فرقی ندارد. ۳/هویج را رنده کنید و با کره و زعفران سرخ کنید۴/کشمش ها را هم تفت بدید و کنار بگذارید۵/ پیاز را خلالی برش بزنید و سرخ کنید۶/برنج را طبق معمول آبکش کنید و سپس ماش پخته که آبش را کاملا خالی کردید را به برنج آبکشی اضافه کنید و مخلوط کنید ۷/سپس کف قابلمه مورد نظر مقداری سیب زمینی که زعفرانی کردیم را میچینیم و روی سیب زمینی ها برنج مخلوظ شده با ماش را میریزیم و در آخر مقداری آب و زعفران و کره روی برنج میدهیم و دم میکنیم۸/برای سرو هم برنج را در دیس کشیده وروی برنج را با مخلوط مرغ و هویج و پیاز داغ و کشمش تزیین میکنیم. درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
@shirini71
#سمبوسه_عدس
🥐امروزو با يك غذاي سريع و عالي شروع كنيم.
اول از همه یک پیمانه عدس رو ابپز کنین.
بعد دوتا سیب زمینی متوسط رو هم بپزین.
حالا عدس و سیب زمینی های پخته رو داخل غذاساز بریزین تا له بشن.
حالا دوتا پیاز رو نگینی ریز کرده و سرخ کنین و بعد عدس و سیب زمینی رو اضافه کرده و دو سه ق غ جعفری خورد شده و نمک و فلفل و پودرسیر و اویشن و زردچوبه زده و همه رو با همخوب مخلوط کنین و یه کوچولو تفت بدین.
حالا موادمون امادست.
🍕نون های لواش رو برش بزنین و یک قاشق از مواد داخلش ریخته و میپیچونیم.سمبوسه ها رو داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزی مرضیه بزرگترین کانال آشپزی
👇🏻👇🏻
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🌰كيك قهوه و فندق🍰🍰
كيك امروزمون بسيار مورد علاقه خودمه چون هم قهوه و هم فندق رو خيلي دوست دارم.در اين دستور ميشه نسكافه و گردو رو جايگزين كرد.منظور از قهوه هم،پودر قهوه ي فوري هست كه با نسكافه فرق داره.
🍞مواد لازم:کره در دماي محيط صد گرم,شکر نصف پيمانه (يا ليوان دسته دار),تخم مرغ سه عدد,وانيل نوک قاشق چايخورى,بيکينگ پودر يک قاشق مربا خورى,آرد شيرينى پزى يک پيمانه (ليوان),فندق خورد شده نصف پيمانه,قهوه فوري يک قاشق غذاخورى+يک سوم ليوان آب جوش .......
🌰طرز تهيه:فر را با صد و هشتاد درجه روشن کنيد.کره و شکر را با همزن بزنيد تا سفيد و کشدار بشه.بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه و هم بزنيد و بعد وانيل رو اضافه کنيد.حالا آرد و بيکينگ پودر رو مخلوط و به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد.قهوه رو در يک سوم ليوان آب جوش حل و به مواد اضافه كنيد و در آخرفندق رو بريزيد.ته قالب هجده تا بيست سانتى(قالب نبايد بزرگ باشه)کاغذ روغنى بندازيد(يا چرب و آرد پاشى کنيد).ميتونيد توى قالبهاى #مافين و #كاپ_كيك هم درستش کنيد .مواد رو داخل قالب بريزيد و براى نيم ساعت تا چهل و پنج دقيقه در فر بپزيد (طبقه وسط).
🔅كرم پنيري قهوه:اين كِرِم با اين كيك عالي ميشه،البته كيك رو بدون كرم هم ميتونيد سرو كنيد.نسبتها اينجوريه:يك ليوان پنير ماسكارپونه(پنير خامه اي جايگزين نكنيد)+نصف ليوان خامه صبحانه سفت(پاكت صورتيا خوبه)+يك سوم ليوان پودر شكر+نصف ق غ پودر قهوه يا نسكافه،ميزان شكر رو ميتونيد بيشتر كنيد(با رعايت نسبتها،ميتونيد مقدار كِرِم رو بيشتر كنيد).اين مواد رو با همزن بزنيد تا كاملا يكنواخت بشه.کيک که حالا کاملا خنک شده رو از وسط نصف کنيد و از اين کرم وسط و روى کيک بزنيد و روش فندق بريزيد.بهتره يکى دو ساعت کيک رو در يخچال بزاريد تا به اصطلاح جا بيفته .اين کيک طعم بى نظيرى داره و با چاى,شير و نسکافه يا قهوه بسيار دلپذيره.نوش جان
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71