#شور_قارچ
مواد لازم:
قارچ 1 کیلو
نمک 5 قاشق غذاخوری
سرکه نصف پیمانه
آب 1 و نیم لیتر
سبزیجات معطر به مقدار لازم
سیر به مقدار لازم
فلفل سبز به مقدار لازم دستورپخت:
سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزیجات، سیر و فلفل سبز را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن ها کاملا برود.
نمک و سرکه را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد (برای پاستوریزه شدن). درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. سپس قارچ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز را قرار دهید. سپس آب و نمک و سرکه ی سرد شده را روی سبزیجات بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در یک جای خنک به مدت 20 روز نگهداری قرار دهد. بعد ازاین مدت می توانید از قارچ شور استفاده کنید. 🍊
sarashpaz24
@shirini71
#ترشی_قارچ
مواد لازم
قارچ دو کیلو
خیار قلمی بوته ای یک کیلو
بادمجان یک کیلو
ذرت نصف لیوان
فلفل دلمه سبز و زرد و قرمز از هر کدام یک عدد
فلفل قلمی تند پنج عدد
سبزی ترشی خرد شده یک لیوان و نصفی
سیر دو بوته
گلپر و تخم گشنیز آسیاب شده یک قاشق سوپخوری
نمک و زرچوبه وسرکه سفید به میزان لازم
ابتدا بادمجونا رو پوست گرفته و مکعبی خرد میکنیم در آب و نمک و زرچوبه جوشانده و در آبکش صاف کرده و کنار میذاریم.
حالا قارچها رو بعد از شست و شو برش زده(برش ها نباید نازک باشن و اگر قارچ ها ریز بودن نیاز به برش زدن ندارن) و در حدی که کمی پخته بشن در سرکه و نمک و زرچوبه می جوشانیم.سپس از روی حرارت برمیداریم
صبر میکنیم کمی که از حرارت افتاد خیار حلقه شده ، ذرت ،فلفل دلمه خرد شده ، بادمجان پخته،فلفل قلمی و سیر رو به قارچ وسرکه اضافه ومخلوط میکنیم بعد از خنک شدن به همراه سبزی معطر و پودر گلپر و پودر تخم گشنیز در شیشه خشک و تمیز میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
narges.motamedian
@shirini71
🍢کباب پیازخندان
🍛مواد لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پياز رنده شده 1 قاشق سوپخوري
ريحان خرد شده 1 قاشق سوپخوري
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پياز سفيد 2 عدد بيضي شکل
روغن مايع 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي 2 عددنصف شده
سيخ کباب چوبي 3 عدد
🍲طرز تهیه
گوشت چرخ کرده، پياز رنده شده، ريحان خرد شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را در ظرف گودي خوب مخلوط کنيد به اندازه اي که گوشت چسبندگي پيدا کند.
پيازهاي بيضي شکل را که مانند غنچه گل است از وسط نصف کرده ورق ورق کنيد.مقداري گوشت در هر ورق پياز قرار داده کفه مقابل آن را رويش برگردانيد وآن را طوري شکل دهيد که به حالت يک پسته بزرگ خندان درآيد و گوشت از بالاي آن نمايان باشد.هر کدام ازاين غنچه ها را از قسمت پايين آن به سيخ بکشيد. (در هر سيخ حدود 4 غنچه قرار گيرد).
در تابه کمي روغن ريخته روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.سپس کباب ها را درتابه چيده يک چهارم پيمانه آب بريزيد.
حرارت را کم کرده در ظرف را بگذاريد تا با حرارت ملايم کباب ها ابتدا پخته و سپس سرخ شوند.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
امسال کیک شکلاتی خوردین یا هنوز موفق نشدین؟؟😍😃 راستی شما هم به وسیله کیک شکلاتی گول میخورین یا فقط من اینجوریم؟ 😜😄
#چيزکیک شکلاتی 🥧😋
.
مواد لازم کیک شکلاتی :
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1و نیم پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن نصف پیمانه
پود کاکائو نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
.
.
طرز تهیه:
● اول از همه فر رو روی دمای 180 درجه سانتيگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه.
* ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو به وسیله همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه (حدود 7 دقیقه)، روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم. حالا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو سه بار با هم الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق آرام مخلوط میکنیم. مایع کیک رو درون قالب کمی چرب شده یا با کاغذ روغنی پوشانده شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده حدود 50 دقیقه میگذاریم تا بپزه.
.
.
** مواد لازم لایه پنیر شکلاتی :
پنیر خامه ای یک بسته 200 گرمی
شکر 50 گرم
ژلاتین 2 قاشق سوپخوری پر
آب 1/4 پیمانه
خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی
شکلات تخته ای 100 گرم
.
طرز تهیه:
● پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر رو با همزن میزنیم تا صاف و یکدست بشه. ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده، به روش بنماری حل میکنیم و میذاریم تا به دمای محیط برسه.
.
● شکلات تختهای رو هم به روش بنماری ذوب کرده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین رو به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه. روی سطح کیک خنک شده رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم میکنیم، بعد مواد شکلاتی رو روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میذاریم تا آماده بشه 😋
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_هویج
من یه کیک کوچیک تو قالب گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر درست کردم برای این مقدار مواد میتونید از قالب میان تهی به قطر ۲۳ استفاده کنید اگه میخواید کیکتون بزرگتر باشه میتونید مواد رو ۲ برابر کنید و از قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر یا قالب میان تهی به قطر ۲۸ سانتیمتر استفاده کنید.
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲/۳ لیوان
هویج ۱ لیوان(با رنده درشت یا رنده متوسط رنده کنید، تو لیوان فشرده نکنید)
وانیل ۱/۴ ق چ
دارچین ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
روغن ۱/۳ لیوان (اگه میخواید ساده و بدون کرم پنیری سرو کنید ۱/۲ لیوان روغن بریزید)
گردوی نگینی شده مقداری(دلخواه)
کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ ق غ
طرز تهیه
آرد، بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کرده ۳ بار الک کنید
تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی کشدار پیدا کنه.
حتماً بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.
روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
هویج رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق خیلی آروم مخلوط کنید.
مواد خشک رو طی ۲ مرحله روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی هم بزنید، همراه مرحله دوم گردو رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه.
کف قالب کاغذ روغنی بندازید یا با روغن جدا کننده چربش کنید و مایه کیک رو توش بریزید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بزارید بپزه.
بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد اطرافش رو آزاده کرده و کیک رو از قالب خارج کنید.
برای درست کردن کرم پنیری
خامه قنادی رو از فریزر تو یخچال بزارید تا یخش کاملاً بلز بشه بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره
پنیر و پودرقند رو ۳-۲ دقیقه هم بزنید بعد به خامه فرم گرفته اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه.
وقتی کیک کاملاً سرد شد با کرم پنیری اون رو کاور کنید و به دلخواه تزئینش کنید.
🍔 @shirini71