آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_هویج
من یه کیک کوچیک تو قالب گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر درست کردم برای این مقدار مواد میتونید از قالب میان تهی به قطر ۲۳ استفاده کنید اگه میخواید کیکتون بزرگتر باشه میتونید مواد رو ۲ برابر کنید و از قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر یا قالب میان تهی به قطر ۲۸ سانتیمتر استفاده کنید.
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲/۳ لیوان
هویج ۱ لیوان(با رنده درشت یا رنده متوسط رنده کنید، تو لیوان فشرده نکنید)
وانیل ۱/۴ ق چ
دارچین ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
روغن ۱/۳ لیوان (اگه میخواید ساده و بدون کرم پنیری سرو کنید ۱/۲ لیوان روغن بریزید)
گردوی نگینی شده مقداری(دلخواه)
کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ ق غ
طرز تهیه
آرد، بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کرده ۳ بار الک کنید
تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی کشدار پیدا کنه.
حتماً بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.
روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
هویج رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق خیلی آروم مخلوط کنید.
مواد خشک رو طی ۲ مرحله روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی هم بزنید، همراه مرحله دوم گردو رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه.
کف قالب کاغذ روغنی بندازید یا با روغن جدا کننده چربش کنید و مایه کیک رو توش بریزید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بزارید بپزه.
بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد اطرافش رو آزاده کرده و کیک رو از قالب خارج کنید.
برای درست کردن کرم پنیری
خامه قنادی رو از فریزر تو یخچال بزارید تا یخش کاملاً بلز بشه بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره
پنیر و پودرقند رو ۳-۲ دقیقه هم بزنید بعد به خامه فرم گرفته اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه.
وقتی کیک کاملاً سرد شد با کرم پنیری اون رو کاور کنید و به دلخواه تزئینش کنید.
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#سوهان_قم_خانگی
مواد لازم :
پودر جوانه گندم 2 ق س
آرد سفید 1 ق س
شکر 200 گرم
روغن حیوانی یا کره 150 گرم
آب 1/2 پیمانه
زعفران ساییده شده 1/8 ق چ
پودر هل 1/2 ق چ
پسته و خلال بادام جمعا 100گرم
گلوکز در صورت تمایل 2 ق غ
طرز تهیه :
پودر جوانه گندم و آرد را الک کرده و روی شعله ملایم حدود 3 دقیقه تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
آب و شکر را به قابلمه اضافه کنید و مدام به هم زدن ادامه دهید تا مواد شروع به جوشیدن و کف کردن کند، سپس روغن یا کره را اضافه کنید و بعد از ذوب شدن کره و کف کردن مواد، گلوکز و هل و زعفران را اضافه کنید و حدود 30 تا 40 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مواد به غلظت برسد و قهوه ای رنگ شود و از دیواره های قابلمه با حالت کشسانی جدا شود.
زمانیکه غلظت مواد به حد مطلوب رسید فورا با یک ملاقه از مواد داخل سینی چرب یا آردپاشی شده بریزید و خلال بادام و پسته از قبل کوبیده روی مواد بپاشید و با گوشتکوب شروع به کوبیدن و صاف کردن سوهان کنید تا پسته و بادام به سوهان بچسبد و سوهان نازک شود و کمی از اطراف ترک بخورد. سریعا با یک چاقو روی سوهان خطوط نامنظمی ایجاد کنید که مشابه نمونه بازاری شود.
سرعت عمل به شدت حائز اهمیت است، #سوهان بلافاصله سرد میشود و دیگر قابلیت شکل گیری ندارد.
پخت بیش از حد سوهان باعث سفت شدن آن میشود و قابل جویدن نیست. سوهان با تایم پخت کوتاه در سینی حرکت می کند و اصلا صاف نمیشود و به گوشتکوب میچسبد.
