eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥐 ساندویچ سیب و کره بادام زمینی كره بادام زمینی به مقدار لازم سیب به مقدار لازم نان ساندویچ به مقدار لازم 🍎طرز تهیه: ابتدا سیب رو به چهار قسمت مساوی تقسیم می كنیم و هسته های وسطش رو در میاریم بعد هر برش رو به برشهای نازك تر تقسیم می كنیم. حالا روی یك لایه از نون ساندویچمون كره بادام زمینی میمالیم بطوریكه كاملا یك سمتش رو با كره بادام زمینی بپوشونیم تا مطمئن بشیم برشهای نازك سیب به كره میچسبه. برشهای سیب رو روی كره بادام زمینی میچینیم و روی سیب هم لایه دوم نون ساندویچمون رو قرار میدیم. به همین راحتی ساندویچ خوشمزه مون آماده ست. موقع سرو كردنش میتونیم ساندویچ رو از وسط نصف كنیم تا ساندویچ های كوچیكتر داشته باشیم كه خوردنشون راحت تره. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بایدخیار بخوریم؟🧐 میدانستید ران مرغ ضد سرطان هست؟😳🌺 مصرف اسفناج با ماست ممنوع هست؟🤓🧐😱 # کدوم مواد غذایی باعث کنترل اشتها میباشد!🙄🤔😋 مواد باعث رفع سیاهی دورچشم میشود؟!!!🌸🌺 💥جواب سولات خودتون در این کانال پیدا کنید👇👇👇👇👇😍😍😍 https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱/۵ پیمانه عدس را بعد شستن با دو پیمانه آب بزارین روی حرارت تا عدس بپزه ولی له نشه آب اضافی از صافی خارج بشه. دو تا سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم آبش و میگیریم پیاز رنده درشت بشه عدس و سیر و از چرخ گوشت رد کنید یا داخل غذا ساز بریزید تا حالت پوره در بیاد مواد و ادویه ها (پودر دارچین و پودر زیره سبز پودر آویشن کمی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم) ٢-٣ تخم مرغ با هم ترکیب بشه مایه کتلت نه خیلی شل نه خیلی سفت باشه کتلت و شکل بدین و تو روغن سرخش کنید اگر عدس موقع پخت تو آب له بشه احتمال وا رفتن کتلت زیاده ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(امتحان شده ) طرز تهيه :اول از همه باید ماست مناسبی انتخاب کنید. یعنی ماستی که یک دست و ترش باشد ( اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری میکنیم ) سپس ماست را آنقدر هم میزنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست موجود آب به آن اضافه میکنیم و میزان نمک هم به دلخواه خواهد بود. حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم سپس دوغ را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری میکنیم. اکنون دوغ ما به همراه چند تکه یخ آماده میل کردن است. هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای دونر مرغ سینه مرغ را با پیاز ، زعفران ، نمک وفلفل کمی رب و کمی هم آب پخته و ریش ریش کنید در تابه ای دوتا پیاز را ریز خرد کرده وبا کمی روغن زیتون یا کره یا روغن تفت داده سپس قارچ های شسته شده و خرد شده را اضافه کنید در تابه را گذاشته با حرارت کم که قارچ ها آب بندازه ‌پخته بشه فلفل دلمه ای رنگی هم بعد به این ترکیب اضافه کنید آب قارچ ها که کشیده شد نمک را اندازه کنید مرغ ها را اضافه کرده پودر آویشن هم اضاف کرده وکمی بعد از روی حرارت برداشته بزارید خنک بشه بعد از خنک شدن خیار شور خرد شده وچند ق غ سس مایونز اضافه کرده اگر تند دوست دارید بازم فلفل اضافه کرده خوب مخلوط کرده وحداقل دو ساعت در یخچال گذاشته . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا