eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: پودر ژله توت فرنگی ۲۵ گرم پودر ژلاتین بدون طعم یک قاشق غذاخوری شکر یک لیوان آب یک لیوان شکر برای غلطاندن شکلات ژله ای به مقدار لازم برای سایر طعم یا رنگ ها نیز مانند ترکیب بالا مواد ژله رو مخلوط میکنیم. در اینجا از پودر ژله انگور، پودر ژله بلوبری، پودر ژله طالبی یا هر میوه زرد رنگ و پودر ژله لیمو استفاده شده است. طرز تهیه: برای یک طعم مراحل رو میگیم که سایز طعم یا رنگ ها نیز مشابه هستند. برای ژله توت فرنگی، ۲۵گرم پودر ژله توت فرنگی، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بدون طعم، یک لیوان شکر و یک لیوان آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا پودرها داخل آب حل بشن. (میتونید ده دقیقه صبر کنید پودرها داخل آب حل بشن و بعد حرارت رو روشن نمایید) به هم زدن ادامه میدیم تا ترکیب مون به جوش بیاد و چند تا قل بخوره. حرارت را خاموش کرده و وقتی کمی از حرارت افتاد از صافی رد کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و ۳ ساعت یخچال میزاریم تا سفت بشه. برای سایر طعم ها نیز به همین صورت عمل مینماییم. قالب های دلخواه مورد نظر رو داخل ویدئو مشاهده میکنید. سپس از یخچال بیرون آورده، در صورت نیاز برش زده و داخل شکر می غلطانیم‌‌. شکلات های ژله ای مون آمادست. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳ تا تخم مرغ و ۱ ق غ شوید خشک فلفل زردچوبه و ۱ پ پنیر خرد یا رنده شده همه مواد رو مخلوط کرده مثل کوکو سبزی تو تابه با روغن سرخ میکنیم حتما امتحان کنین امیدوارم خوشتون اومده این کوکو رو قدیما مادر بزرگم خیلی درست میکرد منم امروز بیاد قدیما😋😋😋😋 ___________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shurini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد دویست گرم سبوس گندم ده گرم آرد جو ده گرم روغن پانزده گرم آب صد سی سی نمک چهار گرم شکر سه گرم همه مواد رو در غذا ساز بریزید و تا زمانیکه به شکل یک گلوله بشه ادامه بدین و اگه دوست دارید با دست کار کنید : همه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدین تا خوب مخلوط بشن ؛ چهار پنج دقیقه ورز دادن کافیه . اگه خیلی سفت بود کمی آب اضافه کنید اشکالی نداره . ده دقیقه روی خمیر رو با پلاستیک بپوشانید تا استراحت کنه بعد خمیر رو به سه بخش تقسیم کنید و گرد کنید و دوباره ده دقیقه استراحت بدین حالا فر رو با دمای صدو هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه و روی سطح میز آرد جو بپاشید و با وردنه خمیرتون رو تا جایی که میتونید نازک کنید خمیر رو در سینی فر پهن کنید ( خمیر نازک رو دور وردنه بپیچید و منتقل کنید روی سینی و اروم اروم روی سینی وردنه رو بچرخونید تا خمیر منظم توی سینی پهن بشه ) روی خمیر با برس ترکیب تخم مرغ و یکقاشق شیر بمالید و مخلوطی از تخم کتان کنجد تخم افتابگردان پودر نارگیل بپاشید. سینی را در طبقه وسط فر بمدت ده الی پانزده دقیقه قرار بدین ؛ ده دقیقه به بعد چک کنید اگه رنگ نون طلایی پررنگ شده بود از فر خارج کنید . 28rooz @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد حدود ٤ پيمانه روغن جامد ١ ليوان خرما له شده نيم كيلو مايه خمير فوري ١ ق س شكر ٢ ق س نمك ١/٤ ق چ زيره پودر شده ٢ ق س رازيانه پودر شده ٢ ق س شير ولرم ١ پيمانه روغن مايع ٢ ق س دارچين ١ ق چ زنجبيل ١ ق چ طرز تهيه: آرد و شكر و نمك و مايه خمير و روغن جامد و زيره و رازيانه را با هم مخلوط مي كنيم و بعد شير را به آن اضافه مي كنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد بعد حدود دو ساعت استراحت مي دهيم تا حجمش دو برابر بشه.خرما را هم با روغن مايع و زنجبيل و دارچين مخلوط كرده و هم زده تا يكدست شود بعد كه خمير كاملا ور آمد از خمير گلوله هايي به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را ازمواد خرما مي ذاريم و مي بنديم و آن را پهن كرده و رويش يك ق غ عسل را كه با يك ق غ آب مخلوط كرده ايم را با قلمو رويش كشيده و در آخر مهر مي زنيم كه حالت سوزني داره.نكته اينكه اين كلوچه شيريني اش را از خرما مي گيرد مي تونيد لايش خرما نگذاريد و به جايش يك پيمانه شكر داخل خمير بريزيد و ساده درستش كنيد يعني با وردنه صاف باز كنيد و به صورت مربع يا لوزي برش بزنيد و رومالش را ماليده و مهر بزنيد.و رويش كمي كنجد بپاشيد و بعد در فر از قبل گرم شده در دماي ١٨٠ طبقه وسط حدود ٢٠ دقيقه مي پزيم تا طلايي شود.نكته ديگر اينكه چون لايش خرما دارد زياد در فر نبايد بماند چون خشك مي شود.خيلي خوشمزه و لذيذه به خصوص براي كساني كه عطر زيره و رازيانه را دوست دارند.اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا