eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍊🍊 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی 🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته 🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ 🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
عادت‌هایی که احتمال ابتلا به دیابت را بالا میبرد ! ‌ ▫️صبحانه نخوردن ▫️پرخوری و چاقی شکم ▫️بی‌تحرکی و ورزش نکردن ▫️عدم دریافت نور کافی خورشید ▫️گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی ▫️رژیم غذایی با پروبیوتیک کم ▫️شب بیداری‌های طولانی مدت ▫️کمبود مصرف کافئین @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍗برنج:2لیوان زرده تخم مرغ:2عدد ماست سون:6قاشق غذاخوری روغن مایع:4قاشق غذاخوری زعفرون آبکرده:به مقدار لازم 🥘ابتدا دو لیوان برنج که از دو ساعت قبل شسته بودم رو داخل آب جوش ریختم و کمی زنده تر از برنج معمولی آبکش کردم. زرده و ماست و روغن و زعفرون رو داخل کاسه بزرگی ریخته و خوب هم زدم و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و مخلوط کردم. داخل ظرف مورد نظر مقداری روغن ریختم(من از ماهیتابه کوچیک و گود برای پخت ته چین استفاده کردم) بعد ته چین را داخلش ریخته و با قاشق روشو صاف کردم و دم کنی روش گذاشتم و حدود 40دقیقه بهش زمان دادم تا خوب دم بکشه و زیرش طلایی بشه. برای دورچین هم سینه یا فیله مرغ رو با یدونه پیاز و ادویجات و فلفل دلمه رنگی و مقداری آب گذاشتم بپزه و بعد ریش کردم. یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم نمک و زردچوبه زدم و مرغ تکه شده رو بهش اضافه کرده و باز تفت دادم ،یه قاشق چایخوری زعفرون بخاطر عطرش اضافه کردم و بعد یه قاشق رب داخلش ریختم و خوب تفت دادم(اگر دوست نداشتین رب رو حذف کنید و زعفرون رو بیشتر اضافه کنید)مقداری کاری هم بهش اضافه کرده و از روی حرارت برداشتم.داخل تابه ایی جدا مقداری کره ریخته و تفت دادم و به مرغم اضافه کردم. نکته:میتونید مواد مرغ رو لابه لای ته چین هم بریزید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ میگو کره ای با برنج قهوه ای🥘🍤 100 گرم میگو 70 گرم برنج قهوه ای 1 حبه سیر 1 شاخه پیازچه 0.25 عدد لیموترش 3 گل گل کلم 2 شاخه جعفری 1 قاشق سوپخوری کره 5 گرم ادویه میگو فر را در دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید. مواد اولیه را بشویید. کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. پوست سیر را بکنید و آن را ریز خرد کنید. مغز کلم را خارج کنید و کلم را به گلهای کوچک تقسیم کنید. برگ‌های جعفری را از ساقه جدا و ریز خرد کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته‌ها را جدا کنید. ریشه پیازچه را بکنید و دور بریزید. قسمت سفید را از برگ‌های پیازچه را جدا کنید و برگ‌ها را ریز خرد کنید. قسمت سفید را به صورت حلقه‌هایی نازک خرد کنید. 2 قاشق چایخوری روغن زیتون را داخل قابلمه‌ای متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نصف سیر و نصف ادویه مخلوط را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و تفت دهید تا عطر آنها به مشام برسد. برنج و مقداری نمک و 2 فنجان آب را داخل قابلمه بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوش آید. سپس در ظرف را ببندید و شعله را کم کنید. 25 تا 35 دقیقه آنها را بجوشانید تا زمانی که آب آن کشیده شود و برنج نرم شود. سپس از روی گاز بردارید و با یک چنگال آنها را له کنید. برنج را به ظرف سرو منتقل کنید و درجایی گرم قرار دهید. در زمان پخت برنج، گل کلم را روی سینی فر قرار دهید و کم کم روغن زیتون روی آنها بریزید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. کلم‌ها را زیر و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. کلم‌ها را به صورت یک لایه کف سینی بچینید و 24 تا 26 دقیقه در فر قرار دهید تا تقریباً قهوه‌ای و ترد شوند. (چنگال به آسانی در آن فرو رود.) سپس آن را از فر خارج کنید. در زمان کبابی کردن گل کلم، کره نرم شده، جعفری، قسمت سفید جعفری و باقی سیر را داخل کاسه‌ای کوچک بریزید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. با یک چنگال مخلفات را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی گل کلم کباب شد، میگوها را خشک کنید و داخل یک کاسه بریزید و مقداری نمک، فلفل و باقی ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا میگوها کاملاً به ادویه آغشته شوند. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون داخل تابه نچسب، روی حرارت نسبتاً زیاد بریزید تا داغ شود. میگو را داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سیر و کره را به همراه آب دو قاچ از لیموها داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا میگو کاملاً مات و پخته شود. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و مقداری نمک و فلفل بزنید و در ظرف سرو بریزید. آب باقی لیموها را با مقداری نمک و فلفل روی گل کلم بریزید. سپس گل کلم‌ها را در ظرف سرو بریزید. غذا را با برگ پیازچه تزئین کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا