آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
امسال کیک شکلاتی خوردین یا هنوز موفق نشدین؟؟😍😃 راستی شما هم به وسیله کیک شکلاتی گول میخورین یا فقط من اینجوریم؟ 😜😄
#چيزکیک شکلاتی 🥧😋
.
مواد لازم کیک شکلاتی :
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1و نیم پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن نصف پیمانه
پود کاکائو نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
.
.
طرز تهیه:
● اول از همه فر رو روی دمای 180 درجه سانتيگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه.
* ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو به وسیله همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه (حدود 7 دقیقه)، روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم. حالا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو سه بار با هم الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق آرام مخلوط میکنیم. مایع کیک رو درون قالب کمی چرب شده یا با کاغذ روغنی پوشانده شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده حدود 50 دقیقه میگذاریم تا بپزه.
.
.
** مواد لازم لایه پنیر شکلاتی :
پنیر خامه ای یک بسته 200 گرمی
شکر 50 گرم
ژلاتین 2 قاشق سوپخوری پر
آب 1/4 پیمانه
خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی
شکلات تخته ای 100 گرم
.
طرز تهیه:
● پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر رو با همزن میزنیم تا صاف و یکدست بشه. ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده، به روش بنماری حل میکنیم و میذاریم تا به دمای محیط برسه.
.
● شکلات تختهای رو هم به روش بنماری ذوب کرده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین رو به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه. روی سطح کیک خنک شده رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم میکنیم، بعد مواد شکلاتی رو روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میذاریم تا آماده بشه 😋
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_هویج
من یه کیک کوچیک تو قالب گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر درست کردم برای این مقدار مواد میتونید از قالب میان تهی به قطر ۲۳ استفاده کنید اگه میخواید کیکتون بزرگتر باشه میتونید مواد رو ۲ برابر کنید و از قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر یا قالب میان تهی به قطر ۲۸ سانتیمتر استفاده کنید.
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲/۳ لیوان
هویج ۱ لیوان(با رنده درشت یا رنده متوسط رنده کنید، تو لیوان فشرده نکنید)
وانیل ۱/۴ ق چ
دارچین ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
روغن ۱/۳ لیوان (اگه میخواید ساده و بدون کرم پنیری سرو کنید ۱/۲ لیوان روغن بریزید)
گردوی نگینی شده مقداری(دلخواه)
کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ ق غ
طرز تهیه
آرد، بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کرده ۳ بار الک کنید
تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی کشدار پیدا کنه.
حتماً بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.
روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
هویج رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق خیلی آروم مخلوط کنید.
مواد خشک رو طی ۲ مرحله روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی هم بزنید، همراه مرحله دوم گردو رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه.
کف قالب کاغذ روغنی بندازید یا با روغن جدا کننده چربش کنید و مایه کیک رو توش بریزید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بزارید بپزه.
بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد اطرافش رو آزاده کرده و کیک رو از قالب خارج کنید.
برای درست کردن کرم پنیری
خامه قنادی رو از فریزر تو یخچال بزارید تا یخش کاملاً بلز بشه بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره
پنیر و پودرقند رو ۳-۲ دقیقه هم بزنید بعد به خامه فرم گرفته اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه.
وقتی کیک کاملاً سرد شد با کرم پنیری اون رو کاور کنید و به دلخواه تزئینش کنید.
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#سوهان_قم_خانگی
مواد لازم :
پودر جوانه گندم 2 ق س
آرد سفید 1 ق س
شکر 200 گرم
روغن حیوانی یا کره 150 گرم
آب 1/2 پیمانه
زعفران ساییده شده 1/8 ق چ
پودر هل 1/2 ق چ
پسته و خلال بادام جمعا 100گرم
گلوکز در صورت تمایل 2 ق غ
طرز تهیه :
پودر جوانه گندم و آرد را الک کرده و روی شعله ملایم حدود 3 دقیقه تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
آب و شکر را به قابلمه اضافه کنید و مدام به هم زدن ادامه دهید تا مواد شروع به جوشیدن و کف کردن کند، سپس روغن یا کره را اضافه کنید و بعد از ذوب شدن کره و کف کردن مواد، گلوکز و هل و زعفران را اضافه کنید و حدود 30 تا 40 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مواد به غلظت برسد و قهوه ای رنگ شود و از دیواره های قابلمه با حالت کشسانی جدا شود.
زمانیکه غلظت مواد به حد مطلوب رسید فورا با یک ملاقه از مواد داخل سینی چرب یا آردپاشی شده بریزید و خلال بادام و پسته از قبل کوبیده روی مواد بپاشید و با گوشتکوب شروع به کوبیدن و صاف کردن سوهان کنید تا پسته و بادام به سوهان بچسبد و سوهان نازک شود و کمی از اطراف ترک بخورد. سریعا با یک چاقو روی سوهان خطوط نامنظمی ایجاد کنید که مشابه نمونه بازاری شود.
سرعت عمل به شدت حائز اهمیت است، #سوهان بلافاصله سرد میشود و دیگر قابلیت شکل گیری ندارد.
پخت بیش از حد سوهان باعث سفت شدن آن میشود و قابل جویدن نیست. سوهان با تایم پخت کوتاه در سینی حرکت می کند و اصلا صاف نمیشود و به گوشتکوب میچسبد.
همین که سوهان کمی خودش را گرفت از روی سینی جابجا کنید تا بعدا بتوانید به ظرف سرو انتقال دهید، اگر مدت زیادی بگذرد سوهان به سختی از سینی جدا یا خرد میشود.
بعد از سرد شدن سوهان آماده سرو می باشد.
.
.
پ.ن: هم زدن به شکل دورانی باشد.
پ.ن: در روش صنعتی مقداری از شکر را با زرده تخم مرغ مخلوط میکنند و در آخر به مواد سوهان اضافه می کنند.
پ.ن: پودر جوانه گندم را از لوازم قنادی یا هایپرمارکت بخرید و جایگزینی ندارد.
پ.ن: این میزان مواد 6 سوهان با قطر حدودا 10 سانتی میدهد.
پ.ن: ترجیحا پخت را در قابلمه مسی انجام دهید.
پ.ن: سوهان خانگی به علت نداشتن وسایل کارگاهی تفاوت هایی با سوهان بازاری دارد اما با پخت مناسب و اصولی بسیار مشابه بازاری است.
پ.ن: در صورت استفاده از کره بافت سوهان نرم می باشد.
marjan_rezazade
@shirini71
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوپیازه_قارچ
#غذاهای_گیاهی
500 گرم قارچ اسلایس شده
5تا6عدد پیاز خلال شده
3تا4عدد گوجه فرنگی پوره شده
1 استکان آبغوره
نمک وفلفل
زردچوبه، پودر زنجبیل وگشنیز وکمی پودر لیمو عمانی
روغن مایع
طرز تهیه :
در تابه روغن ریختم وپیاز هارو خوب تفت دادم تا سبک شد.
ادویه ها را اضافه کردم وکمی تفت دادم(زیاد تفت ندین ادویه زود میسوزه عطرش که بلند شد کافیه) وبعد قارچها را ریختم وباز گذاشتم تا آب قارچها گرفته بشه واز قبل چند عدد گوجه را با غذا ساز پوره کردم واونم اضافه کردم به مواد وبا حرارت کم گذاشتم تا مواد توآب گوجه پخته بشه (اگه گوجتون سفت بود کمی آب گرم اضافه کنید) ونیم ساعت آخر آبغوره را ریختم وگذاشتم تا دوپیازه پخته وبه روغن بیفته، به همین راحتی وخوشمزگی😋🤗
نوش جان 😍😍
_tarfandashpazie_
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
🆔@shirini71