آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شيريني _سپهسالاری
آرد سفید...400گرم
آرد برنج....200گرم
روغن جامد_140 گرم
کره_100
روغن مایع _30 گرم
آب _از نصف لیوان کمتر
ماست _نصف لیوان
پودر شکر_200گرم
تخم مرغ _2 عدد
عسل یا شربت بار_1قاشق غذاخوری
زنجبیل_نصف قاشق چایخوری
هل _یک قاشق غذاخوری
بکینپودر _یک قاشق چایخوری پر
وانیل _کمی
زعفران_ دمکرده بدخواه
اول بکینپودر و هل و زنجبیل رو با آردها مخلوط کرده بعد الک کنید. بعد با روغن جامدحسابی با همزن برقی هم بزنید یا ورز بدید( با دور متوسط همزن) این مرحله از کارخیلی مهمه .من این مرحله روبادور متوسط همزن انجام دادم.( باید خیلی خوب ورز یا هم بزنید این خیلی تاثیر داره تو بافت شیرینی) باید روغن جامد کاملا جذب آرد بشه. بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا حالت خمیری به خود بگیرد.
بعد بقیه مواد مثل شکر، ماست، آب، تخم مرغ وانیل، زعفران رو باهم مخلوط کرده و با همزن خیلی کم در حد مخلوط شدن بزنید( اگه دیدین ماست دون دون شده مواد رو از صافی رد کنید) بعد به مواد خمیری اضافه کنید. و با دور کند همزن مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن بزنید. (این خمیر یکم چسبده هس آرد اضافه نکنید.)
بعد خمیر را درقیف با ماسوره ساده (یا بدون ماسوره) ریخته ودرسینی با فاصله کافی به اندازه یک گردو یا نارنگی قرار داده ونیم ساعت استراحت بدین.
مهر رو یکم خیس کنید بعد روشو مهر بزنید اینکار بخاطر اینکه شیرینی راحتر مهر زده بشه.بعد بازرده تخم مرغ وشربت بار وزعفران رومال کنید وبا خرفه یا پودر پسته تزیین کرده ودرفر گرم باحرارت 170 درجه به مدت 20 دقیقه بزارید بپزن البته حرارت فرها فرق میکنه حتما چک کنید
بعد آخر پخت گریل رو روشن کنید تا روی شیرینها طلایی بشه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_برنجی
#نان_برنجی
مواد لازم:
آرد برنج_ 3 پیمانه
پودر قند_ ۲ پیمانه سرخالی (میتونید کمش کنید )
روغن جامد صاف _ 1 پیمانه
گلاب _نصف پیمانه
زرده تخم مرغ_ ۲ عدد
هل بدلخوا
روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا پوک بشه تقریبا ۷ دقیقه بعد زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و ۲ دقیقه دیگه هم میزنیم و آرد برنج را که خوب الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم بعد گلاب را اضافه میکنیم با نوک انگشتان شروع به ورز دادن میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که بشه با دست گلوله کرد
خمیر رو داخل کیسهفریزر به مدت 24در یخچال ساعت میگذاریم (یا میتونید ۱۲ ساعت در محیط آشپزخانه بزارید اگه زیاد گرم نیست) بعد از یخچال دربیارید بزارید یک ساعت در دمای محیط تا نرم شود بعد از مواد گلولههای هم اندازه
بردارید و با دست گرد کنید و روشون مهر بزنید بعد تخم خرفه بریزید و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته بشن
بعد از فر در بیارید و تا وقتی سرد نشدن دست نزنید.
نکته.
میتونید مواد شیرینی رو نصف کنید زعفران بزنید
@shirini71
https://eitaa.com/joinchat/2671640808C8157b25348
لینک گروه قرآن👆👆👆هم اکنون ختم دوره جدید، تلاوت جزء اول شروع شده،
همگی دعوتید
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاچینی_یا_پاچین_مرغ 😍😍
برای درست کردن این غذای بسیار خوشمزه به کتف مرغ نیاز داریم و برای مزه دار کردنش میتونید از قبل این کار رو انجام بدین یا مثل من بعد از برش دادنشون و جمع کردن گوشت کتف اون ها رو مزه دار کنید
مواد لازم:
کتف مرغ ۱۲ عدد
نمک، فلفل، پودرسیر، پودر زنجبیل، روغن زیتون، زردچوبه و زعفران
از پیاز هم میتونید استفاده کنید و پودر پاپریکا آویشن و کنجد هم میتونید استفادا کنید
پودر تمپورا و پودر سوخاری پانکو هم که اصل داستانه
روغن مخصوص سرخ کردنی
.
برای برش کتف ها ویدیو کامل و واضح گرفتم تا ببینید چقدر قشنگ و گوگول میشه کتف ها رو برش داد و گوشتشون را جمع کرد بعد از طعم دار کردن کتف ها بزاریدشون برای یک ساعت یا بیشتر کنار که خوب مزه بگیرند
حالا نوبت پودر تمپورا هست که یک پیمانه اون رو با یک پیمانه آب خیلی سرد ترکیب کنید و خوب هم بزنید و پاچین ها رو داخلش خوب بغلتونید و بعد از اون بزنید داخل پودر سوخاری و خوب بهم فشار بدین و جمع کنید تا قشنگ پودر بهش بچسبه و مثل ویدیو گرد و قلمبه بشن
.
روغن رو حسابی داغ کنید و پاجیتی ها رو داخلش بزارید یکم که سرخ شد میتونید جابجاشون کنید یا حتی از کنار بزاریدشون داخل روغن که خوب بمزن و سرخ بشن اگر از قابلمه کوچکتر استفاده کتید نیاز به روغن کمتری خواهید داشت
@shirini71