همین که سوهان کمی خودش را گرفت از روی سینی جابجا کنید تا بعدا بتوانید به ظرف سرو انتقال دهید، اگر مدت زیادی بگذرد سوهان به سختی از سینی جدا یا خرد میشود.
بعد از سرد شدن سوهان آماده سرو می باشد.
.
.
پ.ن: هم زدن به شکل دورانی باشد.
پ.ن: در روش صنعتی مقداری از شکر را با زرده تخم مرغ مخلوط میکنند و در آخر به مواد سوهان اضافه می کنند.
پ.ن: پودر جوانه گندم را از لوازم قنادی یا هایپرمارکت بخرید و جایگزینی ندارد.
پ.ن: این میزان مواد 6 سوهان با قطر حدودا 10 سانتی میدهد.
پ.ن: ترجیحا پخت را در قابلمه مسی انجام دهید.
پ.ن: سوهان خانگی به علت نداشتن وسایل کارگاهی تفاوت هایی با سوهان بازاری دارد اما با پخت مناسب و اصولی بسیار مشابه بازاری است.
پ.ن: در صورت استفاده از کره بافت سوهان نرم می باشد.
marjan_rezazade
@shirini71
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوپیازه_قارچ
#غذاهای_گیاهی
500 گرم قارچ اسلایس شده
5تا6عدد پیاز خلال شده
3تا4عدد گوجه فرنگی پوره شده
1 استکان آبغوره
نمک وفلفل
زردچوبه، پودر زنجبیل وگشنیز وکمی پودر لیمو عمانی
روغن مایع
طرز تهیه :
در تابه روغن ریختم وپیاز هارو خوب تفت دادم تا سبک شد.
ادویه ها را اضافه کردم وکمی تفت دادم(زیاد تفت ندین ادویه زود میسوزه عطرش که بلند شد کافیه) وبعد قارچها را ریختم وباز گذاشتم تا آب قارچها گرفته بشه واز قبل چند عدد گوجه را با غذا ساز پوره کردم واونم اضافه کردم به مواد وبا حرارت کم گذاشتم تا مواد توآب گوجه پخته بشه (اگه گوجتون سفت بود کمی آب گرم اضافه کنید) ونیم ساعت آخر آبغوره را ریختم وگذاشتم تا دوپیازه پخته وبه روغن بیفته، به همین راحتی وخوشمزگی😋🤗
نوش جان 😍😍
_tarfandashpazie_
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
🆔@shirini71
🥐 ساندویچ سیب و کره بادام زمینی
كره بادام زمینی به مقدار لازم
سیب به مقدار لازم
نان ساندویچ به مقدار لازم
🍎طرز تهیه:
ابتدا سیب رو به چهار قسمت مساوی تقسیم می كنیم و هسته های وسطش رو در میاریم بعد هر برش رو به برشهای نازك تر تقسیم می كنیم.
حالا روی یك لایه از نون ساندویچمون كره بادام زمینی میمالیم بطوریكه كاملا یك سمتش رو با كره بادام زمینی بپوشونیم تا مطمئن بشیم برشهای نازك سیب به كره میچسبه.
برشهای سیب رو روی كره بادام زمینی میچینیم و روی سیب هم لایه دوم نون ساندویچمون رو قرار میدیم. به همین راحتی ساندویچ خوشمزه مون آماده ست.
موقع سرو كردنش میتونیم ساندویچ رو از وسط نصف كنیم تا ساندویچ های كوچیكتر داشته باشیم كه خوردنشون راحت تره.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#چرا بایدخیار بخوریم؟🧐
#آیا میدانستید ران مرغ ضد سرطان هست؟😳🌺
#آیا مصرف اسفناج با ماست ممنوع هست؟🤓🧐😱
# کدوم مواد غذایی باعث کنترل اشتها میباشد!🙄🤔😋
#کدوم مواد باعث رفع سیاهی دورچشم میشود؟!!!🌸🌺
💥جواب سولات خودتون در این کانال پیدا کنید👇👇👇👇👇😍😍😍
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
@MajalePezeshki71