#کله_جوش
گنجاندن کله جوش در برنامه غذایی خانواده در درازمدت می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کند و به رشد و نمو کودکان و تشکیل استخوان های آنها کمک کند.
🍲مواد لازم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
گردو : 10 عدد
کشک : 200 گرم
آرد : 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط : 2 عدد
نعنا خشک : 2 قاشق غذاخوری
آب : 4 لیوان
زردچوبه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
🍲مراحل پخت
پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
سپس مغز گردو ها را خرد کنید و یه پیاز داغ اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شود.
گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون آن 4 لیوان آب بریزید.
سپس آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید.
پس از اینکه آب به جوش آمد کشک را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
پس از 10 دقیقه که مواد جوشید می توانید پیاز داغ ، مغز گردو ها و گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه می کنیم.
در انتها نعنا را می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر مواد بجوشد.
در آخر غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسبی سرو می کنیم.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_هجدهم_دی_ماه_۱۴۰۱🍊🍊
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی
🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته
🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ
🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
عادتهایی که احتمال ابتلا به دیابت را بالا میبرد !
▫️صبحانه نخوردن
▫️پرخوری و چاقی شکم
▫️بیتحرکی و ورزش نکردن
▫️عدم دریافت نور کافی خورشید
▫️گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی
▫️رژیم غذایی با پروبیوتیک کم
▫️شب بیداریهای طولانی مدت
▫️کمبود مصرف کافئین
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ته_چین_با_دورچین_مرغ
🍗برنج:2لیوان
زرده تخم مرغ:2عدد
ماست سون:6قاشق غذاخوری
روغن مایع:4قاشق غذاخوری
زعفرون آبکرده:به مقدار لازم
🥘ابتدا دو لیوان برنج که از دو ساعت قبل شسته بودم رو داخل آب جوش ریختم و کمی زنده تر از برنج معمولی آبکش کردم.
زرده و ماست و روغن و زعفرون رو داخل کاسه بزرگی ریخته و خوب هم زدم و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و مخلوط کردم.
داخل ظرف مورد نظر مقداری روغن ریختم(من از ماهیتابه کوچیک و گود برای پخت ته چین استفاده کردم) بعد ته چین را داخلش ریخته و با قاشق روشو صاف کردم و دم کنی روش گذاشتم و حدود 40دقیقه بهش زمان دادم تا خوب دم بکشه و زیرش طلایی بشه.
برای دورچین هم سینه یا فیله مرغ رو با یدونه پیاز و ادویجات و فلفل دلمه رنگی و مقداری آب گذاشتم بپزه و بعد ریش کردم.
یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم نمک و زردچوبه زدم و مرغ تکه شده رو بهش اضافه کرده و باز تفت دادم ،یه قاشق چایخوری زعفرون بخاطر عطرش اضافه کردم و بعد یه قاشق رب داخلش ریختم و خوب تفت دادم(اگر دوست نداشتین رب رو حذف کنید و زعفرون رو بیشتر اضافه کنید)مقداری کاری هم بهش اضافه کرده و از روی حرارت برداشتم.داخل تابه ایی جدا مقداری کره ریخته و تفت دادم و به مرغم اضافه کردم.
نکته:میتونید مواد مرغ رو لابه لای ته چین هم بریزید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
میگو کره ای با برنج قهوه ای🥘🍤
100 گرم میگو
70 گرم برنج قهوه ای
1 حبه سیر
1 شاخه پیازچه
0.25 عدد لیموترش
3 گل گل کلم
2 شاخه جعفری
1 قاشق سوپخوری کره
5 گرم ادویه میگو
فر را در دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید. مواد اولیه را بشویید. کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. پوست سیر را بکنید و آن را ریز خرد کنید. مغز کلم را خارج کنید و کلم را به گلهای کوچک تقسیم کنید. برگهای جعفری را از ساقه جدا و ریز خرد کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هستهها را جدا کنید. ریشه پیازچه را بکنید و دور بریزید. قسمت سفید را از برگهای پیازچه را جدا کنید و برگها را ریز خرد کنید. قسمت سفید را به صورت حلقههایی نازک خرد کنید.
2 قاشق چایخوری روغن زیتون را داخل قابلمهای متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نصف سیر و نصف ادویه مخلوط را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل طعمدار کنید و تفت دهید تا عطر آنها به مشام برسد. برنج و مقداری نمک و 2 فنجان آب را داخل قابلمه بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوش آید. سپس در ظرف را ببندید و شعله را کم کنید. 25 تا 35 دقیقه آنها را بجوشانید تا زمانی که آب آن کشیده شود و برنج نرم شود. سپس از روی گاز بردارید و با یک چنگال آنها را له کنید. برنج را به ظرف سرو منتقل کنید و درجایی گرم قرار دهید.
در زمان پخت برنج، گل کلم را روی سینی فر قرار دهید و کم کم روغن زیتون روی آنها بریزید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. کلمها را زیر و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. کلمها را به صورت یک لایه کف سینی بچینید و 24 تا 26 دقیقه در فر قرار دهید تا تقریباً قهوهای و ترد شوند. (چنگال به آسانی در آن فرو رود.) سپس آن را از فر خارج کنید.
در زمان کبابی کردن گل کلم، کره نرم شده، جعفری، قسمت سفید جعفری و باقی سیر را داخل کاسهای کوچک بریزید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. با یک چنگال مخلفات را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
وقتی گل کلم کباب شد، میگوها را خشک کنید و داخل یک کاسه بریزید و مقداری نمک، فلفل و باقی ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا میگوها کاملاً به ادویه آغشته شوند. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون داخل تابه نچسب، روی حرارت نسبتاً زیاد بریزید تا داغ شود. میگو را داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سیر و کره را به همراه آب دو قاچ از لیموها داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا میگو کاملاً مات و پخته شود. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و مقداری نمک و فلفل بزنید و در ظرف سرو بریزید.
آب باقی لیموها را با مقداری نمک و فلفل روی گل کلم بریزید. سپس گل کلمها را در ظرف سرو بریزید. غذا را با برگ پیازچه تزئین کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71